100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Προϊόντα: 35

Λευκά παπούτσια για βάφτιση – παπούτσια για μια επίσημη περίσταση

Έχει έρθει η ώρα να βαφτίσετε κάποιο κοριτσάκι; Αν ναι τότε ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες επιλογές για το μυστήριο. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα βαφτιστικά που πρέπει να αγοράσετε, μια πολύ δύσκολη επιλογή για αυτό το είδος μυστηρίου είναι τα βαφτιστικά παπούτσια. Η επιλογή σε αυτά είναι όντως πολύ δύσκολη, αφού πρέπει να συνδυάζονται άψογα με τα υπόλοιπα ρούχα που έχετε διαλέξει. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των νονών, αγοράζουν πρώτα τα βαφτιστικά ρούχα και έπειτα τα επίσημα παπούτσια. Αν θεωρείτε ότι και εσείς θα κάνετε το ίδιο, θα πρέπει να σκεφτείτε εκτός από το νούμερο παπουτσιού και αν θέλετε τα κοριτσίστικα βαφτιστικά παπούτσια που θα επιλέξετε να είναι σκέτα λευκά ή να έχουν για παράδειγμα διακοσμητικά στρασάκια ή τρουκς.

Επίσημα παπούτσια – άνεση στο να τα φοράς

Αν ήρθε η ώρα να επιλέξετε επίσημα παπούτσια για κοριτσάκι, έχετε στο νου σας ότι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξετε να έχει το παπούτσι είναι η άνεση. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε την έρευνά σας, με σκοπό να αγοράσετε ένα παπούτσι που αναπνέει ή ένα παπούτσι που να διαθέτει ανατομικό πάτο. Αυτού του είδους τα παπούτσια για κορίτσια δεν σημαίνει ότι είναι άσχημα. Αντιθέτως στις μέρες μας σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές παιδικών παπουτσιών φτιάχνουν παπούτσια με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εκτός από την άνετη εφαρμογή τους καλό θα ήταν να τα επιλέξετε και βάσει του γούστου του κοριτσιού που θα τα πάρει ως δώρο. Γι’ αυτό αν είναι δυνατόν, καλό θα ήταν να τα επιλέξετε μαζί του για να διαπιστώσετε ότι αρέσουν και στην ίδια.

Επίσημες μπαλαρίνες – μεγάλες προσφορές στο epapoutsia.gr

Ψάχνετε λευκά επίσημα βαφτιστικά παπούτσια; Γίνεστε για πρώτη φορά νονός; Εάν αυτές οι δύο ερωτήσεις είναι εκείνες που τριγυρίζουν στο μυαλό σας εδώ και καιρό, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Μπορεί η επιλογή σε βαφτιστικά παπούτσια για κορίτσια να σας φαίνεται βουνό (ιδιαίτερα στην περίπτωση που είστε άνδρας) λόγω της μεγάλης τους ποικιλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Αν λοιπόν θέλετε να ξεμπερδέψετε πολύ εύκολα με κλασάτη επιλογή τότε πρέπει να επιλέξετε ένα ζευγάρι επίσημες μπαλαρίνες που είναι πάντα στη μόδα και τις αγαπούν όλα τα κοριτσάκια. Αν μπείτε στο epapoutsia.gr θα καταλάβετε απόλυτα για τι ακριβώς μιλάμε!

Επίσημα παπούτσια για κορίτσια - Συχνές Ερωτήσεις

Παπούτσια για βάφτιση – τι πρέπει να προσέξετε όταν τα αγοράζετε;

Τα παπούτσια για βάφτιση είναι ένα πολύ δύσκολο task για όλους σχεδόν τους νονούς. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν βοηθούν στην επιλογή τους οι μαμάδες. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και συμπαθείτε και τη μαμά του μελλοντικού σας βαφτιστηριού, τότε επιλέξτε τα κοριτσίστικα βαφτιστικά παπούτσια μαζί. Έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην τελική αγορά σας και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας όταν τα αγοράσετε.

Ποια λευκά βαφτιστικά παπούτσια να επιλέξω για κορίτσι;

Τα λευκά βαφτιστικά παπούτσια για κορίτσι δεν είναι τόσο δύσκολο να τα επιλέξετε. Ευτυχώς το λευκό ταιριάζει με όλα! Έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στο χρώμα του βαφτιστικού φορέματος που θα επιλέξετε. Τα κοριτσίστικα βαφτιστικά παπούτσια εχούν από τις κλασικές άσπρες μπαλαρίνες έχουν και περίτεχνα σχέδια που πλαισιώνονται από αστραφτερά διακοσμητικά όπως πούλιες, στρας, τρουκς ακόμα και γκλίτερ.

Πώς να συνδυάσω τα παπούτσια της βάφτισης με ένα άσπρο φόρεμα για κορίτσι;

Το λευκό φόρεμα αποτελεί τον ιδανικό καμβά επάνω στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το ξεχωριστό look βάφτισης που ονειρεύεστε. Συνδυάστε λοιπόν τα λευκά επίσημα βαφτιστικά παπούτσια με ένα λιτό λευκό φόρεμα και προσθέστε πινελιές χρώματος στα αξεσουάρ.