100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού
Προϊόντα: 103

Παπούτσια του τένις – ποια να διαλέξω για ένα δυναμικό παιχνίδι

Η επιλογή παπουτσιών για κάθε άνθρωπο διαφέρει. Δεν διαφέρει μόνο σε σχέδιο και χρώμα, αλλά μπορεί να διαφέρει στην εταιρεία που τα παράγει, στην άνεση που νιώθεις όταν τα φοράς και στο ποσό που κοστίζουν. Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο παπούτσι. Είναι ένα άθλημα που στηρίζετε πολύ στα πόδια και στη συνεχή τους κίνηση, οπότε η τέλεια επιλογή σε παπούτσια του τένις είναι μονόδρομος. Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά παπούτσια για να παίζεις τένις, τότε πρέπει να κάνεις μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις σε κάποιο.

Ανδρικά παπούτσια του τένις και ο τύπος της επιφάνειας του γηπέδου

Η καλύτερη τελική επιλογή σε ανδρικά παπούτσια του τένις για άνδρες δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη. Είναι μια επιλογή που θέλει αρκετό ψάξιμο και την παροχή βοήθειας από επαγγελματίες παίκτες του συγκεκριμένου αθλήματος. Ένα όμως από τα πράγματα που πρέπει από μόνος σου να εξετάσεις πριν πάρεις ανδρικά παπούτσια για τένις είναι το είδος του γηπέδου που θέλεις να εξασκείς το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αν δηλαδή θα είναι χώμα ή ταρ ταν. Σκέψου και το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή.

Παπούτσια του τένις – σταθερότητα στο υψηλότερο επίπεδο

Για κάθε άνδρα τα παπούτσια του είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Πολύ περισσότερο μάλλον αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται για παπούτσια που αφορούν το άθλημα που τους ενδιαφέρει. Μπορεί να μην επιλέγουν να αγοράζουν πολλά ζευγάρια άλλα όταν πρόκειται για παπούτσια του τένις για άνδρες τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Για να βρείτε λοιπόν το κατάλληλο πρέπει να σκεφτείτε πρώτα από όλα την άνεση των ποδιών σας και δεύτερον τα χρώματα της αθλητικής σας περιβολής. Όταν καταλήξετε σε όλα αυτά η επιλογή γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς πολύ κόπο.

Παπούτσια του τένις – Συχνές Ερωτήσεις

Ποια παπούτσια του τένις να διαλέξω;

Η επιλογή σε ανδρικά παπούτσια για να παίζεις τένις δεν είναι και μια πολύ εύκολη διαδικασία. Η ποικιλία των σχεδίων, τα περίτεχνα σχέδια, η άνεση στο περπάτημα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να μπερδέψουν κάποιον στην τελική του απόφαση. Αν θέλετε ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το θέμα, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον προπονητή σας ή κάποιον συμπαίκτη σας που ασχολείται με το τένις για πολλά περισσότερα χρόνια από ότι εσείς.

Ποιο ζευγάρι παπούτσια για τένις είναι το πιο άνετο;

Όσον αφορά την άνεση των παπουτσιών και το πόσο βολικά είναι, δεν υπάρχει σωστή απάντηση για όλους. Για παράδειγμα αν για κάποιον τα καλύτερα παπούτσια του τένις για άνδρες είναι μαύρα και δετά για κάποιον άλλον αυτή η επιλογή είναι άκυρη. Αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο ρόλο σε ένα παπούτσι του τένις για κάποιον μπορεί να παίζει η άνεση ενώ σε κάποιον άλλον παίζει η εμφάνιση. Όλα σε αυτή την ερώτηση είναι υποκειμενικά γι’ αυτό ο καθένας πρέπει να διαλέγει αυτό που τον βολεύει για να έχει καλύτερες αποδόσεις.

Ποια παπούτσια του τένις κατά των κραδασμών να αγοράσω;

Τα παπούτσια είναι αυτά που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στην άνεση της καθημερινότητά μας γενικότερα αλλά και ειδικότερα στα αθλήματα. Τα παπούτσια που πρέπει να επιλέγουμε, εκτός από όμορφα και άνετα πρέπει να έχουν και κάποια αλλά πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δύο λοιπόν από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για παράδειγμα στα παπούτσια του τένις είναι η αερόσολα και το ύψος του παπουτσιού. Πρέπει να επιλέγουμε παπούτσια με σωστή αερόσολα για να κατευνάζει τους κραδασμούς που δέχονται τα πόδια μας και πρέπει να είναι στο ύψος του αστραγάλου για την πρόληψη σοβαρών τραυματισμών.