100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 39 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

Κανόνες για τη χρήση των υπηρεσιών esize.me

 

Επωφεληθείτε από τις προωθητικές υπηρεσίες των εταιρειών του Ομίλου CCC. Με τη σάρωση των ποδιών σας θα διαλέγετε παπούτσια τέλεια προσαρμοσμένα σε εσάς - στα σταθερά και ηλεκτρονικά καταστήματα του Ομίλου μας.

Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες λειτουργίες στα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και συμβουλές από τους πωλητές μας στα σταθερά καταστήματα του Ομίλου CCC.

Η τρέχουσα λίστα εταιρειών από τον Όμιλο CCC διατίθεται στον πωλητή στο σταθερό κατάστημα και στη διεύθυνση https://www.epapoutsia.gr/omada-ccc.

 

I. Γενικοί κανόνες

1.  Το παρεχόμενο εργαλείο θα σας βοηθήσει στην επιλογή παπουτσιών που θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προσαρμοσμένα σε εσάς. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να επωφεληθείτε από την πλήρη προσφορά που διατίθεται στα καταστήματά μας. Ωστόσο, το εργαλείο esize.me θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.
2. Κάθε φορά, ο πάροχος των υπηρεσιών esize.me είναι η εταιρεία από τον Όμιλο CCC που διαχειρίζεται το κατάστημα όπου κάνετε τη σάρωση χρησιμοποιώντας το εργαλείο esize.me.

α) Σε περίπτωση σάρωσης που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα καταστήματα του CCC είναι η εταιρεία CCC S.A. με έδρα στην Polkowice, Strefowa 6, 59-101 Polkowice, η οποία έχει καταχωρηθεί στο Μητρώο Επιχειρηματιών που τηρείται από το Επαρχιακό Δικαστήριο για το Wrocław Fabryczna στο Βρότσλαβ, ΙΧ Τμήμα Εθνικού Δικαστικού Μητρώου, με αριθμό KRS 0000211692, ΑΦΜ 6922200609, REGON 390716905, με μετοχικό κεφάλαιο 4 116 400  PLN, καταβεβλημένο εξ ολοκλήρου· διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info.pl@ccc.eu, αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας: (+48) 42 2144 222 (η κλήση χρεώνεται ως τυπική κλήση - σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του κάθε παρόχου).
β) Σε περίπτωση σάρωσης που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα καταστήματα του epapoutsia.gr είναι η εταιρεία MODIVO S.A. με έδρα τη Zielona Góra, Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra (η οποία είναι επίσης η διεύθυνση για τις παραλαβές), η οποία έχει καταχωρηθεί στο Μητρώο Επιχειρηματιών που τηρείται από το Επαρχιακό Δικαστήριο στην Ζιελόνα Γκόρα, VIII Τμήμα Εθνικού Δικαστικού Μητρώου, με αριθμό KRS 0000541722, ΑΦΜ 929-13-53-356, BDO 000031285, αριθμός REGON 970569861, με μετοχικό κεφάλαιο 2 000 000 PLN, εξ ολοκλήρου καταβεβλημένο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@epapoutsia.gr, αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας: 2311 180 017 (η κλήση χρεώνεται ως τυπική κλήση - σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του κάθε παρόχου).

3. Το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η εκτέλεση σάρωσης του ποδιού για την καλύτερη προσαρμογή παπουτσιών στον πελάτη.
4. Χρησιμοποιήστε τη σάρωση επίσης στα καταστήματα και τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και επιλέξτε παπούτσια που σας ταιριάζουν επίσης όταν ψωνίζετε στο Διαδίκτυο.
5. Η σάρωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπηρεσίας esize.me σε έναν από τους Παρόχους Υπηρεσιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη συγκατάθεσή σας από άλλον πάροχο υπηρεσιών από τον Όμιλο CCC εάν η συγκεκριμένη οντότητα παρέχει τέτοια λειτουργικότητα. Οι λεπτομέρειες βρίσκονται στους κανονισμούς των υπηρεσιών που διατίθενται στους ιστότοπους των εταιρειών του Ομίλου CCC.
6. Θα λάβετε έναν ειδικό κωδικό που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες διαδικτυακών καταστημάτων που διαχειρίζεται ο Όμιλος CCC (το εύρος αυτών των λειτουργιών μπορεί να εξαρτάται από το κατάστημα που θα χρησιμοποιήσετε και καθορίζεται στον κανονισμό του καταστήματος). Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό, φροντίστε να τον κάνετε στον ιστότοπο του καταστήματος ή χρησιμοποιήστε την επιβεβαίωση σάρωσης που θα λάβετε στη διεύθυνση email που παρέχεται από εσάς. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη που προσφέρει το εργαλείο μας και να επιλέξετε παπούτσια προσαρμοσμένα σε εσάς επίσης όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον ληφθέντα κωδικό με ένα άτομο της επιλογής σας που έχει ήδη έναν τέτοιο λογαριασμό, διευκολύνοντας το να επιλέξει παπούτσια για εσάς.
7. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, η σάρωση ποδιών θα πραγματοποιηθεί επιτόπου στο σημείο σάρωσης (π.χ. σε σταθερό κατάστημα) εντός των ωρών λειτουργίας του, λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα του εργαλείου μας, τεχνικά ζητήματα (συμπεριλαμβανομένης της ευαισθησίας του εργαλείου σε πιθανές εξωτερικές παρεμβολές), τις ατομικές συνθήκες του ποδιού σας και τον αριθμό των Πελατών.
8. Εάν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της σάρωσης ποδιών, τότε ήδη επιτόπου σε ένα από τα καταστήματα του Ομίλου CCC οι υπάλληλοί με τη βάση αυτή θα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε παπούτσια που θα είναι προσαρμοσμένα στα πόδια σας όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Ωστόσο, η άνεση και τα αισθήματά σας μετράνε περισσότερο, οπότε η τελική επιλογή υποδημάτων είναι πάντα δική σας.
9. Ανάλογα με την αλυσίδα καταστημάτων στην οποία αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τη σάρωση, η διαδικασία σάρωσης από την τεχνική πλευρά θα γίνεται από αυτή την εταιρεία από τον Όμιλο CCC που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο κατάστημα. Τις πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο εκτέλεσης της σάρωσης και τη διαδικασία εκτέλεσης της μπορείτε να τις βρείτε άμεσα από τους υπαλλήλους μιας δεδομένης αλυσίδας καταστημάτων του Ομίλου CCC.
10. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη σάρωση ποδιών σας χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης της σάρωσης ποδιών χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή παρέχονται κάθε φορά από εταιρείες του Ομίλου CCC σε ιστότοπους ή σε εφαρμογές για κινητά.
11. Μετά από μία μόνο σάρωση ποδιών, οι εταιρείες του Ομίλου CCC θα σας διευκολύνουν την επιλογή υποδημάτων τόσο σε σταθερά όσο και σε ηλεκτρονικά καταστήματα, δίνοντάς σας πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες.
12. Η χρήση του εργαλείου σάρωσης είναι δωρεάν.
13. Λάβετε επίσης έναν ειδικό κωδικό προσφοράς για αγορές, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία που σας έχει αποσταλεί, επιλέγοντας τις κατάλληλες συγκαταθέσεις στη φόρμα που είναι ορατή στο εργαλείο, επιτρέποντας την επικοινωνία μάρκετινγκ (μέσω email και τηλεφωνικώς) μαζί σας. Η συγκατάθεση είναι απαραίτητη ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη που προσφέρει ο Όμιλος CCC. Εάν δώσετε τις συγκαταθέσεις αυτές, θα λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις νέες αφίξεις και τις προσφορές, και εάν είστε ενήλικος/η, επίσης αυτές που θα είναι αφιερωμένες και επιλεγμένες για εσάς (και δεν διατίθεται σε όλους).
14. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας σε περιορισμένο βαθμό και να μαθαίνετε μόνο για τις γενικές προσφορές που προορίζονται για όλους τους Πελάτες του Ομίλου CCC (δεν θα προσαρμόζουμε τις προσφορές μας ειδικά σε εσάς). Το esize.me θα αρχίσει να σας παρέχει τα πλήρη οφέλη του, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών με βάση τη δημιουργία του προφίλ σας, όταν γίνετε 18 ετών.
15. Εάν στο πλαίσιο της φόρμας που είναι ορατή στο εργαλείο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σάρωσης, θα δώσετε συγκατάθεση για να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με ολόκληρο τον Όμιλο CCC μέσω email και τηλεφωνικώς, θα λάβετε από εμάς έναν κωδικό προσφοράς αξίας 10% (θα τον στείλουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από εσάς). Οι όροι χρήσης της προσφοράς είναι διαθέσιμοι στη διεύθυνση URL: https://www.epapoutsia.gr/oroi_kai_proupotheseis_prosforas_me_to_esizeme
16. Οι συγκαταθέσεις που αναφέρονται στο σημείο 13 παραπάνω δεν είναι απαραίτητες για τη χρήση της υπηρεσίας σάρωσης ποδιών. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την επικοινωνία μάρκετινγκ με διαφορετικό τρόπο - οι Πελάτες μας που ενδιαφέρονται για πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες προσφορές έχουν πολλές επιλογές για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να τις λαμβάνουν, όπως ειδικά πεδία για την εγγραφή στην υπηρεσία newsletter (θα τα βρείτε σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα).
17. Στο βαθμό που η υπηρεσία σάρωσης σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα της επιλογής παπουτσιών στα καταστήματα και τους ιστοτόπους μας, ισχύουν οι κανονισμοί αυτών των καταστημάτων και ιστοτόπων (ισχύει πάντα ο κανονισμός του καταστήματος ή του ιστοτόπου στο πλαίσιο του οποίου χρησιμοποιείτε τη σάρωση) και οι διατάξεις σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία newsletter από αντίστοιχες εταιρείες από τον Όμιλο CCC, αν η υπηρεσία newsletter προσφέρεται. Ο κατάλληλος κανονισμός βρίσκεται στον πωλητή μας καθώς και στον σχετικό ιστότοπο.
18. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς μόνο μία φορά και μόνο μετά την πρώτη επιλογή των κατάλληλων συγκαταθέσεων κατά τη διάρκεια της σάρωσης (π.χ. εάν αποσύρετε τη συγκατάθεση ή τις συγκαταθέσεις σας και θα τις δώσετε ξανά, δεν θα λάβετε ξανά τον κωδικό προσφοράς).
19. Εάν είστε κάτω των 18 ετών ή για άλλους λόγους έχετε περιορισμένη νομική ικανότητα ή δεν έχετε νομική ικανότητα, είστε υποχρεωμένοι να λάβετε τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα σας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Μπορεί θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε τέτοια συναίνεση προτού σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Πάρτε τη μαζί σας ή ελάτε μαζί με τον γονέα/νόμιμο κηδεμόνα σας.
20. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελίες σχετικά με τις υπηρεσίες esize.me και τις τεχνικές πτυχές της σάρωσης στον Πάροχο Υπηρεσιών. Στοιχεία επικοινωνίας των εταιρειών από τον Όμιλο CCC - θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο σημείο I του Κανονισμού. Μπορείτε, ειδικότερα, να στείλετε ένα γράμμα στη διεύθυνση που παρέχεται εκεί ή να το κάνετε μέσω email.
21. Οι καταγγελίες μπορούν να υποβάλλονται στις διευθύνσεις αλληλογραφίας του Παρόχου Υπηρεσιών που αναφέρονται στο σημείο 2 παραπάνω. Η απάντηση στην καταγγελία σας θα πραγματοποιηθεί αμέσως, το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετική προθεσμία από το νόμο ή από ξεχωριστούς κανονισμούς.
22. Θυμηθείτε, ότι οι κωδικοί προσφοράς που χορηγήθηκαν σε εσάς δεν υπόκεινται σε καταβολή χρημάτων ή ανταλλαγής για οποιοδήποτε άλλο μέσο πληρωμής και είναι μη μεταβιβάσιμα.
23.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.
27. Είμαστε υπεύθυνοι για τη σωστή εκτέλεση των υπηρεσιών για εσάς, δηλαδή με τη δέουσα επιμέλεια. Να θυμάστε, ότι στο πλαίσιο της υπηρεσίας esize.me, σας υποστηρίζουμε στην επιλογή υποδημάτων, αλλά η τελική απόφαση είναι πάντα δική σας.

 

II. Ασφάλεια

1. Θυμηθείτε να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και τις οδηγίες του προσωπικού.
2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μόνο για τον επιδιωκόμενο σκοπό του - απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων ή άλλων τμημάτων του σώματος εκτός από το πόδι. Για λόγους ασφαλείας σας, λόγω της περιορισμένης αντοχής της δομής της συσκευής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άτομα που ζυγίζουν λιγότερο από 150 κιλά.
3. Είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής. Αυτό σημαίνει ότι:

- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σάρωσης μόνο αφού εξασφαλίσετε την ασφαλή και υγιεινή χρήση του από τους επόμενους πελάτες, ιδίως θα πρέπει να συμμορφώνεστε με όλες τις απαιτήσεις υγιεινής του σώματος·
- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μόνο αφού ο υπάλληλος του προσωπικού θα σας ενημερώσει ότι είναι δυνατή η ασφαλής έναρξη της σάρωσης·
- πρέπει να τηρείτε όλα τα σήματα που είναι τοποθετημένα στη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών για την απαγόρευση της χρήσης της.

4. Απαγορεύεται η χρήση του εργαλείου σάρωσης από άτομα που έχουν προσβληθεί από ασθένεια που ενδέχεται να την κολλήσουν οι άλλοι χρήστες του. Αυτό ισχύει επίσης για ασθένειες κατά την περίοδο κατά την οποία υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης άλλων Πελατών μέσω του εργαλείου σάρωσης.
5. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, ο πωλητής μας θα διευκρινίσει πάντα τις αμφιβολίες σας.
6. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω κανόνες, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων υγιεινής, ενδέχεται να μην επιτραπεί στον Πελάτη η χρήση του εργαλείου για να εκτελέσει τη σάρωση και η χρήση των υπηρεσιών.
7. Ο πελάτης απαγορεύεται να παρέχει παράνομο περιεχόμενο σε οποιοδήποτε στάδιο των υπηρεσιών esize.me.

 

II. Αλλαγή Κανονισμού

1. Εάν με βάση του παρόντος Κανονισμού θα παρέχονται υπηρεσίες συνεχούς χαρακτήρα, η αλλαγή του στο πεδίο που αφορά αυτές τις υπηρεσίες μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για σημαντικούς λόγους. Σημαντικοί λόγοι είναι ιδίως:

- αλλαγές που υπαγορεύονται από τεχνικούς λόγους παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα·
- αλλαγές που αποσκοπούν στην προσαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία·
- αλλαγή του πεδίου εφαρμογής ή παροχής υπηρεσιών για τις οποίες ισχύουν οι διατάξεις του Κανονισμού, εισάγοντας νέες, τροποποιώντας ή αποσύροντας τις υπάρχουσες λειτουργίες ή υπηρεσίες που καλύπτονται από τον Κανονισμό.

2. Σε περίπτωση αλλαγών στον Κανονισμό που αναφέρονται σε αυτό το σημείο, το ομοιόμορφο κείμενο του Κανονισμού θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο: https://www.epapoutsia.gr/kanones_gia_th_xrhsh_twn_uphresiwn_esizeme  και θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από εσάς.
3. Η αλλαγή του Κανονισμού, που αναφέρεται στο παρόν σημείο, τίθεται σε ισχύ μετά από 14 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής πληροφοριών σχετικά με την αλλαγή. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της αλλαγής του Κανονισμού.
4. Η διαδικασία αλλαγής του Κανονισμού που αναφέρεται στο παρόν σημείο δεν ισχύει για συμβάσεις για την παροχή εφάπαξ υπηρεσιών, οι οποίες εκτελούνται πλήρως αμέσως μετά την αποδοχή του Κανονισμού.

 

Οι προηγούμενοι Κανονισμοί είναι διαθέσιμοι παρακάτω:
- μέχρι τις 2022-01-20