Προϊόντα: 3.870
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Καπέλο με γείσο – μια μοδάτη λύση για το καλοκαίρι

Τα ανδρικά χειμωνιάτικα καπέλα αλλά και τα ανδρικά καπέλα με γείσο είναι διαχρονικά αξεσουάρ που έχουν βολέψει και συνεχίζουν να βολεύουν πολλούς ανθρώπους μέχρι σήμερα. Για να είμαστε λοιπόν πάντα προετοιμασμένοι, πρέπει επιτέλους να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στη ντουλάπα μας για τη νέα σεζόν. Αν αρχίσουμε από το καλοκαιρινό ντύσιμο, πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι ένα τέτοιου είδους ντύσιμο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς ένα καπέλο με γείσο. Ποιο στυλ όμως σε ανδρικό καπέλο ή σε γυναικεία καπέλα πρέπει να φορέσετε για τους ζεστούς μήνες που έρχονται; Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Η μόνη κοινή απάντηση που θα ήταν αποδεκτή από όλους είναι ότι το στυλ και η προσωπικότητα του καθενός είναι μοναδική. Γι' αυτό και το στυλ του καπέλου που θα διαλέξει κάποιος έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό του γούστο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές και σε χειμωνιάτικα καπέλα για να διαλέξετε και να δοκιμάσετε, τα οποία επίσης βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και θα σας βολέψουν απίστευτα.

Ανδρικό χειμωνιάτικο καπέλο – η τέλεια λύση για δραστήριους ανθρώπους

Το ανδρικό καπέλο ή ακόμα πιο συγκεκριμένα το καπέλο με γείσο αποτελεί την τέλεια λύση για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν να φορούν καπέλα και είναι αρκετά δραστήριοι. Είναι μια λύση που ναι μεν μπορεί να προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά είναι και μια λύση που έχει την ικανότητα να σας δώσει μια κάποια προστασία από το κρύο. Πολλοί επίσης είναι και οι επώνυμοι που φορούν ανδρικό καπέλο με γείσο για να κάνουν κάποιο fashion statement ή για να λανσάρουν το δικό τους στυλ στους υπόλοιπους ανθρώπους. Άλλοι πάλι επιλέγουν μονόχρωμα ανδρικά χειμωνιάτικα καπέλα με γείσο, τα οποία το μόνο χαρακτηριστικό που έχουν πάνω τους είναι το λογότυπο μιας επώνυμης φίρμας ή ακόμα και κάποια φράση ή δήλωση που θέλουν να περάσουν. Για όλους τους υπόλοιπους που δεν ανήκετε στις πιο πάνω κατηγορίες ανθρώπων και απλά σας αρέσουν τα καπέλα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο έχοντας ως βάση το χρώμα ή το στυλ του ή ακόμα και ένα που θα ταιριάζει με τα περισσότερα look σας.

Ανδρικά καπέλα – ο αυθεντικός χαρακτήρας του στυλ σας

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα ανδρικά χειμωνιάτικα καπέλα όταν φορεθούν σωστά, μπορούν να προσθέσουν ένα κάποιου είδους prestige που κανένα άλλο είδος αξεσουάρ δεν θα μπορεί να σας προσφέρει το ίδιο απλόχερα. Το ανδρικό καπέλο με γείσο στις μέρες μας έχει φορεθεί πολύ και αυτό μπορούν άνετα να το αποδείξουν οι διάφορες φωτογραφίες celebrities στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί επιλέγουν να φορούν ανδρικό καπέλο και το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι μπορεί να δείτε να το φορούν από την βρεφική ηλικία μέχρι και υπερήλικες. Η κάθε ηλικία βέβαια το φορά και το συνδυάζει με τελείως διαφορετικούς τρόπους για να συμβαδίζει με την ηλικία αλλά και με το προσωπικό στυλ του καθενός.

Καπέλα με γείσο και απλά καπέλα – Συχνές ερωτήσεις

Πώς να φορέσω ένα ανδρικό χειμωνιάτικο καπέλο;

Το ανδρικό χειμωνιάτικο καπέλο μπορεί να φορεθεί με σχεδόν όλα τα ρούχα και να ταιριάξει με τα περισσότερα outfits που μπορεί να έχετε στην ντουλάπα σας. Δοκιμάστε να το φορέσετε με φόρμες ή με το αγαπημένο σας τζιν και ένα απλό t-shirt και είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνετε κάποιο στυλιστικό λάθος.

Πώς να πλύνω ένα καπέλο με γείσο;

Τα ανδρικά καπέλα, τόσο τα απλά όσο και αυτά με το γείσο, ως επί το πλείστον μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο σε όχι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και με χαμηλές στροφές. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχουν καμία απολύτως φθορά και δεν θα καταστραφεί το γείσο.