Δεν υπάρχουν προϊόντα με αυτά τα φίλτρα

Δοκίμασε να αφαιρέσεις μερικά ή όλα τα φίλτρα για να δεις περισσότερα προϊόντα.

Κομψά υποδήματα του brand Kurt Geiger

Είναι γνωστό ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε βασίλισσες ή την ίδια στιγμή να ρίξει την αυτοπεποίθησή μας στα τάρταρα. Αυτή λοιπόν η σκέψη είναι αυτή που μας οδηγεί στην αγορά νέων παπουτσιών που θα ενισχύσουν όχι μόνο την αυτοπεποίθησή μας αλλά και θα μας βοηθήσει να αισθανόμαστε άνετα ανεξάρτητα από την ώρα που θα χρειαστεί να τα φορέσουμε. Τα Kurt Geiger παπούτσια είναι τέτοιου είδους υποδήματα! Οι ψηλές μπότες Kurt Geiger, τα αθλητικά Kurt Geiger ακόμα και οι παντόφλες Kurt Geiger είναι μόνο ελάχιστα από τα είδη των παπουτσιών που θα βρείτε ψάχνοντας για την συγκεκριμένη εταιρεία. Εκτός από τα υπέροχα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, κάποια άλλα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να υπερέχουν σε σχέση με τα υπόλοιπα παπούτσια είναι τα πολύ καλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούν για την κατασκευή τους αλλά και η άνεση που νιώθει κάποιος φορώντας τα.

Kurt Geiger – παπούτσια για όλες τις περιστάσεις

Εάν δεν έχετε κάποιο μεγάλο budget για την αγορά καινούργιων παπουτσιών, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να αγοράσετε παπούτσια που θα σας βολέψουν για όλες τις περιστάσεις, τότε επιλέξτε τα Kurt Geiger παπούτσια. Για να κινηθείτε σε πιο safe μονοπάτια και να είστε σίγουρη ότι η αγορά σας θα είναι η ιδανική, επιλέξτε για παράδειγμα μπότες Kurt Geiger σε μαύρο, σε μπεζ ή ακόμα και σε μπλε κλασικό στυλ. Αν χρειάζεστε παπούτσια για καθημερινή χρήση επιλέξτε ένα χαμηλό παπούτσι με χοντρό τακούνι ή ακόμα και αθλητικά Kurt Geiger αν είναι πιο κοντά στο στυλ σας. Αν πάλι χρειάζεστε παπούτσια για πιο extreme καταστάσεις όπως για πεζοπορία, επιλέξτε μπότες πεζοπορίας Κurt Geiger με τέλεια εφαρμογή και άνετο βάδισμα. Τέλος μπορείτε να βοηθηθείτε και στην αγορά βραδινών παπουτσιών εφόσον η Kurt Geiger έχει παπούτσια και για βραδινές εξόδους. Μην ξεχνάτε ότι οι κλειστές γόβες κλασικής μορφής ταιριάζουν με σχεδόν κάθε ντύσιμο.

Πώς να καθαρίσετε τα Kurt Geiger δερμάτινα παπούτσια σας

Τα δερμάτινα παπούτσια, από τις μπότες Kurt Geiger μέχρι και τα δερμάτινα αθλητικά Kurt Geiger σας, είναι σίγουρο ότι θα φορεθούν και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ακόμα και σε αρκετά βροχερές μέρες. Όταν αυτό γίνει, ανεξάρτητα από το πόσο καινούργια είναι, το σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσουν κάποιους λεκέδες και το ερώτημα είναι το πώς οι λεκέδες αυτοί θα εξαφανιστούν. Υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα αγαπημένα παπούτσια όμορφα παρόλες τις δυσκολίες και τα ατυχήματα που μπορεί να υποστούν. Ένα πρώτο εργαλείο που πρέπει να αποκτήσετε αν δεν το έχετε ήδη, είναι μια βούρτσα καθαρισμού παπουτσιών. Αυτή θα απομακρύνει την επιφανειακή βρωμιά ακόμα και στις τυχόν αυλακώσεις που μπορεί το παπούτσι σας να έχει. Οι περισσότερες από αυτές τις βούρτσες έχουν και μια μαλακή πλευρά που σας επιτρέπει να επαλείψετε τα παπούτσια σας με το κατάλληλο προϊόν που θα θρέψει το δέρμα και θα το κάνει να γυαλίσει και να αναδειχθεί πραγματικά.

Kurt Geiger – Συχνές Ερωτήσεις

Kurt Geiger – ποιο είναι αυτό το brand;

Το Kurt Geiger brand είναι από τα πιο επιτυχημένα της γενιάς του και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ταχθεί ως φανατικοί θαυμαστές του. Η επιτυχία του φαίνεται από τα πολλά χρόνια της πορείας του από το 1963 μέχρι σήμερα και από τις πολύ σπουδαίες συνεργασίες του με άλλους σχεδιαστές του χώρου.

Kurt Geiger – ποιος είναι;

O Kurt Geiger είναι ένας Αυστριακός ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας. Είναι ιδιοκτήτης τριών εταιρειών της Kurt Geiger London, της KG Kurt Geiger και της Carvela Kurt Geiger με πάρα πολλά καταστήματα στο ενεργητικό του και με αρκετές εμφανίσεις στις διεθνείς πασαρέλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.