Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος σκούφου/καπέλου
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 2.557
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Ανδρικά χειμωνιάτικα καπέλα – αυθεντικό στυλ σε καθημερινή βάση και για την δουλειά

Τα ανδρικά καπέλα είναι ένας εκπληκτικά φοβερός πονοκέφαλος ακόμα και για τον πιο μοδάτο τύπο που ξέρετε. Η αλήθεια είναι ότι σε άλλα ανδρικά είδη υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια που μπορεί να καλύψουν μια συγκεκριμένη περίσταση. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα ανδρικά καπέλα. Υπάρχουν επιλογές που σίγουρα δεν είναι λίγες. Όμως μπορείτε να βρείτε το καλύτερο καπέλο για εσάς; Υπάρχουν τόσα πολλά καπέλα ανάμεσα στα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς πού να στραφείτε μπορεί να κάνετε μια πολύ κακή επιλογή. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι να ξέρετε ποια ανδρικά χειμωνιάτικα καπέλα ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο. Εννοείται ότι θεωρητικά είναι πολύ εύκολα όλα, αλλά όταν πλησιάζει η τελική επιλογή, τότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Ανδρικά καπέλα – μοδάτο must-have για κάθε άνδρα

Αν πραγματικά γνωρίζετε και είστε έτοιμοι να επιλέξετε τα χειμωνιάτικα καπέλα που θέλετε, τότε βρείτε λίγο χρόνο και ψάξτε για το καλύτερο. Η επιλογή καπέλου είναι ένα δύσκολο task που είναι αρκετά δύσκολο να ξεκινήσετε. Όμως όταν το κάνετε δεν θα νιώθετε πραγματικά ντυμένος αν δεν έχετε στην κατοχή σας έστω ένα. Τα ανδρικά καπέλα και η ομορφιά τους συνοψίζεται κυρίως στο γεγονός ότι μπορείτε να βρείτε ένα για κάθε περίσταση. Υπάρχουν ανδρικά καπέλα με γείσο για την παραλία, επώνυμα ανδρικά καπέλα για επίσημες περιστάσεις ακόμα και μοδάτα χειμωνιάτικα καπέλα για ταξίδι αναψυχής στα χιόνια. Η επιλογή του σωστού ανδρικού καπέλου μπορεί να είναι μια πρόκληση για εσάς. Ωστόσο, αν δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τότε σίγουρα θα επιλέξετε το ιδανικό καπέλο που θα εξυπηρετεί όλους τους σκοπούς για τους οποίους το θέλετε.

Ανδρικά καπέλα με γείσο – μια αυθεντική προσθήκη σε σπορ ντύσιμο

Κάθε ξεχωριστό μέρος ενός καπέλου έχει τον σκοπό του και ο σκοπός του δεν είναι μόνο αισθητικός. Σκοπός για παράδειγμα στα ανδρικά καπέλα με γείσο είναι να προσφέρουν άνεση σε αυτόν που το φοράει και ίσως ακόμη να καλύψουν για κάποιο διάστημα ένα άσχημο κούρεμα. Το γείσο σε ένα καπέλο είναι η οριζόντια άκρη του, που βοηθά κάποιον να προστατεύεται από τον ήλιο ή από την βροχή. Κάποια μοδάτα χειμωνιάτικα καπέλα και επίσης κάποια επώνυμα ανδρικά καπέλα έχουν γείσο γύρω από το κεντρικό μέρος του καπέλου για να δώσουν την αίσθηση ενός διαφορετικού και πολύ ιδιαίτερου στυλ, ενώ ταυτόχρονα σας προστατεύουν για άλλη μια φορά από ήλιο και βροχή. Θα βρείτε ανδρικά καπέλα με γείσο κυρτό σε στυλ καουμπόη και άλλα επώνυμα ανδρικά καπέλα με γείσο πιο κοντό για ακόμη περισσότερο στυλ. Το γείσο είναι ένας συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας, το οποίο στη συνηθέστερη μορφή του χρησιμοποιείται κυρίως για αντηλιακή προστασία. Άρα αποτελεί στα σίγουρα ένα από τα πιο μοδάτα must have για κάθε ανδρική ντουλάπα.

Ανδρικά καπέλα – Συχνές ερωτήσεις

Με τι να συνδυάσω το χειμωνιάτικο καπέλο μου;

Ένα χειμωνιάτικο καπέλο μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα που μπορεί να έχετε. Εξαρτάται βέβαια πάντα από το στυλ, το χρώμα και τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί. Τολμήστε και συνδυάστε το με επίσημα σακάκια ή ακόμα και με αθλητικές φόρμες και θα αποδείξετε με αυτόν τον τρόπο την διαχρονικότητά του.

Πώς να φορέσω ένα καπέλο με γείσο;

Ένα καπέλο με γείσο μπορείτε να το φορέσετε παντού και με όλα σας τα outfits. Αρκεί να έχετε υπόψη τον σκοπό για τον οποίο το βάζετε και την περίσταση στην οποία θα πάτε. Σε μια black – tie περίσταση σίγουρα δεν μπορείτε να φορέσετε ένα καπέλο με γείσο, αλλά για έναν καφέ με φίλους μπορείτε κάλλιστα να το δοκιμάσετε.