100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

Εσύ έχεις το πάθος, εμείς έχουμε τα παπούτσια για trail running
Παπούτσια με πάθος για τρέξιμο
ΔΕΣ
ΔΕΣ
Παπούτσια πεζοπορίας με πάθος για εκδρομές
ΔΕΣ
ΔΕΣ
Παπούτσια για τρέξιμο στην άσφαλτο, για trail running και αγωνιστικά παπούτσια: κορυφαία μοντέλα από γνωστές μάρκες
Δεν είναι δύσκολο να ερωτευτείς με το τρέξιμο. Ωστόσο, μια πιο δύσκολη πρόσκληση μπορεί να είναι η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, και πιο συγκεκριμένα – των παπουτσιών για τρέξιμο, τα οποία θα μπορείς να τα φοράς σε διάφορες συνθήκες. Ποια παπούτσια τρεξίματος αξίζει λοιπόν να έχεις για να κάνεις την προπόνησή σου όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμη και ικανοποιητική;
Διάβασε περισσότερα
Ορειβατικά παπούτσια: ποια να διαλέξεις; 3 top brands στο epapoutsia.gr
Τα ορειβατικά παπούτσια είναι ένας από τους πιο ανθεκτικούς τύπους υποδημάτων. Δεν είναι τίποτα το περίεργο: άλλωστε αυτά τα παπούτσια πρέπει να είναι άψογα σε όλες τις συνθήκες – σε απότομα ορεινά μονοπάτια, ακόμη και στις μεγαλύτερες ανωμαλίες, ανάμεσα σε θάμνους με πλούσια βλάστηση και όταν είναι απαραίτητο, επίσης σε επίπεδο έδαφος.
Διάβασε περισσότερα
Ποια ορειβατικά παπούτσια να επιλέξεις; Ένας οδηγός για αρχάριους
Το trekking είναι πεζοπορία σε δύσκολο έδαφος, επομένως τα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για αυτή τη δραστηριότητα δεν μπορούν να είναι τυχαία και πρέπει να διασφαλίζουν σταθερότητα και άνεση. Θα σε συμβουλέψουμε ποια ορειβατικά παπούτσια να επιλέξεις για να απολαύσεις πλήρως τις εκδρομές σου – ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
Διάβασε περισσότερα
Ποιες κάλτσες είναι ιδανικές για ορειβατικά παπούτσια;
Σχεδιάζεις μια εκδρομή στα βουνά; Αν έχεις ήδη τα σωστά παπούτσια outdoor, αξίζει να διαλέξεις και λειτουργικές κάλτσες. Χάρη σε αυτές, θα προσφέρεις στα πόδια σου τη μέγιστη άνεση και θα ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο οδυνιρών εκδορών. Αφού αυτό σίγουρα θέλεις να το αποφύγεις, κατά τη μακρόχρονη πεζοπορία σε δύσκολο έδαφος.
Διάβασε περισσότερα