100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Επώνυμα κορδόνια παπουτσιών και σετ όπως εμφανίζονται στο Epapoutsia.gr

Η μόδα έχουν προχωρήσει περισσότερο απ’ ότι έχουμε συνειδητοποιήσει. Έχουμε πλέον τον πλήρη έλεγχο της γκαρνταρόμπας μας ακόμα και στα κορδόνια παπουτσιών μας. Δεν είναι απλά δύο κομμάτια “σκοινί” ή ύφασμα όπως στο παρελθόν, αλλά μας προσφέρεται πλέον μία τεράστια ποικιλία και πλήθος συνδυαστικών επιλογών, από κορδόνια χωρίς δέσιμο, μέχρι ελαστικά κορδόνια παπουτσιών και κορδόνια παπουτσιών AKS. Από τα υλικά μέχρι τα χρώματα, υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να μας τροφοδοτήσουν με την πλήρη γκάμα των επιλογών, όπως είναι η Epapoutsia.gr. Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και το look μας στον απόλυτο βαθμό!

Ελαστικά κορδόνια και σετ κορδονιών που αξίζει να φορέσουμε

Η νέα τάση στην κατηγορία που αφορά τα κορδόνια παπουτσιών έχει να κάνει με τα ελαστικά κορδόνια. Πρόκειται για κορδόνια χωρίς δέσιμο, αφού ουσιαστικά μία που τα βάζουμε και μία που τα… αλλάζουμε σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε παπούτσι ή να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό ταίριασμα. Τα ελαστικά κορδόνια μας δίνουν δυνατότητες για πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στην συνολική εμφάνισή μας. Μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιο συνδυασμό χρωμάτων με τα παπούτσια, το παντελόνι, τη ζώνη και το παλτό μας, να “παίξουμε” με διχρωμίες. Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας!

Χρωματιστά, καφέ και μαύρα κορδόνια παπουτσιών - Με τι ταιριάζουν;

Με πολύ απλούς συνδυασμούς, τα κορδόνια παπουτσιών μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας από βαρετή σε εντυπωσιακή. Το “παιχνίδι” γίνεται στην αντίθεση των χρωμάτων και πως αυτή θα επιτευχθεί ομαλά. Δοκιμάστε να βάλετε ένα γαλάζια ή άλλα χρωματιστά κορδόνια αντί για τα μαύρα που έχετε στα καφέ παπούτσια σας και αμέσως θα μπείτε στο κλίμα. Ιδανικά, το χρώμα στα κορδόνια θα συνδυάζεται με κάποιο άλλο κομμάτι του συνόλου σας. Για παράδειγμα, καφέ κορδόνια παπουτσιών με καφέ ζώνη. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, επίσης, μαύρα κορδόνια σε άσπρα παπούτσια, συνοδευόμενα με μία μαύρη τσάντα και ένα μαύρο παντελόνι. Οι επιλογές είναι άφθονες και είναι σχεδόν απίθανο να βρείτε κάτι που δεν ταιριάζει. Απλά, ότι δεν είναι πετυχημένο, θα είναι πιθανότατα… βαρετό.

Κορδόνια παπουτσιών - Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Πως να βάλω τα κορδόνια στα παπούτσια;

Το καλό με τη διαδικασία της εφαρμογής για κορδόνια στα παπούτσια είναι ότι είναι διαδικασία απλή και της… μίας φοράς. Ξεκινώντας από τις δύο μπροστινές αντίθετες τρύπες, εισάγετε κάθε άκρο του κορδονιού από μέσα, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές των κορδονιών είναι ίσες. Σε διαγώνια κατεύθυνση, βάλτε το δεξί άκρο του κορδονιού στην επόμενη αριστερή τρύπα. Στη συνέχεια, βάλτε το αριστερό άκρο του κορδονιού στην επόμενη δεξιά τρύπα. Κάντε το αυτό και συνεχίστε να ανεβαίνετε μέχρι να φτάσετε στο τέλος και να δέσετε τα κορδόνια σας.

Πώς να δέσω τα κορδόνια παπουτσιών;

Αρχικά, κάνετε έναν κόμπο παίρνοντας ένα κορδόνι σε κάθε χέρι, περνώντας το ένα κορδόνι πάνω στο άλλο και ξαναβάζοντάς το από την άλλη πλευρά. Τραβήξτε τα σφιχτά και θα πρέπει να κάνουν έναν κόμπο στη μέση του παπουτσιού. Κάντε μια θηλιά με ένα από τα κορδόνια και κρατήστε την ανάμεσα στον αντίχειρά σας και τα δύο πρώτα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιήστε το άλλο σας χέρι για να τυλίξετε το άλλο κορδόνι γύρω από τη θηλιά. Αυτό δημιουργεί μια τρύπα μεταξύ του κορδονιού με θηλιές και του τυλιγμένου κορδονιού. Τραβήξτε το κορδόνι μέσα από την τρύπα για να σχηματίσετε μια άλλη θηλιά. Τέλος, κρατήστε και τις δύο θηλιές και τραβήξτε τις σφιχτά. Τα κορδόνια του παπουτσιού σας είναι τώρα δεμένα.