100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

354 προϊόντα

Παπούτσια ορειβασίας – ποια είναι τα προτερήματά τους και τι είναι αυτό που τα χαρακτηρίζει;

Tο να γυμναζόμαστε στο βουνό είναι σίγουρο ότι είναι μια συναρπαστική, μοναδική και μερικές φορές επικίνδυνη εμπειρία. Για να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι και να γυμνάζεστε στο βουνό με απόλυτη ασφάλεια καλό θα ήταν να είστε προνοητικοί όσον αφορά την περιβολή σας. Τα καλύτερα παπούτσια ορειβασίας, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε, αλλά πως θα βρείτε το καλύτερο παπούτσι σε αυτή την κατηγορία; Το βουνό και γενικότερα η ύπαιθρος είναι μια πηγή πρόκλησης και έμπνευσης που λίγοι αθλητές μπορούν να αντισταθούν. Η γοητεία του να τρέχεις και να γυμνάζεσαι σε θαμνώδεις εκτάσεις είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον καθένα και όταν το κάνεις με την ασφάλεια που προσφέρουν τα ανδρικά παπούτσια τρεξίματος, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ανδρικά παπούτσια ορειβασίας είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που τα κατατάσσουν στα καλύτερα της κατηγορίας τους; Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία είναι το brand που θα επιλέξετε. Τα παπούτσια ορειβασίας Salomon είναι πασίγνωστα σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την ορειβασία εφόσον είναι τα πιο ποιοτικά στο είδος τους.

Ανδρικά παπούτσια ορειβασίας για τρέξιμο – μειώστε το ρίσκο ενός τραυματισμού με τα σωστά παπούτσια

Τα σωστά παπούτσια ορειβασίας για τρέξιμο μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε φουσκάλες, μελανιές, στραμπουλήγματα και άλλα ατυχήματα. Αν αποφασίσετε να τρέξετε στο βουνό, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ανώμαλο έδαφος και λασπώδεις επιφάνειες τα οποία χρειάζονται ένα πολύ δυνατό κράτημα. Η σόλα είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το κράτημα, γι’ αυτό οι προεξοχές του πρέπει να είναι μακριές, γωνιακές και αιχμηρές. Τα καλύτερα παπούτσια ορειβασίας είναι αυτά που έχουν το απαιτούμενο κράτημα και την καλύτερη δυνατή υποστήριξη του πέλματος. Τα παπούτσια τρεξίματος σε ανώμαλο έδαφος, στην ιδανική τους μορφή θα πρέπει να είναι ελαφριά, με ελαστικό πέλμα για να σας κρατά ασφαλείς χωρίς να σας επιβραδύνει την απόδοσή σας. Τα παπούτσια ορειβασίας για τρέξιμο οφείλουν να χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, αλλά και από την άνεση που θα σας προσφέρει όση ώρα και να τα φοράτε.

Τα καλύτερα επώνυμα παπούτσια ποιότητας στο epapoutsia.gr - Salomon, Adidas, Nike, Merrell και άλλα

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι δρομείς αρχίζουν να βγαίνουν σε μονοπάτια και σε βουνά για να εκμεταλλευτούν τα φυσικά εμπόδια και να καταφέρουν με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Ωστόσο, το τρέξιμο στο βουνό και σε κακοτράχαλους δρόμους είναι ένα επικίνδυνο άθλημα και απαιτεί ένα εξειδικευμένο είδος παπουτσιού για να είναι ασφαλείς. Τα παπούτσια για ορειβασία είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλοι εσείς που ασχολείστε με την άσκηση στο βουνό, την ορειβασία και το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο. Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι τα επώνυμα παπούτσια ποιότητας που θα βρείτε στο epapoutsia.gr οφείλουν να σας προσφέρουν την μέγιστη αντικραδασμική προστασία για να προστατεύουν τα πόδια σας όταν χτυπούν στο έδαφος.

Ανδρικά παπούτσια ορειβασίας – συχνές ερωτήσεις FAQ

Παπούτσια ορειβασίας για τρέξιμο – ποια να διαλέξω;

Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε παπούτσια ορειβασίας που να σας βολεύουν και τα οποία αισθάνεστε απόλυτα άνετα όταν τα φοράτε, έτσι ώστε να πετύχετε τις μέγιστες επιδόσεις.

Παπούτσια ορειβασίας για τρέξιμο – τι ακριβώς είναι;

Είναι παπούτσια με ειδική σόλα που αποτρέπουν τραυματισμούς και μικροατυχήματα εφόσον «γραπώνονται» στο έδαφος κάθε φορά που ο αθλητής πατά κάτω.