Γυαλιά - προστασία κατά τη διάρκεια χειμερινών δραστηριοτήτων

Mayσως αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε γυαλιά ενώ κάνετε το αγαπημένο σας άθλημα - σκι. Λοιπόν, αυτό είναι σημαντικό για πολλές πτυχές. Πρώτα απ 'όλα - προστασία. Για παράδειγμα, διάφορα γυαλιά σκι παρέχουν προστασία από το χιόνι και τα κλαδιά που μπορεί να συναντήσετε κατά την κάθοδό σας. Αλλά όταν είναι χειμώνας, υπάρχει μια άλλη πτυχή που απαιτεί τη χρήση γυαλιών. Αυτές είναι οι αντανακλάσεις του ήλιου. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται τύφλωση χιονιού. Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση που προκαλείται από υπερβολικά έντονο ηλιακό φως που αντανακλάται από την επιφάνεια του χιονιού. Αν και μόνο προσωρινή, η τύφλωση του χιονιού δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Για να το αποφύγετε και να προστατέψετε τα μάτια σας, θα πρέπει να ποντάρετε σε πιθανά καλύτερα γυαλιά σκι ή άλλα χειμερινά γυαλιά με φιμέ φακούς σχεδιασμένους για αθλητικές δραστηριότητες το χειμώνα. Εδώ είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ο βαθμός προστασίας από το φως του ήλιου και ο βαθμός πόλωσης του φωτός. Τα καλύτερα είναι τα γυαλιά με 100% πολωμένη επιφάνεια, που μπλοκάρουν σχεδόν όλες τις ακτίνες UV και αφαιρούν σχεδόν όλη τη λάμψη. Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι με αυτόν τον τύπο γυαλιών βλέπετε την εικόνα μπροστά σας πολύ πιο καθαρά.

Γυαλιά Snowboard - φροντίστε το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια κόλπων

Όταν πηγαίνετε για snowboard και απολαμβάνετε αυτήν την πολύ αγαπημένη χειμερινή δραστηριότητα, φροντίστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς. Για να προστατέψετε το κεφάλι σας, αγοράστε γούγκλες snowboard υψηλής ποιότητας. Δίνουν ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας στα μάτια σας και δεν επιτρέπουν στο χιόνι να εισχωρήσει σε αυτά ή να τυφλωθεί από τις ακτίνες του ήλιου και τη λάμψη που ρίχνει η επιφάνεια του χιονιού στα μάτια σας. Τα ποιοτικά γυαλιά snowboard είναι ένα από τα απαραίτητα αντικείμενα του χειμερινού εξοπλισμού σας όταν πρόκειται να κάνετε το αγαπημένο σας άθλημα. Εξασφαλίζουν προστασία από τραυματισμούς στον ευαίσθητο ιστό των ματιών και σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στα κόλπα σας με πολύ υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Γυαλιά σκι - ένας φίλος στις πίστες

Αν πρόκειται να κάνετε σκι, αναζητήστε διαφορετικά μοντέλα γυναικεία γυαλιά σκι, ανδρικών γυαλιών σκι ή παιδικών γυαλιών σκι, γιατί θα είναι ο καλύτερος φίλος σας στις πίστες (μαζί με το κράνος και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, φυσικά). Αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της προετοιμασίας για την κατάβαση των χιονισμένων πλαγιών, γιατί η προστασία των ματιών μας κατά την οδήγηση εξαρτάται από αυτές. Το όραμά μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, τα μάτια μας - επίσης, οπότε πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να τα προστατεύουμε.

Γυαλιά σκι - συχνές ερωτήσεις

Τι είδους γυαλιά για κράνος σκι;

Ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα ποτήρια που είναι κατάλληλα για τις συγκεκριμένες συνθήκες. Μόλις συμμορφωθείτε με αυτά, μπορείτε τώρα να προσαρμόσετε το στυλ των γυαλιών ώστε να ταιριάζει με αυτό του κράνους σας. Ο καλύτερος τρόπος για να τα συνδυάσετε είναι ανά χρώμα ή στυλ, αλλά προσέξτε τα χαρακτηριστικά τους, ώστε να σας προστατεύσουν από πιθανούς τραυματισμούς ή βλάβες στα μάτια.

Πώς να επιλέξετε γυαλιά για κράνος σκι;

Πρώτα απ 'όλα, τα γυαλιά πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τις συνθήκες. Στη συνέχεια μπορούμε να τα συνδυάσουμε με το κράνος μας, επιλέγοντας το σωστό χρώμα ή στυλ που της ταιριάζει. Το πιο σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι τα γυαλιά ταιριάζουν με το μέγεθος του κράνους και μαζί αυξάνουν την προστασία σας από εξωτερικούς παράγοντες.

Γυαλιά για snowboard - ποιο να επιλέξετε;

Επιλέξτε εκείνα τα γυαλιά snowboard που προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή προστασία. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι άνετα και ασφαλώς στερεωμένα στο πρόσωπό σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζονται πολύ δυνατά στα μάτια σας ή πολύ χαλαρά. Ακολουθήστε τις οδηγίες των κατασκευαστών για ποιες δραστηριότητες είναι κατάλληλα τα γυαλιά για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για snowboard.