30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού

Helios γυναικεία παπούτσια – άνετες δερμάτινες λύσεις για να αισθάνεστε καλά τα πόδια σας

Το δέρμα είναι ένα από τα βασικά υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα άνετα Helios γυναικεία παπούτσια της. Πρόκειται για ένα υλικό που μπορεί να πάρει τη φόρμα του ποδιού σας, προσφέροντας άνεση στο περπάτημα. Η άνεση επιτυγχάνεται και με αρκετές ακόμη παρεμβάσεις της εταιρείας με προσεγμένες σόλες. Παράλληλα, το εσωτερικό έχει επένδυση που σας προστατεύει από το κρύο και τον παγετό, σε περίπτωση που αναζητάτε χειμερινά παπούτσια. Η Helios εκμεταλλεύεται τα θετικά στοιχεία του δέρματος, το οποίο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και να απορροφά την υγρασία.

Άνετα γυναικεία παπούτσια Helios – τα καλύτερα δερμάτινα παπούτσια από πολωνική μάρκα

Το στυλ που προσφέρει ένα ποιοτικό δερμάτινο παπούτσι είναι μοναδικό. Έτσι και τα μοντέλα της Helios, τα οποία διαθέτουν δέρμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε. Το δέρμα θα το βρείτε ακόμα και στα άνετα γυναικεία σανδάλια Helios , τα οποία είναι ιδανικά για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να τα φορέσετε σε πληθώρα περιστάσεων χωρίς κίνδυνο να πληγωθεί το πόδι σας, ενώ παράλληλα αναπνέει και παραμένει δροσερό.

Παπούτσια Helios – ελέγξτε την premium μάρκα υποδημάτων στο Epapoutsia

Μία εντυπωσιακή ποικιλία από παπούτσια Helios μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Epapoutsia. Είναι ο ιδανικός διαδικτυακός χώρος για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των υποδημάτων της εταιρείας για γυναίκες και άνδρες. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για γυναικεία παπούτσια Helios , αφού αυτό είναι το κοινό που έχει αποφασίσει η εταιρεία να επικεντρωθεί. Δημιουργεί παπούτσια για κάθε εποχή του χρόνου με ποικιλία στα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για καθημερινά παπούτσια της εταιρείας Helios , είτε για υποδήματα που προορίζονται για επίσημες περιστάσεις, όπως τα γυναικεία μοκασίνια Helios .

Helios Παπούτσια – Συχνές ερωτήσεις

Παπούτσια Helios – ποιος κατασκευαστής είναι;

Η εταιρεία της Helios ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1996 στη χώρα της Πολωνίας και συγκεκριμένα στην πόλη Λούκοβ. Πρόκειται για μία περιοχή με πολύ ισχυρή παράδοση στην κατασκευή παπουτσιών εδώ και περισσότερους από 4 αιώνες! Η παράδοση, η γνώση και το μεράκι μεταφέρθηκε σε αυτή την επιχείρηση που ξεκίνησε από δύο νέους και έχει πλέον καταφέρει να παράγει παπούτσια που καταλήγουν σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης.

Αν και η Helios έχει πειραματιστεί αρκετά με τα προϊόντα που δημιουργούσε κατά καιρούς, πλέον έχει κατασταλάξει στον τομέα που θέλει να εστιάσει. Συγκεκριμένα, προτεραιότητά της κατά την κατασκευή των υποδημάτων της είναι η ασφάλεια και η ποιότητα. Βεβαίως, έχει καταφέρει χάρη στα προηγμένα της σχέδια να συνδυάσει αυτά τα χαρακτηριστικά και με το στυλ και την καλαισθησία.

Παπούτσια Helios – ποιες είναι οι απόψεις της εταιρείας;

Τα παπούτσια Helios είναι υποδήματα που έχουν κάτι να δηλώσουν. Δεν επέλεξε ο συγκεκριμένος κατασκευαστής τυχαία την άνεση ως την πρώτη και σημαντικότερη προτεραιότητα για τα προϊόντα του. Οι άνθρωποι της εταιρείας γνωρίζουν ότι τα παπούτσια προσφέρουν με πολλούς τρόπους στην καθημερινότητα των πελατών τους. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι πρακτικά και χρήσιμα “εργαλεία” για όλες τις δραστηριότητές τους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε ένα καλό και άνετο παπούτσι, με την Helios να δραστηριοποιείται για ανθρώπους που έχουν ίσως πιο ευαίσθητα, πιο μεγάλα ή πιο χοντρά πόδια, αλλά ενδεχομένως και κάποιες ασθένειες. Ο στόχος της εταιρείας είναι να φοράνε τα παπούτσια της όλοι εκείνοι που δυσκολεύονται να βρουν το ιδανικό παπούτσι στο “χάος” της αγοράς.