Προϊόντα: 613
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Οι ζώνες - ένα κομψό αξεσουάρ για κάθε άντρα

Ο κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του και είναι λάτρης του κομψού στιλ, πρέπει να έχει μια συλλογή από ζώνες, όπως οι γυναίκες έχουν πολλά ζευγάρια παπούτσια. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το αξεσουάρ συμβάλλει το παντελόνι να εφαρμόζει καλύτερα στο σώμα μας και συχνά το κρατά στη θέση του, είναι επίσης μια καλή ολοκλήρωση της εμφάνισης μας και ένα σημάδι στυλ και κλάσης. Τα παντελόνια χωρίς ανδρική ζώνη φαίνονται κάπως απλά και ανέμελα - κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας, ειδικά όταν εργαζόμαστε στον τομέα των επιχειρήσεων ή απλά πρέπει να πάρουμε μέρος σε μια εκδήλωση τυπικής φύσεως.

Ανδρικές ζώνες - ένα υποχρεωτικό αξεσουάρ για την γκαρνταρόμπα του κάθε άνδρα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει τις δερμάτινες ανδρικές ζώνες τόσο δημοφιλείς και σχεδόν υποχρεωτικές για την γκαρνταρόμπα του κάθε άνδρα; Η απάντηση είναι πολύ απλή - τα αξεσουάρ είναι υποχρεωτικά για την ολοκληρώσουμε την εμφάνισή μας και η ζώνη είναι ο ευκολότερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό - είναι εξαιρετικά εύκολες στο να συνδυαστούν και όταν έχουμε επενδύσει σε μια ζώνη ποιότητας από γνήσιο δέρμα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια, αρκεί να τη διατηρούμε σωστά.

Ανδρική δερμάτινη ζώνη - Ένα στιλάτο αξεσουάρ για τον κομψό άνδρα

Πόσες δερμάτινες ζώνες έχετε στην προσωπική σας συλλογή; Αυτό το κομψό αξεσουάρ πρέπει να υπάρχει στην ανδρική ντουλάπα σε τουλάχιστον μερικά κομμάτια σε διαφορετικά χρώματα, φάρδος και σχεδιασμός πόρπης. Σας συμβουλεύουμε να ποντάρετε σε μία καφέ και σε μία μαύρη για αρχή και στη συνέχεια μπορείτε να φέρετε λίγη φρεσκάδα στην εμφάνισή σας με μια μπεζ ή σκούρο πράσινη. Όσο πιο απλός είναι ο σχεδιασμός της ζώνης, τόσο το καλύτερο, αλλά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε στην εμφάνιση της πόρπης - απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ τεράστια και δεν προσελκύει όλη την προσοχή, επιλέξτε ένα άλλο μέρος της ένδυσή σας για να το κάνετε το κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισής σας.

Δερμάτινα αξεσουάρ - Συχνές ερωτήσεις

Τι δερμάτινη ζώνη να επιλέξουμε για ένα μπλου τζιν;

Τα μπλου τζιν φαίνονται καλύτερα όταν συνδυάζονται με δερμάτινη ζώνη σε σκούρο καφέ χρώμα. Για πιο κομψή εμφάνιση μπορείτε επίσης να επιλέξετε παπούτσια στην ίδια απόχρωση. Μια μεγάλη γκάμα δερμάτινων ζωνών για κάθε γούστο και στιλ σας περιμένει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα - θα απολαύσετε μια ποικιλία από παγκοσμίου φήμης επώνυμες εταιρείες σε προσιτές τιμές μόνο στο κατάστημά μας!

Τι ζώνη να επιλέξουμε για κοστούμι;

Όταν δημιουργούμε μια εμφάνιση με κουστούμι είναι καλά η ζώνη να ταιριάζει όχι μόνο με τα παπούτσια, αλλά και με τη γραβάτα μας. Είναι κανόνας ότι η γραβάτα πρέπει να είναι πάνω από τη ζώνη και να μην την καλύπτει.

Πως να επιλέξουμε το μήκος της ζώνης;

Οι ζώνες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, τα οποία καθορίζονται από το μήκος τους. Για να βρείτε το σωστό για εσάς μέγεθος, μετρήστε τη μέση σας στο επίπεδο της ζώνης και προσθέστε άλλα 20 εκατοστά. Το σωστό μέγεθος ζώνης για εσάς είναι εκείνο που πλησιάζει το άνω αναφερόμενο σύνολο.