Προϊόντα: 1.233
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Ζώνες – μια κομψή προσθήκη για κάθε outfit

Οι ζώνες είναι σίγουρα ένα από τα λιγότερο ψαγμένα αξεσουάρ, εφόσον τις επιλέγουμε όταν έχουμε ολοκληρώσει το υπόλοιπο οutfit με το οποίο πρόκειται να τις φορέσουμε. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το μόνο μας μέλημα όσον αφορά τις δερμάτινες ζώνες, είναι το χρώμα τους να ταιριάζει με το χρώμα των παπουτσιών που θα φορέσουμε ή με το χρώμα του παντελονιού. Οι ωραιότερες ανδρικές ζώνες αλλά και οι γυναικείες δερμάτινες ζώνες είναι αυτές που θα καταφέρουν μόνο με την προσθήκη τους να απογειώσουν το σύνολό σας. Υπάρχουν βέβαια και αυτές οι επιλογές σε δερμάτινες ζώνες, οι οποίες καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Τέτοιες είναι δηλαδή αυτές που έχουν τεράστιες αγκράφες και είναι ότι χειρότερο όταν φορεθούν με κουστούμι. Θεωρητικά, οι γυναικείες ζώνες αποτελούν ένα πολύ λειτουργικό αξεσουάρ αλλά στην πραγματικότητα παίζουν και έναν μεγάλο αισθητικό ρόλο. Αν δώσετε λοιπόν λίγη παραπάνω σημασία στις γυναικείες ζώνες που φοράτε ή ακόμα και στις ανδρικές δερμάτινες ζώνες, θα δείτε ότι ακόμα και ένα outfit που έχετε φορέσει πάρα πολλές φορές μπορεί να δείχνει τελείως διαφορετικό και πολύ πιο σύγχρονο.

Ανδρικές ζώνες - ένα must have για κάθε ντουλάπα

Τα κύρια συστατικά στις ανδρικές ζώνες αλλά και στις γυναικείες ζώνες είναι ο ιμάντας που περιβάλλει την μέση αλλά και η πόρπη που τις κοσμεί. Αυτά μέρη της ζώνης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ως προς το στυλ σας γι’ αυτό πρέπει να βρείτε την ιδανική που να έχει λίγο και από το προσωπικό σας γούστο. Όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε οι επιλογές υλικών όσον αφορά των ιμάντα και την πόρπη, είναι αναρίθμητες και άρα μπορεί να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες γυναικείες ζώνες με πιο σύνθετους μηχανισμούς κουμπώματος που μπορεί να προτιμάτε. Σημαντικό επίσης είναι όταν φοράτε μια δερμάτινη ζώνη να μην φοράτε από πάνω της κάτι άλλο, όπως ένα τσαντάκι μέσης, γιατί θα δείχνει δυσανάλογο το μέγεθός της. Οι δερμάτινες ζώνες αποτελούν σίγουρα ένα must have για κάθε ντουλάπα είτε αυτή είναι ανδρική είτε είναι γυναικεία. Επιλέξτε λοιπόν τις κατάλληλες ζώνες για εσάς και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Ανδρικές δερμάτινες ζώνες – στυλάτα αξεσουάρ για ένα κομψό outfit

Το μέγεθος είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πραγματικά μετράει όσον αφορά την αγορά σε δερμάτινες ζώνες. Πριν λοιπόν προβείτε σε μια τέτοια αγορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει την περίμετρο της μέσης σας για να πάρετε το σωστό νούμερο. Εκτός από την αισθητική χρήση της ζώνης, το λειτουργικό κομμάτι παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Οι καλύτερες δερμάτινες ζώνες είναι αυτές που μπορούν να συγκρατήσουν στην θέση του ένα παντελόνι παρόλες τις αντιξοότητες που μπορεί να παρουσιαστούν. Πριν πάρετε μια οποιαδήποτε ζώνη, βεβαιωθείτε ότι το παντελόνι με το οποίο θέλετε να την συνδυάσετε έχει θηλιές. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι απαραίτητο αν ψάχνετε για γυναικείες δερμάτινες ζώνες που θα τις ταιριάξετε με ένα φόρεμα. Σε τέτοια περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις συνδυάσετε χρωματικά με την τσάντα που πρόκειται να κρατάτε.

Δερμάτινες ζώνες – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποια δερμάτινη ζώνη ταιριάζει με τζιν;

Οι δερμάτινες ζώνες που ταιριάζουν με ένα χαμηλοκάβαλο γυναικείο τζιν, είναι οι πολύ λεπτές που φοριούνται κυρίως για αισθητικούς λόγους. Στα ανδρικά τζιν, καλό θα ήταν να επιλέγετε μία ανάλογα με το στυλ που μπορεί να είναι δερμάτινη ή ακόμα και υφασμάτινη.

Ποια ζώνη ταιριάζει με κουστούμι;

Όσον αφορά τις ανδρικές δερμάτινες ζώνες, καλό θα ήταν να επιλέγετε για κουστούμι τα ουδέτερα χρώματα που δεν είναι άλλα από το καφέ, το μπλε και το μαύρο χρώμα. Είναι χρώματα που ταιριάζουν σίγουρα με όλα τα κουστούμια που έχετε στην ντουλάπα σας.