30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Προορισμός
Στυλ
Προϊόντα: 187
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Πορτοφόλια Guess - Πρακτικά και κομψά

Εδώ και δεκαετίες, τα πορτοφόλια Guess αποτελούν μία σταθερή αξία στην αγορά του συγκεκριμένου αξεσουάρ. Με το βλέμμα στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή η Guess έχει καταφέρει να δημιουργησει εντυπωσιακά κομμάτια που θα μείνουν για αρκετό καιρό στην τσάντα ή στην τσέπη σας σε εξαιρετική κατάσταση.

Υπάρχει σημαντική ποικιλία προϊόντων Guess για να επιλέξετε, βεβαίως τόσο ανδρικά πορτοφόλια Guess, όσο και γυναικεία πορτοφόλια Guess. Η διάκριση, ωστόσο, δεν αφορά μόνο τα φύλα, αλλά και τη χρήση που ζητά ο καθένας από το πορτοφόλι του. Μπορείτε να επιλέξετε μεγάλα πορτοφόλια με πολλές θήκες, όπου μπορείτε να βάλετε από πολλές κάρτες και τις μεγάλες ελληνικές ταυτότητες, ακόμη και νομίσματα. Παράλληλα, υπάρχουν κομψά και μικρά πορτοφόλια Guess που γίνονται ένα με το παντελόνι σας και δεν δημιουργούν αντιαισθητικά εξογκώματα. Σε ότι αφορά τις γυναίκες, θα βρείτε κομμάτια διαφόρων ειδών, άλλα που παραπέμπουν σε μικρές τσάντες, με μεγάλους χώρους και αξιόλογη χρηστικότητα, αλλά και μικρότερα, που μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε πολύ μικρές τσάντες για τις βραδινές σας εξόδους.

Το στυλ αποτελεί βεβαίως και εκείνο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης μάρκας. Τα πορτοφόλια που λανσάρονται κάθε χρόνο μπορείτε να τα βρείτε σε μία ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Από το λογότυπο, που μπορεί να είναι μινιμαλιστικό ή και με μεγάλα ανάγλυφα γράμματα, μέχρι τις υφές, αφού θα συναντήσετε γκάμα υλικών, όπως δερματίνη, ύφασμα κ.α.

Κάντε δώρο στους αγαπημένους σας ένα πορτοφόλι Guess - Επιλέξτε το αγαπημένο σας μοντέλο

Ως δώρο, τα πορτοφόλια ήταν ανέκαθεν μία εξαιρετική επιλογή. Πρόκειται για ένα δώρο που είναι πάντα ευπρόσδεκτο, ενώ το όνομα και η ποιότητα που είναι γνωστό ότι έχουν τα Guess πορτοφόλια σίγουρα θα σχηματίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο σε εκείνον/η που θα το δωρίσετε. Είναι τόσο ευρεία η γκάμα των επιλογών στη συγκεκριμένη κατηγορία της Guess που είναι δεδομένο ότι θα βρείτε κάτι να ταιριάζει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τόσο από την άποψη της χρηστικότητα, όσο και της αισθητικής, οι επιλογές είναι αναρίθμητες. Η Guess γνωρίζει ότι απευθύνεται σε κοινό κάθε φύλου και κάθε ηλικίας, συνεπώς τα μοντέλα της έχουν προσαρμοστεί αναλόγως. Θα βρείτε διαθέσιμα μοντέλα για κάθε περίσταση, τόσο για πιο επίσημες βραδιές, όσο και για καθημερινή χρήση.

Πορτοφόλια Guess - Συχνές Ερωτήσεις

Πορτοφόλια Guess - Αξίζει να τα αγοράσω;

Είναι δεδομένο ότι δεν θα μετανιώσετε την αγορά ενός πορτοφολιού Guess. Η κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής σας εγγυάται ότι θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση για αρκετά χρόνια, ενώ με καλή χρήση μπορεί να σας κρατήσει για μία ζωή. Είναι μία εξαιρετική επένδυση, αφού το στυλ της εταιρείας είναι κομψό και μπορεί να συνοδεύσει κάθε είδους σύνολα. Έτσι, θα παραμένει στη μόδα στο βάθος των χρόνων.

Πορτοφόλια Guess - Ποιο να αγοράσω;

Η επιλογή σε πορτοφόλι Guess που θα κάνετε για εσάς ή για τους αγαπημένους σας είναι μία καθαρά προσωπική διαδικασία. Κατά βάσιν, το σημαντικότερο κριτήριο είναι η χρηστικότητα. Πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι; Υπάρχει κίνδυνος να βραχεί; Θα χωράει στην τσάντα σας; Θέλετε να βάζετε μέσα πολλά πράγματα ή απλά χρήματα και μία-δύο πιστωτικές κάρτες. Αυτά τα ερωτήματα μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο πιο κατάλληλο πορτοφόλι για να αγοράσετε. Βεβαίως, σε ότι αφορά το στυλ, αυτό είναι μία ξεκάθαρα υποκειμενική απόφαση. Το σίγουρο και το ευτυχές είναι ό,τι η Guess έχει φροντίσει να σας προσφέρει μία τεράστια γκάμα διαθέσιμων επιλογών για να βρείτε σίγουρα το τέλειο για εσάς!