Προϊόντα: 109
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικεία δερμάτινα γάντια - Μεγάλη ποικιλία

Τα χέρια είναι στις περισσότερες περιπτώσεις το πρώτο σημείο του σώματός μας που θα νιώσουμε το κρύο να μας διαπερνά. Γι’αυτό το λόγο υπάρχουν τα γυναικεία δερμάτινα γάντια. Είτε μιλάμε για γυναικεία χειμωνιάτικα δερμάτινα γάντια είτε για γυναικεία λεπτά δερμάτινα γάντια, η προστασία από το κρύο είναι ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξής τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα δερμάτινα γάντια είναι μόνο χρηστικό αξεσουάρ. Αντίθετα, τα γυναικεία γάντια έρχονται σε τεράστια ποικιλία όσον αφορά το υλικό κατασκευής, το στυλ, το χρώμα και τον σχεδιασμό. Γι’αυτό θεωρούνται και ένα από τα πιο ποικιλόμορφα γυναικεία αξεσουάρ μόδας. Τα μεγαλύτερα ιντερνετικά καταστήματα προσφέρουν άπειρες επιλογές όσον αφορά τα γάντια που θα επιλέξετε. Όπως με κάθε αξεσουάρ ή ρούχο, η τελική επιλογή έχει να κάνει με τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ. Όμως, το καλό είναι πως πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σας. Για ποιό λόγο όμως μπορεί να χρησιμοποιούμε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια;

Δερμάτινα γάντια για γυναίκες - Για το χειμώνα και την οδήγηση

Όσον αφορά τη χρηστικότητα, τα δερμάτινα γάντια για γυναίκες μπορούν να βοηθήσουν με πολλούς τρόπους: υπάρχουν για παράδειγμα γυναικεία δερμάτινα γάντια με μόνωση για το κρύο και γυναικεία δερμάτινα γάντια για το αμάξι. Υπάρχουν ακόμη και ιδιαίτερα σχέδια όπως τα γυναικεία δερμάτινα γάντια χωρίς δάχτυλα, τα οποία προσφέρουν ένα υπέροχο στυλ σε όποιον τα φοράει. Έτσι, γίνεται εμφανές πως στις μέρες μας, τα γυναικεία γάντια δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την προστασία από το κρύο. Βοηθούν εξίσου στην οδήγηση που απομακρύνουν την ολισθηρότητα από το τιμόνι αλλά και προσθέτουν μία ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμο μας. Ποιός είναι όμως ο πιο μοδάτος σχεδιασμός δερμάτινου γαντιού στην αγορά;

Τα μακριά δερμάτινα γάντια είναι πάντα στη μόδα

Τα μακριά δερμάτινα γάντια για γυναίκες είναι στη μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται στον χώρο της μόδας για πρώτη φορά περίπου στο 1700. Από τότε, είναι σπάνιες οι χρονιές που δεν υπήρχαν στη γυναικεία μόδα. Για αυτό και πρέπει να τα κατατάξουμε στην πρώτη θέση όσον αφορά τα τρεντς για φέτος. Ενώ τα πιο κοντά δερμάτινα γάντια είναι πιο διακριτικά και συνήθως ιδεατά για καθημερινές εξόδους, το μακρύ δερμάτινο γυναικείο γάντι πάντα δίνει μια νότα κομψότητας σε όσες το επιλέγουν. Όσον αφορά τα χρώματα, το μαύρο συνεχίζει να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στα μακριά δερμάτινα γάντια για γυναίκες. Ωστόσο, άλλα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε επίσης μπορούν να πλαισιώσουν ένα επίσημο ή και καθημερινό ντύσιμο.

Γυναικεία δερμάτινα γάντια - Συχνές ερωτήσεις

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος στα γυναικεία δερμάτινα γάντια:

Το να βρει κανείς το μέγεθος που του ταιριάζει σε ένα γάντι είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετρήσετε με μία μεζούρα το πλατύτερο σημείο του χεριού σας. Το αποτέλεσμα, είναι και το νούμερο του γαντιού που πρέπει να φοράτε. Όμως, εφόσον τα δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ συνήθως ανοίγουν με τη χρήση, επιλέξτε το αμέσως μικρότερο νούμερο από αυτό που δείχνει η μεζούρα σας.

Πώς να φροντίζετε τα δερμάτινα γάντια;

Όπως κάθε είδος δερμάτινου ρούχου, τα δερμάτινα γάντια απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα έτσι ώστε να κρατήσουν για χρόνια. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι να τα κρατάτε σε ένα (σχετικά) κρύο και στεγνό μέρος μακριά από τον ήλιο, όπως μία ντουλάπα. Τέλος, όταν τα αποθηκεύετε, προσπαθήστε να τα αφήνετε ανοικτά για να αποφύγετε πιθανό αποχρωματισμό ή φθορές στην επιφάνεια.