30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση

Δεν υπάρχουν προϊόντα με αυτά τα φίλτρα

Δοκίμασε να αφαιρέσεις μερικά ή όλα τα φίλτρα για να δεις περισσότερα προϊόντα.

Παπούτσια για το νερό – Για δραστήρια αναψυχή παραλιακά ή σε λίμνες

Τα παπούτσια για το νερό μπορούν να αποτελέσουν έναν πολύ πολύτιμο σύντροφο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Είτε προτιμάτε τη θάλασσα και τις παραλίες, είτε τα βουνά και τις λίμνες με τα ποτάμια, τα ανδρικά παπούτσια για το νερό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Μπορούν να σας προσφέρουν άνεση και μέγιστη απόδοση κατά τη διάρκεια όλων των χόμπυ που θα σας απασχολήσουν κατά την αναψυχή σας. Όποια δραστηριότητα και αν κάνετε κοντά στο νερό, από σέρφινγκ, μπιτς βόλεϊ και κανόε καγιάκ μέχρι SUP ή απλά ψάρεμα, να είστε σίγουροι ότι τα παπούτσια νερού θα είναι μία αγορά που δεν θα μετανιώσετε. Ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με κάτι που προϋποθέτει ένταση ή κίνδυνο, τα παπούτσια για το νερό θα σας φανούν χρήσιμα ακόμα και σε απλούς περιπάτους.

Ανδρικά παπούτσια για το νερό – Προστασία απέναντι σε κοφτερές πέτρες και αχινούς

Το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρουν τα ανδρικά παπούτσια για το νερό είναι η ασφάλεια για τα πόδια και τις πατούσες σας. Πόσες φορές δεν πλησιάσατε σε μία παραλία και είτε έσπασε η παντόφλα σας, είτε σκίστηκε το παπούτσι σας, είτε σκίστηκε το ίδιο το πόδι σας εξαιτίας κάποιας παράταιρης κοφτερής πέτρας. Αγοράζοντας παπούτσια για το νερό, ξέρετε ότι είστε ασφαλείς όσον αφορά αυτό το κομμάτι, όπως επίσης και από τους πάντα επικίνδυνους αχινούς, που έχουν πονέσει πολύ κόσμο στα ελληνικά νερά. Είναι δύσκολο να τους δεις και όταν τους καταλάβεις, είναι συνήθως ήδη πολύ αργά…

Παπούτσια για βραχώδεις ακτές – Σιγουρευτείτε ότι θα τα πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας

Ενώ σε όλους μας αρέσει να περπατάμε ξυπόλητοι στις παραλίες είτε είναι με άμμο, είτε με βότσαλα, πέτρες ή βράχια, είναι αλήθεια ότι όταν βρίσκεσαι σε μια βραχώδη παραλία, τα πράγματα γίνονται κάπως περίπλοκα. Οι βράχοι μπορεί να μας κάνουν ζημιά, και μάλιστα άσχημη. Γι' αυτό είναι απαραίτητα τα ανδρικά παπούτσια για μία βραχώδη παραλία. Τα παπούτσια για το νερό είναι παπούτσια σχεδιασμένα για χρήση σε υπαίθριες δραστηριότητες , όχι μόνο παπούτσια για περπάτημα στο νερό, το οποία φυσικά και προβλέπεται, αφού θα μουσκέψετε ή θα βρέξετε τα πόδια σας. Ευτυχώς, ωστόσο, αυτά τα παπούτσια διαθέτουν χοντρές σόλες για να προστατεύουν τα πόδια σας από τους βράχους και τις κοφτερές πέτρες στις βραχώδεις παραλίες. Έχουν σχεδιαστεί για να αποστραγγίζουν γρήγορα το νερό και επίσης στεγνώνουν γρήγορα μετά από λίγη ώρα, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μύκητα, αφού υπάρχει αερισμός.

Παπούτσια για το νερό – Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να αγοράσω παπούτσια για το νερό;

Το κύριο χαρακτηριστικό που «αγοράζει» κάποιος μαζί με τα παπούτσια για το νερό είναι φυσικά η ασφάλεια. Οι πατούσες σας είναι ασφαλείς, την στιγμή που έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πολλές δραστηριότητες που δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς παπούτσια ή με παντόφλες/σαγιονάρες. Είναι αντιολισθητικά, άνετα, και επιτρέπουν στο πόδι σας να αναπνέει, ενώ παράλληλα τα νιώθετε ένα με το πόδι σας, σαν να περπατάτε ξυπόλυτοι.

Τι παπούτσια για το νερό να πάρω;

Υπάρχει μία ποικιλία σε ότι αφορά τα παπούτσια για το νερό και ο κάθε αγοραστής πρέπει να εξετάσει τις δραστηριότητες που θέλει, ώστε να αγοράσει τα πιο κατάλληλα γι’ αυτόν. Αν θέλετε ευελιξία και ταχύτητα, μπορείτε να πάρετε παπούτσια για το νερό στα οποία το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού έχει χώρο να κινείται μόνο του. Αν θέλετε να κολυμπάτε και να έχετε μόνωση από το νερό, μπορείτε να πάρετε παπούτσια-καλτσάκια, τα οποία σας ζεσταίνουν και σας βοηθούν στην υποβρύχια κίνηση. Αν ψάχνετε κάτι για να κυκλοφορείτε και για να φοράτε για αρκετή ώρα, η καλύτερη επιλογή είναι τα απλά παπούτσια με κλειστό το μεγάλο δάκτυλο.