Προϊόντα: 444

Τι μέγεθος ψάχνεις;

Θα σου δείξουμε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο μέγεθος που θα επιλέξεις.

one_size
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Τσάντες Calvin Klein - Μοντέρνα σχέδια για όσους αναζητούν στυλ και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής

Μπορεί ο Calvin Klein να έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημιουργία ρούχων το 1968 στην Νέα Υόρκη, αλλά δεν ήταν πριν το 1976, όταν ξεκίνησε να σχεδιάζει εκτός από ρούχα και αξεσουάρ όπως τσάντες.

Οι τσάντες Calvin Klein αποτελούν κομμάτια άριστης ποιότητας και κατασκευής. Το χαρακτηριστικό σήμα “CK” πάντα δεσπόζει τις δημιουργίες του μεγάλου οίκου μόδας. Οι γυναικείες τσάντες Calvin Klein έχουν αγαπηθεί από τον γυναικείο πληθυσμό εδώ και πολλά χρόνια και πάντα θα παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων όχι μόνο για την μοναδική ποιότητά τους αλλά και τον σχεδιασμό τους.

Ο χαρακτηριστικός διάκοσμος με τα αρχικα του σχεδιαστή χαραγμένα κατα μήκος όλης της τσάντας αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα μοναδικότητας. Μοντέρνος σχεδιασμός που παραμένει πάντα στην κορυφή των εξελίξεων και καθορίζει τις τάσεις της μόδας όχι μόνο σε τσάντες και αξεσουάρ αλλά και σε ρούχα.

Μια μικρή τσάντα Calvin Klein - Ιδανική για τις συναντήσεις του Σαββατοκύριακου με φίλους

Μια μικρή τσάντα Calvin Klein αποτελεί πάντα τη σωστή επιλογή σε εξορμήσεις για διασκέδαση. Μην ξεχνάτε πως μία Calvin Klein τσάντα είναι πάντα επίκαιρη και μπορεί να συμπληρώσει το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Εκτός από το ότι οι μικρές τσάντες Calvin Klein είναι πρακτικές, χωράνε παντού και μπορούν να κουβαλάνε τα απαραίτητα για μια έξοδο, αποτελούν τα πιο κομψά και όμορφα κομμάτια της εταιρείας. Μπορείτε να βρείτε τις μικρές Calvin Klein τσάντες σε ποικίλα χρώματα, σχέδια, με λουράκι ή χωρίς, ακόμη και με χρυσή ή ασημένια αλυσίδα, για να την συνδυάσετε με οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οι μικρές τσάντες παλαιότερα χρησιμοποιούνταν από τις γυναίκες κατά βάση σε μία βραδινή έξοδο. Σήμερα, επειδή η πρακτικότητα του μεγέθους είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, οι σχεδιαστές δημιούργησαν τσάντες αντάξιες σε ομορφιά, στυλ και πρακτικότητα για καθημερινή χρήση.

Ευρύχωρη τσάντα για ψώνια Calvin Klein - Μια πρακτική τσάντα που θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα πράγματα

Όσον αφορά τις πιο ευρύχωρες τσάντες που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για ψώνια η εταιρεία Calvin Klein έχει προνοήσει. Μια μεγάλη τσάντα Calvin Klein αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για μια βόλτα στα μαγαζιά. Μία Calvin Klein τσάντα για ψώνια είναι φτιαγμένη από ανθεκτικά υλικά και το χερούλι μιας τέτοιας τσάντας είναι μακρύ και ανθεκτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις Calvin Klein γυναικείες τσάντες είναι φτιαγμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα λεγόμενα eco-friendly. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις τσάντες ξανά και ξανά, μειώνοντας τους ρύπους στο περιβάλλον.

Επίσης, τέτοιου είδους τσάντες για ψώνια που επαναχρησιμοποιούνται μπορείτε να τις ξεπλένετε με νερό σε περίπτωση που λερωθούν μεταφέροντας ψώνια. Οι τσάντες για ψώνια της Calvin Klein εκτός από το φανταστικό design αποτελούν την τέλεια λύση για το καθημερινό shopping σας.

Τσάντες Calvin Klein - Συχνές ερωτήσεις

Calvin Klein - Πώς να εντοπίσετε μια απομίμηση τσάντας;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εντοπίσετε μία απομίμηση τσάντας Calvin Klein. Παρατηρήστε τα γράμματα του λογότυπου και το μήκος των γραμμάτων. Επίσης χαρακτηριστικές είναι οι ραφές και ότι δεν κρέμονται κλωστές. Επίσης, στις τσάντες που έχουν ολόκληρο το λογότυπο, αυτό είναι μεταλλικό και προσεγμένο.

Τσάντες Calvin Klein - Πόσο κοστίζουν;

Η πληθώρα των γυναικείων τσαντών της εταιρείας αποδεικνύουν πόσο οι γυναίκες αγαπούν την εταιρεία. Calvin Klein τζιν τσάντα, μικρή χειρός τσάντα, μεγάλη για τα ψώνια και πολλές άλλες μπορείτε να τις βρείτε σε χαμηλές τιμές στο epapoutsia.gr και κοστίζουν μεταξύ 40 και 200 ευρώ.