Δεν υπάρχουν προϊόντα με αυτά τα φίλτρα

Δοκίμασε να αφαιρέσεις μερικά ή όλα τα φίλτρα για να δεις περισσότερα προϊόντα.

Παπούτσια Veja - Υπόδηση για όλες τις περιστάσεις

Από το 2005 η εταιρεία δημιουργεί τα sneakers Veja με διαφορετικό τρόπο, συνδυάζοντας κοινωνικά προγράμματα, οικονομική δικαιοσύνη και οικολογικά υλικά. Τα παπούτσια Veja κατασκευάζονται σε εργοστάσια υψηλών προδιαγραφών στη Βραζιλία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί οργανικό βαμβάκι και διάφορα καινοτόμα υλικά τα οποία προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια ή ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Το κοινό της αυξάνεται ραγδαία και δείχνει ότι αποτελεί μια εταιρεία που ήρθε για να μείνει.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στο κοινωνικό της προφίλ και συνδυάζει το σχεδιασμό υψηλού επιπέδου με την κοινωνική υπευθυνότητα. Τα Veja παπούτσια ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του σήμερα και είναι κατάλληλα τόσο για καθημερινές όσο και πιο επίσημες εμφανίσεις. Από παπούτσια για πεζοπορίες μέχρι πιο καθημερινά, οι επιλογές είναι δεκάδες με πυλώνα βέβαια της εταιρείας τα Veja sneakers καθώς αποτελούν σύμβολο της γενιάς και της εποχής μας. Επίσης είναι ένα προϊόν που κρυσταλλώνει τα ζητήματα της παγκοσμιοποίησης σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της χρήσης του.

Ευρεία γκάμα γυναικείων και ανδρικών μοντέλων παπουτσιών Veja

H Veja αποτελεί την απόδειξη ότι η καλαισθησία μπορεί να συνδυαστεί με την περιβαλλοντική συνείδηση και μάλιστα με πληθώρα επιλογών. Ανδρικά και γυναικεία μοντέλα αλλά και πολλές unisex επιλογές συνθέτουν έναν πληρέστατο κατάλογο. Τα γυναικεία παπούτσια Veja θα ανανεώσουν τη ντουλάπα σας με το μοντέρνο σχεδιασμό τους. Υπάρχουν μεγάλο εύρος στις τιμές και ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν επιλογές που ξεχωρίζουν και πρόκειται φυσικά για τα Veja v10, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας με το χαρακτηριστικό v στο πλαινό του παπουτσιού και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σόλας. Άλλη δημοφιλής και αξιόπιστη επιλογή είναι τα Veja campo στα οποία αναγράφεται το όνομα της εταιρείας στο πίσω μέρος του παπουτσιού και κλέβει την παράσταση. Τα γυναικεία παπούτσια Veja θα σας εκπλήσουν με την άνετο πάτημα τους και τον πρακτικό σχεδιασμό τους.

Επιλέξτε το καλύτερο μοντέλο παπουτσιών Veja για εσάς

Η επιλογή παπουτσιού είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά καθώς κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και μπάτζετ. Αν θέλετε καλό πάτημα και έντονη δραστηριότητα τότε πρέπει να αναζητήσετε τα αθλητικά παπούτσια Veja τα οποία απορροφούν τους κραδασμούς και είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούν την σωματική καταπόνηση. Υπάρχουν επιλογές για όλες τις εποχές του χρόνου. Μια επίσης σημαντική καινοτομία της εταιρείας είναι ότι διαθέτει παπούτσια στα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ζωικά παράγωγα και είναι κατάλληλα για vegan. Επιπλέον, τα γυναικεία Veja παπούτσια θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα ευχάριστα με το μεγάλο εύρος σε μεγέθη καθώς μπορείτε να βρείτε μέχρι και νούμερο 43. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και αν επιλέξετε θα είναι κατασκευασμένο από κορυφαία υλικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και χωρίς να υστερεί καθόλου στον τομέα του σχεδιασμού. Αν σας ενδιαφέρει ένας κόσμος με μεγαλύτερη περιβαλλοντική συνείδηση τα παπούτσια Veja αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς.

Veja - Συχνές Ερωτήσεις

Veja - Ποια είναι αυτή η εταιρεία;

H Veja είναι μια εταιρεία με έδρα το Παρίσι που ιδρύθηκε το 2004 και εστιάζει στη δημιουργία αθλητικών παπουτσιών φιλικών προς το περιβάλλον. Διαθέτει επιλογές για άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

Veja παπούτσια - Που μπορώ να τα αγοράσω;

Μπορείτε να βρείτε τα κορυφαίας ποιότητας παπούτσια Veja στο epapoutsia με ειδικές προσφορές αλλά και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας.