30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού
Προϊόντα: 350
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικεία παπούτσια τύπου brogues - κομψότητα για την καθημερινότητα αλλά και για τις ειδικές περιστάσεις

Στη βιομηχανία υποδημάτων υπάρχουν εκατοντάδες τύποι παπουτσιών με ψηλά τακούνια σε όλα τα σχήματα, ύψους και μεγέθη και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το τέλειο για αυτήν ζευγάρι, αρκεί να ψάξει αρκετά. Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που βάζουν στην πρώτη θέση την ασφάλειά τους και τους αρέσει να φορούν στρωτά παπούτσια. Για τον λόγο αυτό αποφεύγουν να φορούν ψηλοτάκουνα υποδήματα και βασίζονται στην άνεση που τους προσφέρουν τα γυναικεία brogues, τα οποία είναι κλειστά παπούτσια με κορδόνια με κομψή εμφάνιση, που αναδεικνύουν την κομψότητα και το στυλ της γυναίκας. Τα παπούτσια τύπου brogues είναι εξαιρετικά άνετα τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιπτώσεις λόγω της κλασικής τους εμφάνισης, η οποία συνδυάζεται εύκολα με οποιαδήποτε ενδύματα.

Παπούτσια τύπου brogues - πρωτότυπος σχεδιασμός και υλικά υψηλής ποιότητας

Σε αντίθεση με την ποικιλία που υπάρχει στα γυναικεία ψηλοτάκουνα παπούτσια, στα υποδήματα τύπου brogues ο σχεδιασμός δεν διαφέρει τόσο μεταξύ των μεμονωμένων ζευγαριών, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά τα υποδήματα είναι χαμηλά παπούτσια και τα διαφορετικά σχέδια δεν μπορούν να διαφέρουν όσο αφορά το ύψος. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θέτει τα παπούτσια τύπου brogues στο παρασκήνιο της βιομηχανίας υποδημάτων. Τα υποδήματα αυτά χαρακτηρίζονται με υψηλή ποιότητα και αντοχή. Η εμφάνισή τους είναι διαχρονική και τους καθιστά επίκαιρα για κάθε σεζόν.

Γυναικείες γόβες - άνεση σε κάθε περίσταση

Ακόμα και αν δυσκολευόμαστε να περπατάμε σε λεπτά ψηλοτάκουνα παπούτσια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την ιδέα να φοράμε ψηλά υποδήματα. Για τις γυναίκες που αναζητούν σταθερότητα και άνεση, υπάρχουν οι γυναικείες γόβες τύπου pumps που είναι προτιμώμενες όχι μόνο για τη εμφάνισή τους, η οποία δίνει έμφαση στην ομορφιά του γυναικείου πόδι, αλλά και λόγω των λεπτών, όχι πολύ ψηλών, τακουνιών τους, που επιμηκύνουν και βελτιώνουν τη σιλουέτα μας χωρίς να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Αυτό το σχέδιο είναι μια ιδανική και μερικές φορές πιο άνετη εναλλακτική λύση των μαύρων ψηλοτάκουνων παπουτσιών.

Γυναικεία παπούτσια τύπου brogues - Συχνές ερωτήσεις

Με τι να φοράμε τα γυναικεία παπούτσια τύπου brogues;

Είτε είστε λάτρης των γυναικείων παπουτσιών τύπου brogues, είτε σας αρέσουν οι γόβες τύπου pumps, μπορείτε να φορέστε και τα δύο είδη παπουτσιών όπως με πιο ανέμελα ενδύματα, στα οποία θέλετε να δώσετε λίγη κομψότητα, έτσι και με πιο επίσημα για να ολοκληρώσετε μια εμφάνιση για ειδική περίσταση.

Πως να επιλέξουμε το σωστό για μας ζευγάρι brogues;

Όλα τα παπούτσια τύπου broges χαρακτηρίζονται με ένα κλειστό και ελαφρώς επίμηκες μπροστινό μέρος και από λεπτά κορδόνια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία σχεδίων, μεταξύ των οποίων είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται το τέλειο για εσάς ζευγάρι.

Με τι φόρεμα να συνδυάσουμε τις γόβες τύπου pumps;

Σας συνιστούμε να συνδυάσετε τις γόβες τύπου pump με κομψά μίντι φορέματα. Όταν φοράτε μάξι φορέματα συνιστάται να επιλέξετε παπούτσια με πιο ψηλό τακούνι.