100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού
Προϊόντα: 88
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικεία παπούτσια για τένις – στιλάτα μοντέλα που προφυλάσσουν τα πόδια με υψηλή ποιότητα κατασκευής

Τα γυναικεία παπούτσια τένις είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται στα τερέν του τένις. Ενώ τα παπούτσια για τρέξιμο δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην απόσβεση των κραδασμών, τα παπούτσια για τένις εστιάζουν στην πλευρική στήριξη και στην σταθερότητα του πέλματος. Αν και η απορρόφηση των κραδασμών είναι σημαντική για μια παίκτρια τένις, η πλευρική σταθερότητα κατά τις απότομες επιταχύνσεις, επιβραδύνσεις ή στροφές και η καλή πρόσφυση είναι το ζητούμενο σε έναν αγώνα ή μια προπόνηση. Τα παπούτσια τένις για γυναίκες κυκλοφορούν συχνά σε διάφορα καλαίσθητα χρώματα που τους προσδίδουν μια στιλάτη εμφάνιση. Η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο, καθώς τα παπούτσια υπόκεινται σε πολλές και σοβαρές καταπονήσεις κατά τη χρήση τους.

Τα κατάλληλα παπούτσια για να παίξετε τένις – ποιοι παράγοντες πρέπει να καθοδηγήσουν την επιλογή σας

Η επιλογή των κατάλληλων παπουτσιών τένις θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να ανεβάσετε το παιχνίδι σας σε άλλο επίπεδο. Με άλλα λόγια, κάθε παίκτρια τένις είναι διαφορετική και έχει άλλες ανάγκες από τα παπούτσια της. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες τους οποίους πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν θελήσετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών τένις είναι το προσωπικό στιλ παιχνιδιού σας, η επιφάνεια (χώμα, χόρτο, συνθετική) όπου συνήθως αθλείστε και το ιδιαίτερο σχήμα του ποδιού σας. Παίκτριες με επιθετικό στιλ θα πρέπει να προτιμήσουν σόλες με δυνατή και πρόσφυση που θα τους επιτρέψουν γρήγορα ξεπετάγματα και αλλαγές πορείας. Τα παπούτσια για χόρτο ή χώμα χρειάζονται πολύ λιγότερη απόσβεση από ότι αυτά για το πιο σκληρό συνθετικό τερέν. Τέλος, η άνεση είναι βασική για κάθε παπούτσι και ειδικά για τα γυναικεία παπούτσια τένις.

υναικεία παπούτσια τένις Nike, Asics, Wilson, Adidas: Διαλέξτε από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτει το epapoutsia.gr

Το τένις είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα. Σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις υπάρχουν αυτή τη στιγμή 87,000,000 ενεργοί παίκτες τένις στον πλανήτη από τους οποίους το 53% είναι άντρες και το 47% γυναίκες. Με αυτά το δεδομένο, οι εταιρείες σχεδιάζουν διαρκώς νέα, βελτιωμένα μοντέλα για να καλύψουν τις ανάγκες αυτής της μεγάλης αγοράς. Στο epapoutsia.gr θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε γυναικεία παπούτσια τένις Nike, Asics, Wilson, Adidas, καθώς και από πολλές άλλες μάρκες του χώρου, ώστε να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζει απόλυτα στην ανατομία του ποδιού σας και το στιλ παιχνιδιού σας.

Γυναικεία παπούτσια τένις – Συχνές ερωτήσεις

Γυναικεία παπούτσια τένις – πώς θα διαλέξετε τα κατάλληλα;

Η επιλογή των σωστών παπουτσιών για τένις είναι κάτι σημαντικό για μια παίκτρια ανεξαρτήτως επιπέδου. Τα ιδανικά παπούτσια πρέπει να μην είναι ούτε σφικτά ούτε χαλαρά από την πρώτη στιγμή που τα δοκιμάζετε, δεν πρέπει να «ανοίξουν» όπως τα δερμάτινα παπούτσια. Μεταξύ άλλων, τα γυναικεία παπούτσια τένις Adidas είναι γνωστά για την καλή εφαρμογή τους. Εκτός από την πλευρική στήριξη τα καλά παπούτσια πρέπει να στηρίζουν την καμάρα του ποδιού αλλά και τον αστράγαλο.

Ποια παπούτσια μπορείτε να φορέσετε στα τερέν του τένις;

Η αγορά του κατάλληλου ζευγαριού παπουτσιών για τένις είναι μια επένδυση που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, να αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς αλλά και κάτι εξίσου σημαντικό: να απολαύσετε περισσότερο τις προπονήσεις και τους αγώνες σας. Τα παπούτσια για τρέξιμο ή για άλλα σπορ έχουν διαφορετικό σχεδιασμό και προδιαγραφές και δεν ενδείκνυνται αν ασχολείστε τακτικά ή περιστασιακά με το άθλημα.