Προϊόντα: 14.717
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Μία από τις σημαντικότερες αγορές, που κάνουμε ως γονείς, είναι εκείνη των παιδικών υποδημάτων που θα είναι εις όφελος των παιδιών μας, θα μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και επίσης την ενεργή τους κίνηση. Συχνά τα παιδιά αρνιούνται να περπατάνε ή να τρέχουν επειδή αισθάνονται δυσφορία στα πόδια τους. Για να το αποφύγουμε αυτό πρέπει να επιλέξουμε τα καλύτερα παιδικά παπούτσια. Μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών στο ιστότοπο epapoutsia.gr.

Παιδικά παπούτσια - λειτουργικά, άνετα και ανθεκτικά, σχεδιασμένα για του μικρούς μας πελάτες

Τα παπούτσια του παιδιού σας δεν μπορούν συνήθως να αντέχουν παραπάνω από μια σεζόν, επειδή το μέγεθος με την πάροδο του χρόνο πια δεν είναι κατάλληλο, αλλά αυτές οι μερικές εβδομάδες, που το παιδί θα φορέσει τα παπούτσια, μπορεί να είναι σημαντικές για την ανάπτυξη του και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του σχεδίου που έχουμε επιλέξει. Πρέπει να έχετε υπόψη σας και τον τρόπο κατασκευής - τα υλικά, η σόλα, οι ραφές. Αυτά είναι τα βασικότερα στοιχεία που θα μπορούσαν να καθορίσουν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των υποδημάτων του παιδιού σας, ακόμα και όταν αυτό δεν ασχολείται με άθλημα και τα πόδια του δεν υφίστανται μεγάλη φόρτωση.

Παιδικά Υποδήματα Για Κάθε Εποχή - διαλέξτε το τέλειο σχέδιο για το παιδί σας

Υπάρχει ένα ιδανικό σχέδιο που θα ήταν κατάλληλο για το παιδί σας για κάθε εποχή του έτους; Ναι, αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια. Τα παιδιά κινούνται πολύ στην καθημερινότητά τους και το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να σκεφτούμε είναι η άνεσή τους. Στο ιστότοπο epapoutsia.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τεράστια ποικιλία πρωτότυπων παιδικών αθλητικών υποδημάτων. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα μπορεί να κινείται πολύ όλη την ημέρα και τα παπούτσια του δεν θα γίνουν εμπόδιο για να το κάνει..

Παιδικά υποδήματα - άνεση για τους πιο μικρούς για κάθε περίσταση

Εκτός από τα αθλητικά παπούτσια, θα βρείτε και χιλιάδες σχέδια από μπότες, πάνινα παπούτσια, επίσημα παπούτσια και σαντάλια. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το παιδί σας, εκτός το ότι θα αισθάνεται άνετα, θα φαίνεται και καλά σε κάθε μια περίσταση και η εμφάνισή του έχει σχεδιαστεί καλά εκ’ προτέρων. Το γεγονός ότι τα παιδιά μας συχνά δεν συνειδητοποιούν τη σπουδαιότητα διάφορων περιστάσεων δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσουμε την ένδυσή τους, επειδή αυτή δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είμαστε εμείς στην φροντίδα των παιδιών μας.

Παιδικάυποδήματα - Συχνέςερωτήσεις

Πως να διαλέξουμε το μέγεθος των παιδικών παπουτσιών;

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ζητήσουμε από το παιδί μας να σηκώσει το μεγάλο δάχτυλό του ποδιού του. Εάν μεταξύ αυτού και την κορυφή του παπουτσιού υπάρχουν στο περίπου 2 εκατοστά μπορούμε να μείνουμε ήσυχοι ότι τα παπούτσια του είναι άνετα και πιθανότατα θα μπορεί να τα φορέσει τουλάχιστον την φετινή σεζόν. Ένας άλλος τρόπος είναι να συγκρίνουμε το μήκος της σόλας με το μήκος της πατούσας. Και πάλι πρέπει να φροντίσουμε το μήκος του παπουτσιού να είναι μεγαλύτερο στην περίπτωση που δεν είμαστε σίγουροι ότι το σχέδιο που έχουμε επιλέξει δημιουργεί δυσφορία στο παιδί μας.

Τι είδος παιδικά παπούτσια να αγοράσουμε;

Αυτό εξαρτάται από το φύλο του παιδιού σας. Εάν ψάχνετε παπούτσια για κορίτσι το πιο πιθανόν είναι να διαλέξετε κάτι σε ροζ, κίτρινο ή λευκό χρώμα, που θα μπορούσε να συνδυαστεί τέλεια με τα ρούχα του. Εάν διαλέγετε υποδήματα για αγόρι, σας συνιστούμε να ποντάρετε στα σκούρα χρώματα.

Πως να ανοίξετε τα παιδικά παπούτσια;

Συνιστούμε τα παπούτσια να φορεθούν πρόσθετα το βράδυ στο σπίτι, να φορεθούν με λεπτότερες κάλτσες και να χρησιμοποιηθεί ειδικό σπρέι για άνοιγμα των παπουτσιών.