30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Προϊόντα: 289
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Άνετες ανδρικές σαγιονάρες πισίνας

Εκτός από την παραλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανδρικές σαγιονάρες μπάνιου εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε την πισίνα. Μερικές φορές οι προσωπικές προτιμήσεις επηρεάζουν το δικό μας μπάνιο. Για το λόγο αυτό, βλέπουμε συχνά αυτά τα μοντέλα παπουτσιών στο σπίτι όταν κάνουμε μπάνιο. Συχνά είναι κατασκευασμένα από υλικά σιλικόνης, γεγονός που τους επιτρέπει να στεγνώσουν γρήγορα. Έχετε επίσης καλή πρόσφυση γύρω από την πισίνα ή στο μπάνιο. Αυτό αποτρέπει την ολίσθηση και τους πιθανούς τραυματισμούς.

Ανδρικές σαγιονάρες παραλίας - ασφαλής κίνηση ενώ χαλαρώνετε

Εάν σχεδιάζετε να πάτε παραλία, τότε ένα από τα πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι οι ανδρικές σαγιονάρες παραλίας. Θα σας προσφέρουν τη μέγιστη άνεση όταν περπατάτε στην άμμο. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τυχόν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τις σαγιονάρες σας.

Σαγιονάρες – εύκαμπτη σόλα

Τα διαφορετικά μοντέλα σαγιονάρες χαρακτηρίζονται από κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο φαίνεται μόνο σε αυτά. Αυτή είναι η κάμψη της σόλας, η οποία καθορίζει την ευχάριστη αίσθηση όταν τις φοράτε. Αυτή η εύκαμπτη δομή είναι απαραίτητη για ευκολότερη κίνηση σε πεζοδρόμια όπως η άμμος. Με αυτόν τον τρόπο, η σόλα μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα και να προστατεύσει τα πόδια σας από τραυματισμούς.

Ανδρικές σαγιονάρες πισίνας - συχνές ερωτήσεις:

Ανδρικές σαγιονάρες - πού να τις αγοράσετε;

Στο e-shop του epapoutsia.gr μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα ανδρικών σαγιονάρων πισίνας. Εδώ υπάρχει μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών που θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες κάθε τζέντλεμαν. Χάρη στη μηχανή αναζήτησης, θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ας μην ξεχνάμε τις ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα που μπορείτε να επωφεληθείτε.

Τι ανδρικές σαγιονάρες με λουράκι στο δάχτυλο να επιλέξουμε;

Η επιλογή ανδρικών σαγιονάρων μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε συνηθίσει το λουράκι να περνάει μεταξύ του μεγάλου και του μεσαίου δακτύλου του ποδιού. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε τις τέλειες σαγιονάρες για εσάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας σταματήσει. Σας συνιστούμε να επιλέξετε 1-2 μεγέθη μεγαλύτερων παπουτσιών, γιατί το καλοκαίρι τα πόδια φουσκώνονται. Έτσι, στο τέλος της ημέρας τα πόδια σας δεν θα αισθάνονται δυσφορία, αλλά θα είναι εντελώς χαλαρά.

Τι ανδρικές σαγιονάρες να επιλέξουμε;

Όταν επιλέγετε ανδρικές σαγιονάρες πισίνας, η πρότασή μας είναι να μείνετε στους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων με το μαγιό σας. Σας συνιστούμε επίσης να βασίζεστε σε μοντέλα που κατασκευάζονται από μάρκες υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τον σωστό αριθμό για να απολαμβάνετε τη μέγιστη άνεση με τις ανδρικές σαγιονάρες πισίνας που θα επιλέξετε.