Προϊόντα: 574
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικεία Converse παπούτσια - ένα must have σε καθημερινό στυλ για γυναίκες

Αποκλείεται να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην έχει φορέσει ή δοκιμάσει τα γνωστά σε όλους μας Converse All Star. Είναι ένα ιδιαίτερο είδος παπουτσιού που όλοι έχουμε λατρέψει από πολύ τρυφερές ηλικίες μέχρι και τις αρκετά μεγαλύτερες. Η λειτουργικότητα και το πόσο εύκολα μπορείς να τα φορέσεις, είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που λατρεύουν όσοι τα φορούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Οι μικρότεροι αναφέρουν ότι αυτό που αγαπούν στα πάνινα Converse τους είναι η τεράστια ποικιλία των χρωμάτων και σχεδίων που ανά καιρούς παράγονται. Υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες περίοδοι που τα αθλητικά Converse παράγονται και σε επετειακά σχέδια ή ακόμα και σε σχέδια που απεικονίζουν ανθρώπους, ταινίες ή γεγονότα που έχουν μεγάλη απήχηση ή έχουν απασχολήσει πολύ στο παρελθόν. Μεγάλη απήχηση επίσης έχουν τα παιδικά Converse που αντί για να δένουν με κορδόνια όπως τα κλασικά πάνινα Converse για ενήλικες, χρησιμοποιούν τα κορδόνια μόνο για αισθητικούς λόγους και αντί αυτών χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα. Αν λοιπόν έχετε αγαπήσει και εσείς τα γυναικεία Converse ή τα ανδρικά Converse, μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε και στο μικρό σας θαυματάκι και θα δείτε ότι θα τα λατρέψετε.

Πάνινα Converse – αντισυμβατικό στυλ για όλη την οικογένεια

Τα αντισυμβατικά πάνινα Converse είναι ένα είδος παπουτσιού που όλοι έχουμε φορέσει στη ζωή μας στο παρελθόν ή ακόμη και σήμερα. Τα Converse All Star μπορούν να φορεθούν με όλα τα σχεδόν τα outfits και μάλιστα πλέον είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που τα επιλέγουν και ως νυφικά παπούτσια, διανθίζοντάς τα με χρωματιστά περίεργα κορδόνια. Η συγκεκριμένη εταιρεία παράγει πολλά και διαφορετικά μοντέλα στο συγκεκριμένο παπούτσι κάνοντας τα με αυτόν τον τρόπο ακόμα πιο δημοφιλή και ιδιαίτερα στους εφήβους. Μπορούν να φορεθούν με τζιν, με φούστες, με φορέματα, ακόμα και με κλασικής γραμμής παντελόνια για ένα πιο business casual look. Τα Converse για γυναίκες επιλέγονται κατά κόρον από νέες μαμάδες, γιατί πέρα από το γεγονός ότι είναι trendy και σύγχρονα, βοηθούν πολύ στο περπάτημα αλλά και στο τρέξιμο αν χρειαστεί να τα κυνηγήσετε πολύ. Να έχετε πάντα κατά νου ότι αγοράζοντας Converse θα πρέπει να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα παπούτσια σας.

One Star Converse, Converse Chuck Taylor, Converse All Star – εμβληματικά πάνινα μοντέλα

Τα «Σταράκια» όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, είναι τα κλασικά σε όλους μας Converse. Η διαχρονικότητά τους και ο μεγάλος αριθμός πωλήσεων που ακόμα και σήμερα έχουν τα θέτουν στο υψηλότερο βάθρο του urban chic style. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας για ένα καινούργιο ζευγάρι. Αυτά τα μοντέλα όμως που είναι τα πιο δημοφιλή δεν είναι άλλα από τα One Star Converse, τα Converse Chuck Taylor αλλά και τα Converse One Star. Η διαφορά αυτών των μοντέλων εκτός από τις απειοροελάχιστες σχεδιαστικά διαφορές τους, έχουν να κάνουν με το ποσοστό ευκαμψίας τους, με το μέγεθος της σόλας, με την αντικραδασμική προστασία που παρέχουν και με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους. Αυτά τα εμβληματικά πάνινα παπούτσια είναι αυτά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε όποια εκδήλωση και αν τα φορέσετε χωρίς να προκαλούν πόνο και κανενός είδους ενόχληση.

Converse – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να καθαρίσω τα λευκά Converse;

Μην τα βάλετε πλυντήριο. Πλύντε στο χέρι με μια υγρή βούρτσα και ένα ήπιο σαπούνι απομακρύνοντας τα κορδόνια. Τρίψτε πρώτα όλους τους λεκέδες που μπορεί να έχουν και έπειτα όλο το παπούτσια για καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να τσεκάρω αν τα Converse είναι αυθεντικά;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι τη σόλα των παπουτσιών, η οποία δεν πρέπει να είναι πιο λεπτή από 3 εκατοστά. επίσης στο πίσω μέρος της γλώσσας, δηλαδή στην ετικέτα που αναγράφει και το μέγεθος του παπουτσιού υπάρχει ένας σειριακός αριθμός που αποτελείται από 6 χαρακτήρες.