100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Γυναικεία παπούτσια με σχάρα – σε τι διαφέρουν από τα άλλα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Η κύρια διαφορά των παπουτσιών με σχάρα από τα άλλα ποδοσφαιρικά παπούτσια βρίσκεται στη σόλα τους και στις τάπες. Τα παπούτσια για χρήση σε φυσικό γρασίδι εξωτερικού χώρου είναι εξοπλισμένα με τάπες, σταθερές ή αφαιρούμενες, σε διάφορα μήκη ανάλογα με τη φύση του γηπέδου. Για ξερό γρασίδι και σταθερό έδαφος, συνήθως τα παπούτσια έχουν μόνιμες τάπες από καουτσούκ ή πλαστικές, με κωνική ή τριγωνική διατομή. Σε λασπωμένο ή υγρό φυσικό γρασίδι εξωτερικού χώρου, οι αφαιρούμενες τάπες είναι συνήθως μεταλλικές και μακρύτερες για να αποφεύγονται τα γλιστρήματα. Τα γυναικεία παπούτσια με σχάρα, που αναφέρονται συχνά και ως turf shoes, έχουν μοτίβα με διάφορα σχήματα σχάρας αντί για τάπες. Είναι πολύ άνετα και συνήθως κατασκευάζονται από πιο μαλακά υλικά από ότι τα παπούτσια με τάπες και κατά συνέπεια είναι ελαφρότερα. Παρέχουν κορυφαία πρόσφυση σε στεγνό φυσικό έδαφος και συνθετικό χλοοτάπητα, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για το ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5. Σε ότι αφορά την εμφάνισή τους, έχουν πιο συμβατικές γραμμές και ο σχεδιασμός τους είναι πιο κοντά στα απλά αθλητικά παπούτσια. Εκτός από το ποδόσφαιρο, τα παπούτσια με σχάρα χρησιμοποιούνται και σε άλλα ομαδικά αθλήματα που παίζονται σε συνθετικό χλοοτάπητα, όπως είναι το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, το χόκεϊ επί χόρτου, κ.ά.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα – βρείτε το τέλειο ζευγάρι στην ιστοσελίδα epapoutsia.gr

Ο σωστός εξοπλισμός είναι αναγκαίος σε κάθε άθλημα ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση σε συνδυασμό με την κατάλληλη προστασία. Και τα παπούτσια με σχάρα είναι πολύ σημαντικά για τα σπορ που παίζονται σε συνθετικό χλοοτάπητα. Στο epapoutsia.gr θα βρείτε πολλές επιλογές για γυναικεία παπούτσια με σχάρα Nike, όπως και άλλων εταιρειών αθλητικών ειδών. Η παράδοση γίνεται δωρεάν ενώ προτείνονται διάφορες προσφορές και εκπτώσεις. Αν τα παπούτσια που επιλέξατε δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή αν δεν ανταποκρίνονται βέλτιστα στην ανατομία του ποδιού σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 30 ημέρες και να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 100 ημέρες.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα – τρέξτε γρηγορότερα και στοχεύστε καλύτερα σε κάθε προπόνηση

Η χρήση παπουτσιών σε σχάρα σε συνθετικό γρασίδι συνιστάται για μια σειρά από λόγους. Κατ’ αρχάς επιτυγχάνεται καλύτερη πρόσφυση στο τερέν, κάτι που επιτρέπει καλύτερες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, όπως και γρηγορότερες στροφές. Επίσης, τα παπούτσια ποδοσφαίρου με σχάρα δεν καταστρέφουν το συνθετικό υλικό του χλοοτάπητα. Τέλος, τα ειδικά αυτά παπούτσια είναι ενισχυμένα στα κατάλληλα σημεία ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί.

Γυναικεία παπούτσια με σχάρα – Συχνές ερωτήσεις

Γυναικεία παπούτσια με σχάρα – τι ακριβώς είναι;

Τα γυναικεία παπούτσια με σχάρα είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε ξερό, στεγνό φυσικό γρασίδι ή συνθετικό χλοοτάπητα και δεν έχουν τάπες αλλά ελαστική σόλα με προεξοχές που σχηματίζουν ένα διακριτικό μοτίβο. Αποδίδουν εξαιρετικά στο συνθετικό γρασίδι που διαθέτουν τα περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου εσωτερικού χώρου ή τύπου calcetto και για τον λόγο αυτό συχνά χρησιμοποιούνται ως ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ποια γυναικεία παπούτσια ποδοσφαίρου με σχάρα να επιλέξετε;

Πριν αγοράσετε ένα ζευγάρι γυναικεία ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχάρα θα πρέπει να εξετάσετε κάποιους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική σας απόφαση. Όπως και για κάθε αθλητικό παπούτσι, η εφαρμογή πρέπει να είναι τέλεια παντού με λίγο περισσότερο χώρο στα δάχτυλα για να μην προκληθούν ανεπιθύμητοι κάλοι. Τα περισσότερα γυναικεία παπούτσια με σχάρα έχουν χαμηλό κόψιμο στον αστράγαλο, ενώ κάποια μοντέλα είναι σε στιλ μποτάκι για περισσότερη προστασία.