Προϊόντα: 542
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικεία κασκόλ – μια μοδάτη και κομψή λύση

Ο χειμώνας είναι κοντά και οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους. Αυτό σημαίνει ότι οι θερμαντικές λύσεις σπιτιού έχουν ήδη ανοίξει, αλλά τι συμβαίνει όταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεστε στον δρόμο; Τα χοντρά ρούχα είναι βέβαια μια πολύ καλή λύση άλλα ο λαιμός και το κεφάλι παραμένει εκτεθειμένο. Τα γυναικεία κασκόλ είναι η πιο σίγουρη και ασφαλής λύση για το κρύο και είναι ικανά να σας παρέχουν τη καλύτερη δυνατή προστασία για το κρύο όλες εκείνες τις ώρες που βρίσκεστε στον δρόμο. Αν το στυλ σας είναι πολύ ιδιαίτερα και πιο καθημερινό, καλό θα ήτα ν να επιλέξετε μοδάτα κασκόλ λαιμού αρκετά μακριά που σου δίνουν την αίσθηση χουχουλιάσματος και εκτός σπιτιού. Τέτοιου είδους κασκόλ βγαίνουν συνήθως με περίτεχνα μοτίβα και σε πάρα πολλά χρώματα. Αγκαλιάζουν το λαιμό σας με τέτοιο τρόπο ώστε δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον κρύο αέρα να εισβάλει προκαλώντας ανατριχίλες.

Γυναικεία κασκόλ- ένα must have σε κάθε γυναικεία ντουλάπα

Τα γυναικεία κασκόλ και τα γυναικεία φουλάρια ανέκαθεν αποτελούσαν και θα συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα πιο απαραίτητα και must have αξεσουάρ κάθε σύγχρονης γυναίκας. Βγαίνουν σε άπειρα σχέδια και χρώματα, με άλλα να εξυπηρετούν αισθητικούς σκοπούς και άλλα να προστατεύουν πραγματικά από το κρύο. Τα φουλάρια και τα κασκόλ συνήθως έχουν και αρκετά μεγάλο φάρδος έτσι ώστε όταν μπείτε κάπου και δεν χρειάζεται πια να το φοράτε, να το ανοίγεται και να καλύπτετε την πλάτη σας από τυχόν ρεύματα. Τα καλύτερο με αυτό το πολύ πρακτικό αξεσουάρ είναι ότι αν το έχεις εύκαιρο θα είσαι πάντα ενδυματολογικά έτοιμη για όλες εκείνες τις απρόσμενες βιντεοκλήσεις από τους πελάτες ή το αφεντικό σου, κάνοντας μόνο την κίνηση να το περάσεις στο λαιμό σου. Με χωρίς καθόλου κόπο ένα φουλάρι περασμένο στην πλάτη σου ή ακόμα και στον λαιμό σου, ακόμα και σε συνδυασμό με την πιο απλή μπλούζα θα δείχνει ιδιαίτερα σικ και κομψό.

Κασκόλ – η τέλεια λύση για κάθε μέρα

Καθώς όλοι έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα, οι ντουλάπες μας έπρεπε να προσαρμοστούν και αυτές μαζί μας, με το κασκόλ να είναι πρωτοπόρος σε αυτήν την προσαρμογή. Φορεμένο απλά σε συνδυασμό με ψηλές μπότες και χειμωνιάτικο παλτό ή δεμένο στο λουράκι της αγαπημένης μας τσάντας προσδίδει πάντα στυλ ακόμα και σε καθημερινή βάση. Ένα καλοσχεδιασμένο κασκόλ με πολύ μεγάλες αναλογίες λοιπόν, μπορεί να απαιτεί κάποια ολιγόλεπτη [προσπάθεια για να δεθεί και να φορεθεί, αλλά δίνει μέγιστη αξιοπιστία στο στυλ που η κάθε μία από εμάς θέλει να αποδώσει. Οι δυνατότητες αυτού του πολύ πρακτικού αξεσουάρ είναι πραγματικά ατελείωτες, καθώς έχει τουλάχιστον δέκα διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να δεθεί. Μαθαίνοντας όλους αυτούς τους τρόπους, θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε διάφορα κόλπα styling που είναι ικανά να αναδείξουν ακόμα και το πιο ουδέτερο και αδιάφορο ντύσιμο σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και fashionable.

Κασκόλ – Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα μοδάτα κασκόλ;

Τα μοδάτα κασκόλ που όλες έχουμε ακούσει και ψάχνουμε είναι όλα εκείνα με τις τεράστιες αναλογίες που μπορούν κάλλιστα να καλύψουν το λαιμό, ενώ την ίδια στιγμή καλύπτουν και ένα μέρος της πλάτης μας. Έχουν συνήθως πολλά χρώματα και αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερα επιλέξτε εκείνα που έχουν σχέδια που προσδίδουν κάποιο statement.

Ποιο κασκόλ ταιριάζει στο κομψό στυλ;

Τα κασκόλ που ταιριάζουν με ένα πιο elegant στυλ είναι εκείνα που δεν είναι πολύ χοντρά και εκείνα που ενώ κάνουν ακριβώς αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν δίνουν μια ποιο glamour αίσθηση στο συνολικό ντύσιμό σας.