30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 399
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Τα χειμερινά μας ενδύματα πρέπει να έχουν επιλεχθεί με ιδιαίτερη προσοχή επειδή τα ρούχα είναι αυτά που μας προστατεύουν από το κρύο και δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να τα υποτιμάμε ειδικά όταν βρισκόμαστε σε ορεινή περιοχή. Εδώ οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και συχνά δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να αντιδράσουμε ανάλογα. Να προσθέσουμε ακόμα ένα πουλόβερ ή ένα κασκόλ είναι σχετικά εύκολο πράγμα, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για ένα ζευγάρι κάλτσες επιπλέον λόγω του περιορισμένου χώρου στα παπούτσια μας. Για αυτό τον λόγο πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά μποτάκια πεζοπορίας.

Ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας - μια κλασική και πρακτική επιλογή για το φθινόπωρο και για τον χειμώνα

Για το φθινόπωρο και για τον χειμώνα επιλέγουμε υποδήματα που, εκτός το ότι είναι άνετα, έχουν επίσης το σημαντικό καθήκον να ζεσταίνουν τα πόδια μας όταν οι θερμοκρασίες έξω είναι αρκετά χαμηλές. Για αυτόν τον λόγο τα ανδρικά χειμερινά μποτάκια πεζοπορίας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτουν μια σταθερή σόλα, έχουν κατασκευαστεί από γερά και ανθεκτικά υλικά, ενώ τα κορδόνια επιτρέπουν να τα δένουμε με διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να νιώθουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ανδρικά χειμερινά παπούτσια - εγγύηση για θερμική άνεση ακόμα και στις πιο κρύες μέρες

Τον χειμώνα πρέπει να φροντίσετε όχι μόνο την ένδυσή σας αλλά και τα πόδια σας, επειδή αυτά βρίσκονται πιο κοντά στη γη όπου η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλότερη και τα πόδια σας είναι ευθετημένα στον κίνδυνο από κρυοπάγημα. Για τον λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να τους εξασφαλίσουμε την μέγιστη θερμική άνεση και προστασία. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν χρησιμοποιείτε ανδρικά χειμερινά υποδήματα τα οποία εξασφαλίζουν μια ισορροπία της θερμότητας.

Ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας - μια άνετη λύση για το βουνό και για την πόλη

Το κύριο όπλο κάθε ορειβάτη είναι τα ανδρικά χειμερινά μποτάκια πεζοπορίας. Διαφέρουν απ’ όλα τα υπόλοιπα υποδήματα κυρίως επειδή είναι αδιάβροχα, γερά και ασφαλή. Αυτό είναι σημαντικό επειδή πρέπει να φροντίσουμε ιδιαίτερα τα πόδια μας ξεκινώντας μια μεγάλη πεζοπορία όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Εκτός να τα φοράμε στα βουνά μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με τα καθημερινά μας ρούχα, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών έχουν επιδεινωθεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα ανδρικά χειμερινά μποτάκια πεζοπορίας μια άριστη επιλογή για τις ημέρες που οι συνθήκες μετακίνησης είναι δύσκολες.

Ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας - Συχνές ερωτήσεις

Με τι να συνδυάσετε τα ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας;

Τα ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας που έχετε επιλέξει μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα όπως με αθλητική φόρμα, έτσι και με χειμερινό μπουφάν και μπλου τζιν. Όσο αφορά αυτά τα μποτάκια σημαντική είναι όχι μόνο η εμφάνιση τους αλλά και η άνεση που προσφέρουν και είναι απαραίτητη για ένα μεγάλο περίπατο.

Πως να δέσετε τα ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας;

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να δέσετε τα ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας που μπορούμε να σας αναφέρουμε. Ο πρώτος τρόπος είναι με χειρουργικό κόμπο, που γίνεται πολύ εύκολα και προφυλάσσει τη φτέρνα από ολίσθημα. Ο δεύτερος τρόπος είναι το λεγόμενο «κορδόνι παραθύρου» χάρη στον οποίο ανακουφίζονται τα σημεία πίεσης στο κουντεπιέ. Και ο τελευταίος τρόπος είναι να μην δένονται οι τελευταίες πιο κοντά στα δάχτυλα τρύπες για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ευκινησία.

Από που να αγοράσετε ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας;

Είναι απαραίτητο να αγοράσετε ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας μόνο από ειδικευμένα καταστήματα, όπως το ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia.gr, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.