100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Τσάντες χειρός – ένα κλασικό μοντέλο με σύγχρονο σχέδιο

Mια τσάντα χειρός, όπως και τα ρούχα σας πρέπει να μοιάζουν και να είναι άνετες χωρίς να φαντάζουν ξένες πάνω σας. Αν κάθετε άνετα στο χέρι σας χωρίς να γλιστράει και το μέγεθός της χωράει ακριβώς κάτω από το μπράτσο σας, σε περίπτωση που πρέπει να την κρατήσετε έτσι, τότε είναι σίγουρα μια άνετη γυναικεία τσάντα χειρός. Ο καλός και εργονομικός σχεδιασμός παίζει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο άνετα νιώθετε με μια τσάντα. Αν λοιπόν παρατηρήσατε ότι η τελευταία μαύρη τσάντα χειρός που αγοράσατε, κρατά το χέρι σας πιο έξω από το συνηθισμένο ή γλιστράει αρκετά συχνά από το χέρι σας, τότε δεν κάνατε μια καλή αγορά. Μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή η εμφάνιση μιας τσάντας χειρός, αλλά αν δεν είναι άνετη να την κρατάς ή να μεταφέρεις πράγματα, τότε δεν αξίζει να έχεις μόνο μια όμορφη τσάντα. Το βάρος σε γυναικείες τσάντες παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στο κράτημά της. Οι γυναικείες τσάντες χειρός trunks είναι αυτές που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσουν τόσα όσα πράγματα χρειάζεστε καθημερινώς μαζί σας, δεν είναι βαριά και είναι μέσα στη μόδα.

Τσάντα χειρός – με σκληρό πάτο που διατηρεί το σχήμα

Το σχήμα μιας τσάντας χειρός μπορεί να διατηρηθεί για χρόνια αρκεί αυτή που θα διαλέξετε να έχει σκληρό πάτο. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι αυτό που θα καθορίσει εκτός από το σχήμα και τον αποθηκευτικό του χώρο. Γι’ αυτό σκεφτείτε ποια είναι τα πράγματα που χρειάζεστε καθημερινώς μαζί σας και καθορίστε εσείς ποιο θα είναι το μέγεθος της τσάντας χειρός που θα διαλέξετε. Οι θήκες είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που θα καθορίσει αν μια τσάντα σας βολεύει ή όχι. Προσπαθήστε να δείτε αν έχει πάνω από μία εσωτερικές θήκες και αν ναι δείτε που ακριβώς είναι αυτές οι θήκες τοποθετημένες. Τέλος πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αν προτιμάτε γυναικείες τσάντες χειρός που να κλείνουν με φερμουάρ ή να είναι τύπου clutch. Και οι δύο τρόποι κλεισίματος είναι εξίσου ασφαλείς και μπορούν να προστατεύσουν άνετα τα πολύτιμά σας αντικείμενα. Βρείτε λοιπόν μια τσάντα χειρός που να πληροί όλες τις αποθηκευτικές και αισθητικές σας ανάγκες και πραγματοποιήστε την καλύτερη αγορά της ζωής σας.

Γυναικείες τσάντες – μια μεγάλη ποικιλία για κάθε γυναίκα στο epapoutsia.gr

Οι γυναικείες τσάντες αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή κάθε γυναίκας. Μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή για καμία γυναίκα, γι’ αυτό όλες φροντίζουμε να έχουμε πολλές και μάλιστα τόσες όσα είναι και τα παπούτσια στην ντουλάπα μας. Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα χρειάζεται σίγουρα πολλές τσάντες, αν λάβουμε υπόψη μας το πόσες υποχρεώσεις έχει μέσα στην ημέρα. Από το πρωί βρίσκεται με μια τσάντα στο χέρι για τη συνοδεία των παιδιών στο σχολείο, για τα καθημερινά ψώνια, για την δουλειά της, για το γυμναστήριο ακόμα και για μια βραδινή έξοδο. Εκ των πραγμάτων μια γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον τρείς τσάντες για να καταφέρει να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Γυναικείες τσάντα χειρός trunk – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποιες τσάντες να κρατώ για καθημερινή χρήση;

Οι πιο συνηθισμένες τσάντες για καθημερινή χρήση είναι οι γυναικείες backpack, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κρατάτε και μεγάλη τσάντα χειρός. Μια μεγάλη τσάντα χειρός και μια backpack είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε για να μεταφέρουμε ότι ακριβώς χρειαζόμαστε μέσα σε μια πολυάσχολη ημέρα.

Πώς να συσκευάσω μια τσάντα χειρός ως δώρο;

Ένα από τα καλύτερα δώρα σε γυναίκα είναι μια τσάντα χειρός. Για να την δωρίσετε όμως θα πρέπει να την συσκευάσετε και ο καλύτερος τρόπος είναι να την τοποθετήσετε σε κουτί για να μην προκαλέσετε κάποιου είδους εκδορές.