100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 39 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

190 προϊόντα

Mizuno – ποιο είναι αυτό το brand;

H Mizuno ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της από το 1906 φτιάχνοντας ρούχα και παπούτσια αρχικά για το baseball. Την δεκαετία του 40 άρχισε να ασχολείται με το άθλημα του τένις κατασκευάζοντας ρακέτες που είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έτσι η Mizuno εισχώρησε με μεγάλη επιτυχία και στο τένις φτιάχνοντας τα παπούτσια Mizuno για τένις, που ξεχώριζαν για το πέλμα και για τον εύκαμπτο πάτο τους. Από τότε μέχρι και σήμερα τα παπούτσια Mizuno άρχισαν να κατασκευάζονται με μεγάλη απήχηση για το βόλεϊ, το ποδόσφαιρο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με τα χάντμπολ. Τα παπούτσια για χάντμπολ Mizuno και τα ποδοσφαιρικά, βγαίνουν με διάφορα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα με τάπες.  Στα παπούτσια οι τάπες Mizuno είναι αυτές που βοηθούν τον κάθε αθλούμενο να αποφεύγει πιθανά ολισθήματα εξαιτίας του εδάφους. Οι τάπες έχουν την ικανότητα να βεντουζώνουν στο έδαφος και να παρέχουν την μέγιστη δυνατή σταθερότητα για κάποιον που εξασκείτε ή αγωνίζεται για ένα άθλημα.

Αξίζουν τα παπούτσια Mizuno τα λεφτά τους;

Στα αθλητικά παπούτσια αν ένα είναι το brand που αξίζει κάθε ευρώ που δαπανάτε για την αγορά του, τότε αυτό είναι σίγουρα η Mizuno. Τα παπούτσια Mizuno έχουν αγαπηθεί πολύ από το αθλητικό κοινό τους και αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός. Ο ανατομικός πάτος τους, η εύκαμπτη σόλα τους, τα πολλαπλά σχέδιά τους αλλά και οι άπειροι συνδυαστικοί χρωματισμοί του είναι μόνο ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά της που την έχουν φέρει στην θέση που βρίσκετε σήμερα. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στα ανδρικά Mizuno παπούτσια και ειδικότερα στα Mizuno για τρέξιμο παπούτσια. είναι πολλοί αυτοί οι αθλητές που τα επιλέγουν και μάλιστα όλοι εξ’ αυτών αναφέρουν το καταπληκτικό τους κράτημα και το ελαφρύ τους βάρος. Η εταιρεία Mizuno είναι εδώ για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και τις μέγιστες αθλητικές αποδόσεις!

Πώς να το σωστό νούμερο σε παπούτσια Mizuno;

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα ποδοσφαιρικά σας παπούτσια, τα παπούτσια τρεξίματος ή τα παπούτσια για το τένις και το βόλεϊ, τότε το Brand είναι μονόδρομος και δεν είναι άλλος από την Mizuno. Τα παπούτσια Mizuno είναι ικανά να εξυπηρετήσουν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αγαπούν και ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αυτό μπορεί να γίνει πράξη αρκεί αν αγοράσετε τα ιδανικά Mizuno για τα δικά σας πόδια και προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Για να το πετύχετε αυτό μπείτε στο epapoutsia.gr χρησιμοποιείστε το φίλτρα βάζοντας το είδος, το χρώμα αλλά και το νούμερό σας και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για εσάς. Έχετε κατά νου ότι τα Mizuno όπως και όλα τα αθλητικά παπούτσια, θα πρέπει να αγοράζονται ένα νούμερο μεγαλύτερα από τα συμβατικά παπούτσια λόγω της άνετης εφαρμογής τους και της μεγάλης φόρμας τους.

Mizuno παπούτσια και αξεσουάρ – Συχνές Ερωτήσεις

Ποια παπούτσια Mizuno να αγοράσω;

Τα παπούτσια Mizuno που θα αγοράσετε θα πρέπει να είναι ανάλογα των αναγκών σας. Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα κάνετε τζόκινγκ κάθε πρωί, τότε θα πρέπει να αγοράσετε Mizuno τρεξίματος, ενώ αν αντιθέτως ασχολείστε με το τένις τότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα παπούτσια για τένις Mizuno.

Να επιλέξω Mizuno ή Asics για τρέξιμο;

To τρέξιμο είναι μια καθημερινή συνήθεια για πάρα πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να γίνει όμως σωστά και χωρίς τραυματισμούς, θα πρέπει να αγοράσετε τα κατάλληλα παπούτσια. Αν αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στα Asics και στα Mizuno, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι η Mizuno εξειδικεύετε στα παπούτσια τρεξίματος και δημιουργεί καινούργια μοντέλα έχοντας ως βάση την συγκεκριμένη δραστηριότητα.