30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση

Δεν υπάρχουν προϊόντα με αυτά τα φίλτρα

Δοκίμασε να αφαιρέσεις μερικά ή όλα τα φίλτρα για να δεις περισσότερα προϊόντα.

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια - άνετα και βολικά για καθημερινή χρήση

Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται, λέει μια λαϊκή παροιμία και η μέρα μπορεί να ξεκινήσει καλά εάν έχετε επιλέξει τα σωστά για εσάς ανδρικά αθλητικά παπούτσια!

Το πόσο καλή θα είναι η μέρα μας εξαρτάται από το πώς αισθανόμασταν όταν κάνουμε όλες τις δουλειές. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να επιλέγουμε μόνο τέτοια ενδύματα και υποδήματα που να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, ανεξάρτητα από τον φόρτο εργασίας μας. Πιθανώς για αυτόν τον λόγο τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια είναι ένα αναγκαίο για την γκαρνταρόμπα του κάθε άντρα στοιχείο.

Αθλητικά παπούτσια - μοντέρνα σχεδίαση και υλικά υψηλής ποιότητας

Τα αθλητικά παπούτσια σήμερα απέχουν πολύ από αυτά του παρελθόντος. Οι εταιρείες προσπαθούν όλο και περισσότερο και βρίσκουν καινοτόμα σχέδια, υλικά και σχήματα για να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους. Μιλώντας για υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα αθλητικά παπούτσια, πρέπει να αναφέρουμε τα παπούτσια από ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία εισέρχονται στην αγορά και στα οποία στοιχηματίζουν πολλοί οίκοι μόδας. Εκτός από την άνεση, η ίδια η ιδέα της διατήρησης της καθαρότητας της φύσης γίνεται σίγουρα μια τάση και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το είδος παπουτσιών. Εκτός από το σχέδιο, είναι σημαντικό ποιο χρώμα να επιλέγουμε. Παραδείγματος χάριν, τα μαύρα αθλητικά παπούτσια εξακολουθούν να είναι επίκαιρα, ειδικά για προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά παρόλα αυτά, οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο τα μη τυποποιημένα χρώματα - νέον, κόκκινο, μπλε και άλλα.

Αθλητικά παπούτσια - μοντέρνα σχεδίαση και υλικά υψηλής ποιότητας

Πως και με τι να φοράμε τα ανδρικά αθλητικά παπούτσια;

Η ποικιλία σχεδίων ανδρικών αθλητικών παπουτσιών δημιουργεί μια προϋπόθεση για την ολοένα και πιο ενεργή είσοδό τους στην καθημερινή μας ζωή ως μέρος της συνολικής μας εμφάνισης. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δεν φαίνεται ως παράξενοι οι συνδυασμοί: αθλητικό και κομψό κοστούμι με sneakers, παντελόνι με αθλητικά παπούτσια και λοιπά, που πριν από λίγο καιρό θα φαινόταν γελοίοι. Ό, τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε ότι το πιο σπουδαίο πράγμα είναι η άνεση σας.

ως να επιλέξουμε τα κατάλληλα για μας ανδρικά αθλητικά παπούτσια;

Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για ανδρικά ή για γυναικεία αθλητικά παπούτσια - τα κριτήρια επιλογής τους στη στιγμή της αγοράς τους είναι ίδια. Πρώτα απ' όλα, η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι θεμελιώδης για την άνεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεύτερον, κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του θα στοιχηματίσει σε έναν κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει στα ρούχα του, ακόμα και αν αυτά είναι αθλητικά. Επιλέξτε τα πιο κατάλληλα για εσάς αθλητικά παπούτσια και ξεκινήστε να ζείτε με έναν πιο υγιεινό τρόπο.

Με τι είδος ανδρικών αθλητικών παπουτσιών μπορούμε να συνδυάσουμε ένα αθλητικό παντελόνι;

Τα αθλητικά παντελόνια έχουν γίνει και πάλι εξαιρετικά δημοφιλή για την καθημερινότητά μας ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχει σημασία εάν θα επιλέξουμε μια αθλητική φόρμα ή ένα παντελόνι τύπου cargo jogger ή ένα μπλου τζιν - άνετα μπορούμε να τα συνδυάσουμε με οποιοδήποτε σχέδιο αθλητικών παπουτσιών - με αθλητικά υποδήματα, με sneakers ή με πάνινα παπούτσια. Τα sneakers είναι μια τέλεια ολοκλήρωση της αθλητικής και κομψής εμφάνισης, τα αθλητικά παπούτσια είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε τύπο ρούχων, ενώ τα πάνινα παπούτσια είναι μια προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των νεότερων, οι οποίοι συχνά επιλέγουν αθλητικές φόρμες που φορούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Τι μέγεθος ανδρικών αθλητικών παπουτσιών να επιλέξουμε;

Πρέπει να επιλέγετε πάντα μεγαλύτερο μέγεθος αθλητικών παπουτσιών. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερο χώρο, επειδή υπάρχει πιθανότητα να πρηστούν στο τέλος της ημέρας. Το μυστικό για την εξασφάλιση της άνεσης των παπουτσιών έγκειται στο μέγεθος τους.