Παπούτσια μπάσκετ - άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Το μπάσκετ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα αθλήματα που απαιτούν τη χρήση ειδικών αθλητικών παπουτσιών. Ο κορυφαίος κατασκευαστής τεράστιας ποικιλίας μοντέλων στον κόσμο είναι η γιγαντιαία Adidas. Τα ειδικά παπούτσια μπάσκετ Adidas μπορούν να αναγνωριστούν από μακριά, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Έχουν μια ειδική σόλα που μειώνει την πίεση ανάκαμψης και παρέχει καλή απορρόφηση κραδασμών. Από την άλλη, είναι κατασκευασμένα από επιλεγμένα υλικά, με τα οποία αερίζονται τα πόδια των παικτών καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ανδρικά παπούτσια μπάσκετ – τα καθολικά αθλητικά παπούτσια

Το μπάσκετ ως άθλημα είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Καθώς το παιχνίδι βελτιώνεται, απαιτείται αλλαγή στο ντύσιμο των παικτών. Θα πρέπει να τους παρέχεται η μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ταυτόχρονα, απαιτείται προστασία για τα πιο αδύναμα σημεία τους, τα οποία συχνά βρίσκονται στις περιοχές του αστραγάλου. Όλα αυτά οδήγησαν στη δημιουργία ειδικών παπουτσιών μπάσκετ για την προστασία των παικτών από τραυματισμούς. Στη συνέχεια, ωστόσο, η άνεση και η ευκολία τους εξαπλώθηκαν στον ανδρικό πληθυσμό. Αυτό τους καθιστά ένα προτιμώμενο μοντέλο στην καθημερινή ζωή, είτε παίζουμε μπάσκετ είτε όχι.

Παπούτσια μπάσκετ - σταθερότητα και ευελιξία

Τα διακριτικά χαρακτηριστικά των τυπικών ανδρικών παπουτσιών μπάσκετ τα καθιστούν μέρος της ένδυσης για προπόνηση σε αυτό το άθλημα. Το ύψος του παπουτσιού και οι απορροφητικοί πάτοι και τα πέλματα τα καθιστούν προστατευτική συσκευή για τα πόδια μας. Τα περισσότερα από τα μοντέλα βασίζονται σε χιλιάδες μελέτες και έρευνες για τη δυναμική της κίνησης των ποδιών. Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται η προστασία και η άνεση των αστραγάλων. Αυτό μειώνει τον αριθμό των τραυματισμών και οι παίκτες αισθάνονται χαλαροί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παπούτσια μπάσκετ - συχνές ερωτήσεις

Πώς πρέπει να φαίνονται τα παπούτσια μπάσκετ;

Τα τυπικά παπούτσια μπάσκετ μοιάζουν με αθλητικά παπούτσια, αλλά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που τα διακρίνουν. Για παράδειγμα, ορισμένες μάρκες δημιουργούν ειδικές σόλες στις οποίες βρίσκουμε ένα πλήρες σύστημα απόσβεσης για την απορρόφηση της πίεσης κατά την αναπήδηση. Είναι επίσης ελαφρώς ψηλότερα για να προστατεύουν τους αστραγάλους. Όλα αυτά τα καθιστούν μια κατάλληλη επιλογή για αυτό το είδος αθλήματος, το οποίο σχετίζεται με μεγάλο φορτίο στα πόδια.

Τι νούμερο παπούτσια μπάσκετ να επιλέξετε;

Όταν επιλέγετε παπούτσια μπάσκετ, λάβετε υπόψη ότι τα μοντέλα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι 1-2 νούμερα μεγαλύτερα από το συνηθισμένο. Το παρατεταμένο παιχνίδι οδηγεί σε πρήξιμο στα πόδια και αν ποντάρετε στο κανονικό μέγεθος σάς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία στο τέλος της προπόνησης. Γι 'αυτό σας συνιστούμε να επιλέξετε λίγο μεγαλύτερα αθλητικά παπούτσια. Χάρη σε αυτό το μικρό κόλπο, δεν θα νιώσετε κουρασμένοι στο τέλος του παιχνιδιού.

Πού μπορείτε να αγοράσετε παπούτσια μπάσκετ;

Αν ψάχνετε για ποιοτικά παπούτσια μπάσκετ, τότε το καλύτερο μέρος για να τα βρείτε είναι το epapoutsia.gr. Η τεράστια ποικιλία μοντέλων στον κατάλογο προϊόντων τους θα σας επιτρέψει να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά χρώματα και νούμερα, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε τα τέλεια αθλητικά παπούτσια για εσάς. Με τα υπάρχοντα φίλτρα θα φτάσετε εύκολα και γρήγορα στα μοντέλα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί για τα πόδια σας.