100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Εμποτισμός/Αδιαβροχοποίηση για δερμάτινα υποδήματα - προστασία από τη διάβρωση

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα βρεγμένα πόδια. Το δέρμα έχει πόρους που επιτρέπουν την είσοδο της υγρασίας. Τα εμποτιστικά σπρέι συντήρησης θα δημιουργήσουν ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα. Αυτό εμποδίζει την είσοδο της υγρασίας ή τη συσσώρευση βρωμιάς στους πόρους. Ο αποτελεσματικός εμποτισμός για δερμάτινα παπούτσια επιτρέπει επίσης στα δέρμα να διατηρεί την αναπνευσιμότητά του. Αυτό σημαίνει ότι οι υδρατμοί από τον ιδρώτα μπορούν να διαφεύγουν χωρίς να εισέρχεται νερό, ώστε τα πόδια σας να παραμένουν όμορφα και στεγνά. Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα υψηλής ποιότητας παπούτσια σας, θα πρέπει να ανανεώνετε τακτικά τον εμποτισμό. Το ακριβές χρονικό διάστημα εξαρτάται από τη συχνότητα χρήσης και το υλικό. Εάν τα παπούτσια χρησιμοποιούνται συχνά ή εκτίθενται σε πολύ νερό, θα πρέπει να ανανεώνετε την αδιαβροχοποίηση παπουτσιού πιο συχνά.

Βερνίκια υποδημάτων - κερί, υγρά και άλλα προϊόντα αδιαβροχοποίησης

Η φροντίδα των παπουτσιών σας και το γυάλισμα τους είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της εμφάνισης και του στυλ τους. Το υγρό βερνίκι παπουτσιών, η κρέμα παπουτσιών και τα ποικίλα γυαλιστικά κεριά συνεργάζονται χέρι-χέρι για να διατηρούν τα υποδήματα στην καλύτερή τους όψη. Το μαλακτικό και η κρέμα παπουτσιών ενυδατώνουν και τα δύο το δέρμα, αλλά τα κρεμώδη βερνίκια για παπούτσια αφήνουν ένα λεπτό στρώμα κρέμας που βοηθάει στο να εξαφανίζονται οι γρατζουνιές και οι αμυχές. Το βερνίκι κεριού είναι το καλύτερο στο να καλύπτει τα γδαρσίματα και τις γρατζουνιές και αφήνει μεγαλύτερη λάμψη, ένω το βερνίκι κρέμας είναι περισσότερο για τη θρέψη και την επαναφορά του χρώματος. Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα μαγικά προϊόντα και στο epapoutsia εξασφαλίζοντας ότι τα παπούτσια σας θα συνεχίσουν να δείχνουν υπέροχα για τα επόμενα χρόνια.

Κρέμα υποδήματος - εύκολη ανανέωση των παπουτσιών σας

Η κρέμα υποδήματος είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αναζωογονήσετε τα παπούτσια σας με λίγο χρόνο ή προσπάθεια. Καθαρίζει, μαλακώνει, θρέφει, γυαλίζει, προστατεύει και αποκαθιστά το χρώμα. Λειτουργεί για όλους τους τύπους παπουτσιών, για τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, η κρέμα παπουτσιών διατηρεί την αρχική εμφάνιση των παπουτσιών σας άψογη. Εξομαλύνει επίσης τυχόν τσακίσματα που προκαλούνται από τη φθορά και χαρίζει ένα ανανεωμένο, έντονο χρώμα στο δέρμα. Η σωστή προετοιμασία παπουτσιού είναι απαραίτητη. Χρησιμοποιήστε την κρέμα παπουτσιών σε υπόδημα που έχει ξεσκονιστεί και καθαριστεί. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα βερνίκι παπουτσιών στο δέρμα για να του δώσετε λάμψη, να το αδιαβροχοποιήσετε και να το προστατέψετε από φθορές.

Εμποτισμός παπουτσιών - συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι ο εμποτισμός ή αδιαβροχοποίηση παπουτσιών;

Ο όρος αδιαβροχοποίηση περιγράφει μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για το φινίρισμα υφασμάτων και δερμάτων. Αυτό καθιστά τα υλικά υδατοαπωθητικά . Αν και οι μέθοδοι επεξεργασίας είναι διαφορετικές, βασίζονται πάντα στην εφαρμογή ορισμένων ουσιών που σχηματίζουν φιλμ προστασίας κρατώντας μακριά την υγρασία και τη βρωμιά.

Ποιο βερνίκι παπουτσιών;

Τα βερνίκια παπουτσιών είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το γυάλισμα και την προστασία των υποδημάτων. Κυκλοφορούν σε διάφορες μορφές, όπως κερί, πάστα, κρέμα και υγρά σπρέι. Η κάθε μορφή κάνει εξαιρετική δουλειά. Το μαύρο βερνίκι μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές χρώμα, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί σε πολλές αποχρώσεις. Συνιστάται το χρώμα του βερνικιού να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.