100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Προϊόντα: 1.075
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Χειμερινές αγορίστικες μπότες με μόνωση – μια σπουδαία επιλογή όχι μόνο για τους σοβαρούς χιονιάδες

Τα παιδικά ποδαράκια είναι ευαίσθητα, ειδικά στις μικρές ηλικίες και είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη προσοχή όταν αγοράζετε χειμωνιάτικες μπότες για μικρά αγόρια. Τα παπούτσια που εφαρμόζουν σωστά επιτρέπουν τη φυσική ανάπτυξη του ποδιού και το στηρίζουν στα κατάλληλα σημεία ώστε να διευκολύνουν το βάδισμα. Οι χειμερινές αγορίστικες μπότες με μόνωση είναι σχεδιασμένες ώστε να προφυλάσσουν αποτελεσματικά τα αγόρια από το κρύο, ακόμη και στους ήπιους χειμώνες της χώρας μας, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όταν πηγαίνουν στο σχολείο ή ασχολούνται με δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Προσφέρουν επίσης μια λιγότερο ή περισσότερο σημαντική αδιαβροχοποίηση, ώστε να μη μουσκεύουν τα ευαίσθητα πόδια τους σε υγρές συνθήκες.

Χειμερινές μπότες με Velcro για αγόρι – μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες;

Πολλές παιδικές χειμερινές μπότες για αγόρια αναφέρουν στην περιγραφή τους ότι έχουν κλεισίματα με Velcro. Τι σημαίνει όμως αυτό; Το Velcro, που λέγεται και «σκρατς» ή «χριτς – χρατς» στην καθομιλουμένη, είναι ένας τρόπος σύνδεσης με πάρα πολλές χρήσεις, από τα παπούτσια μέχρι τα διαστημικά ταξίδια και τη χειρουργική. Το εφηύρε ο Ελβετός μηχανικός Ζορζ ντε Μεστράλ στα μέσα του 20ου αιώνα. Βγαίνοντας μια βόλτα με τον σκύλο του είδε τις κολιτσίδες που πιάστηκαν στο τρίχωμά του και εξετάζοντάς τις στο μικροσκόπιο παρατήρησε ότι είχαν χιλιάδες μικροσκοπικά γαντζάκια που αγκιστρώνονταν σε άλλες επιφάνειες. Ανέπτυξε αυτή την ιδέα και το 1952 ανακάλυψε την αυτοκόλλητη ταινία ευρείας χρήσεως που είναι γνωστή ως Velcro. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν οι χειμερινές μπότες με Velcro για αγόρι όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες, σε περίπτωση έντονου ψύχους ή ψηλού χιονιού; Η απάντηση είναι καταφατική, καθώς το κλείσιμο με Velcro μονώνει άριστα από το κρύο, προφυλάσσει από το χιόνι και κρατά μακριά την βροχή. Σε κάποια παπούτσια τα κλεισίματα με Velcro είναι αδιάβροχα, κάτι που πρέπει να ελέγξετε στις οδηγίες του κατασκευαστή.

Δείτε χειμωνιάτικα παπούτσια για παιδιά και μικρά αγόρια από γνωστές μάρκες στο epapoutsia.gr

Για να κρατήσετε ζεστά τα πόδια των μικρών αγορών όταν η θερμοκρασία κατεβαίνει, θα βρείτε στο epapoutsia.gr πολλά όμορφα και άνετα μοντέλα από μποτάκια, μπότες χιονιού και χειμερινά παπούτσια για αγόρι 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, κατασκευασμένα από γνωστές εταιρείες υποδημάτων για παιδιά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη ανθεκτικότητα. Στην ιστοσελίδα αλλά και στο application για iOS και Android θα μπορέσετε να διαβάσετε τις περιγραφές τους και τις κριτικές άλλων αγοραστών, να τα συγκρίνετε και να διαλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας αν το θελήσετε και να επιστρέψετε τα παπούτσια εντός 100 ημερών.

Χειμερινά παπούτσια για αγόρι – Συχνές ερωτήσεις

Ποια χειμωνιάτικα παπούτσια για αγόρι να διαλέξετε;

Αγοράζοντας χειμωνιάτικες μπότες για μικρά αγόρια ο βασικός σας στόχος είναι να προστατέψετε τα πόδια του παιδιού από το κρύο, την υγρασία ή το χιόνι. Οι παιδικές χειμερινές μπότες για αγόρια είναι οπτικά όμορφες, ώστε να συμπληρώνουν το χειμερινό ντύσιμο του μικρού και ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στον ρόλο τους.

Πώς θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος στις αγορίστικες χειμωνιάτικες μπότες;

Οι αγορίστικες χειμωνιάτικες μπότες φοριούνται συνήθως με χοντρές κάλτσες και για τον λόγο αυτό συνιστάται να τις αγοράζετε τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερες από το νούμερο παπουτσιού που φοράει το παιδί, ώστε να είναι άνετες στην εφαρμογή και να είναι δυνατή η εσωτερική κυκλοφορία του αέρα. Μέσω του εργαλείου σάρωσης esize.me θα μπορέσετε να καθορίσετε ακριβώς το μέγεθος του ποδιού του αγοριού για να κάνετε την παραγγελία σας. Προσέξτε να μην σφίξετε πολύ τα κορδόνια ή να μην τα αφήσετε πολύ χαλαρά, ώστε να εξασφαλίσετε τέλεια εφαρμογή.