30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Είδος κουμπώματος
Άνω μέρος
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Αξίζει να αγοράσει κανείς Lasocki ανδρικά παπούτσια;

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Lasocki ανδρικά δερμάτινα παπούτσια βρίσκονται στην αγορά εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Από την ίδρυση της εταιρείας, η οποία ανήκει στον όμιλο CCC, η Lasocki παράγει παπούτσια με δέρμα και λοιπά υλικά υψηλής ποιότητας, με στόχο την δημιουργία παπουτσιών που αντέχουν στον χρόνο. Έτσι, ο κατασκευαστής παπουτσιών από την Πολωνία κατάφερε να φτιάξει κι ένα δυνατό όνομα στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο των υποδημάτων.

Βεβαίως, δεν είναι μόνο το κομμάτι του παπουτσιού και του αισθητικού αποτελέσματος που μας ενδιαφέρει, αλλά και η ίδια η σόλα και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν στόχο να κάνουν τα παπούτσια άνετα για το κοινό, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε για αρκετές ώρες και να περπατάτε χωρίς να πληγώνεται το πόδι σας.

Lasocki παπούτσια για άνδρες - στιβαρά και ανθεκτικά ανδρικά παπούτσια στο epapoutsia.gr

Η παραγωγή παπουτσιών για άνδρες δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, αφού πρόκειται για υποδήματα που υπόκεινται σε αρκετά έντονη φθορά, με το ανδρικό κοινό να έχει απαιτήσεις. Αγοράζοντας από το Lasocki κατάστημα του epapoutsia.gr επενδύετε σε αρκετά ανθεκτικά υποδήματα, τα οποία γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα σας κρατήσουν για αρκετό καιρό χωρίς να φθαρούν ή να προκαλέσουν ζητήματα στα πόδια σας. Η ανθεκτικότητα είναι ένα στοιχείο που έχει λάβει υπόψη η εταιρεία, γι’ αυτό και γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για την ποιότητα των υλικών της, αλλά και της συνολικής κατασκευής.

Lasocki - πως να επιλέξεις το κατάλληλο μοντέλο για εσένα;

Η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου σε ανδρικά παπούτσια Lasocki δεν είναι και η πιο απλή διαδικασία, αφού η γκάμα των προτάσεων της εταιρείας είναι πολύ μεγάλη, τόσο σε ότι αφορά κατηγορίες και είδη παπουτσιών, όσο και σε ότι αφορά τα ίδια τα μοντέλα. Η εταιρεία παράγει Lasocki ψηλές μπότες που μπορείτε να επιλέξετε για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και σας εξασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση, ώστε να κρατήσετε μακριά το κρύο. 

Επίσης, μπορείτε να κινηθείτε προς Lasocki αθλητικά παπούτσια, τα οποία σας επιτρέπουν να ασκηθείτε σε κάθε εποχή του χρόνου, ενώ παράλληλα είστε κομψοί και στυλάτοι, ενώ είναι παπούτσια που μπορούν να φορεθούν και στην καθημερινότητα, χάρη στην άνετη εφαρμογή τους. Βεβαίως, η Lasocki έχει μεγάλη ποικιλία επιλογών και ουσιαστικά εξειδίκευση στα μοκασίνια και τα πιο επίσημα δερμάτινα παπούτσια, τα οποία μπορείτε να φοράτε σε πιο επίσημες περιστάσεις, αλλά ακόμα και στην εργασία σας.

Το ποιο μοντέλο της Lasocki θα επιλέξετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες σας, αλλά και από το γούστο σας.

Lasocki - Συχνές ερωτήσεις

Είναι τα Lasocki παπούτσια κατασκευασμένα από δέρμα;

Τα Lasocki παπούτσια για άνδρες κατασκευάζονται από δέρμα υψηλής ποιότητας, κάτι που πρέπει να γνωρίζουν όσοι τα αγοράζουν, ώστε να τους φέρονται με τον κατάλληλο τρόπο, τόσο κατά την συντήρηση και το πλύσιμό τους, όσο και κατά την καθημερινή τους χρήση. Η ύπαρξη του δέρματος είναι ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα της Lasocki και πολλοί επιλέγουν την συγκεκριμένη εταιρεία για την ποιότητα των υλικών της.

Πως να καθαρίσω τα ανδρικά δερμάτινα παπούτσια Lasocki;

Πρέπει να έχετε αρκετή προσοχή όταν καθαρίζετε τα ανδρικά δερμάτινα Lasocki παπούτσια σας. Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπαίνουν στο πλυντήριο. Αντίθετα, η διαδικασία γίνεται στο χέρι. Αρχικά, αφαιρέστε τα κορδόνια και καθαρίστε τα παπούτσια από σκόνη και βρωμιές με μία βούρτσα, έπειτα με μία άλλη βούρτσα, αφού τη βουτήξετε σε σαπούνι και νερό, τρίψτε τους λεκέδες. Καθαρίστε με ένα πανί και μετά γυαλίστε τα με ένα κατάλληλο βερνίκι και μία άλλη βούρτσα, ώστε να είναι λαμπερά, σαν καινούρια.