30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Μέγεθος
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 260
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Μακριές κάλτσες, κοντές και σοσόνια κάλτσες για όλες τις περιστάσεις - Πολλά παιδικά ρούχα

Οι παιδικές κάλτσες αποτελούν αναπόσπαστο ρούχο για τα παιδιά σας, τόσο κατά τις εξόδους, τις βόλτες και τις εκδρομές με παπούτσια σε εξωτερικούς χώρους, όσο και μέσα στο σπίτι κατά το παιχνίδι ή τον ύπνο. Γι’ αυτό το λόγο, έχουν δημιουργηθεί διαφορετικοί τύποι και κατηγορίες. Μπορείτε να βρείτε, εκτός από τις κλασικές, και παιδικές κάλτσες αντιολισθητικές, ή τις παιδικές κάλτσες σοσόνια, ή ακόμα μακριές παιδικές κάλτσες που είναι αρκετά χρήσιμες σε αθλήματα ή λοιπές εξωτερικές δραστηριότητες που μπορεί να απασχολούν τα παιδιά. Ανάλογα την περίσταση, μπορείτε να έχετε μία ποικιλία από παιδικές κάλτσες στο συρτάρι σας, ώστε το παιδί σας να έχει ένα κατάλληλο ζευγάρι για ότι χρειαστεί.

Αστείες και χρωματιστές παιδικές κάλτσες θα ευχαριστήσουν το παιδί σας

Αγοράζοντας αστείες παιδικές κάλτσες για τα παιδιά σας, είναι σαν να τους παίρνετε ακόμα ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το γεγονός ότι αποτελεί ρούχο, που συνήθως είναι βαρετή υπόθεση για τα περισσότερα παιδιά, τα κάνει να ενθουσιάζονται με αυτές και να θέλουν να τις φορούν. Αν έχετε πρόβλημα με το παιδί σας που δεν θέλει να φορέσει κάλτσες με τα παπούτσια του ή τρέχει ξυπόλητο στο παγωμένο μάρμαρο του σπιτιού με κίνδυνο να κρυώσει, οι χρωματιστές και αστείες παιδικές κάλτσες είναι η ιδανική αγορά. Επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες σχέδια που μπορεί είτε να έχουν μοτίβα από εντυπωσιακά χρώματα, είτε ακόμη και αστεία γραφικά ή κάποιους από τους αγαπημένους τους παιδικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Παιδικές κάλτσες Puma, Adidas, Nike - Μεγάλη ποικιλία επώνυμων μοντέλων στο epapoutsia.gr

Η αγορές σε ότι αφορά τις κάλτσες για παιδιά είναι μία σχετικά δύσκολη απόφαση, λόγω της μεγάλης ποικιλίας που μπορεί να βρει κανείς. Όποιος μπει στην ιστοσελίδα του epapoutsia.gr θα διαπιστώσει ότι οι επιλογές είναι πολλές, και αφορούν κορυφαίες μάρκες. Παιδικές κάλτσες Puma, Adidas, Nike και πολλές άλλες εταιρείες που έχουν εξαιρετικά προϊόντα για να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και είναι το πιο κατάλληλο για τα παιδιά σας. Φυσικά, όλες οι εταιρείες προσφέρουν σε παιδικές κάλτσες μεγέθη σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Είτε πρόκειται για μωράκια, είτε για παιδιά στην προεφηβική ηλικία, θα υπάρχει κάτι που να καλύπτει τις απαιτήσεις σας σε ότι αφορά το μέγεθος.

Παιδικές κάλτσες - Συχνές ερωτήσεις

Τι κάλτσες να φορέσει το παιδί;

Οι κάλτσες στις μικρές ηλικίες πρέπει να είναι αρκετά απαλές και χαλαρές, ζεστές φυσικά, ώστε να νιώθουν άνετα τα παιδιά όταν κυκλοφορούν στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Στην ιδανική περίπτωση να είναι βαμβακερές παιδικές κάλτσες, ή γενικά από καλά υλικά και όχι συνθετικό που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο ποδαράκι του, ή ακόμη και μύκητες, λόγω ελλιπούς αερισμού. Σε ότι αφορά τις παιδικές κάλτσες, τα παιδιά μπορούν συνήθως να μάθουν να συνεργάζονται ετοιμάζοντας το πόδι τους μέχρι την ηλικία των δώδεκα μηνών, να βγάζουν τις χαλαρές κάλτσες μέχρι την ηλικία των δεκαοκτώ μηνών και να φτάσουν να φορέσουν κάλτσες μόνα τους στην ηλικία των 4 ετών.

Τι μέγεθος κάλτσες φοράει ένα παιδί ενός έτους;

Οι παιδικές κάλτσες των μωρών ηλικίας ενός έτους είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ για τα μικρά μας. Οι κάλτσες διατηρούν τα πόδια καθαρά και τα καθαρά πόδια θα κάνουν το μωρό να κοιμάται καλά, να χαλαρώνει και να ξυπνάει χαρούμενο και ζεστό. Το ιδανικό μέγεθος για τα μωράκια τους ενός έτους στις παιδικές κάλτσες είναι από το έντεκα μέχρι το δεκαεπτά, ενώ παιδικές κάλτσες 22-30 συστήνονται για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες.