Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 16.882
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Υπάρχουν ενδύματα σε διαφορετικά στυλ για την δημιουργία πολυάριθμων και διάφορων εμφανίσεων, αλλά όλα αυτά μοιάζουν το ένα με το άλλο σε ένα πράγμα - φαίνονται ολοκληρωμένα και καλά όταν συμπληρώνονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στον ιστότοπο epapoutsia.gr μπορείτε να ανακαλύψετε εκατοντάδες σχέδια γυναικείων και ανδρικών αξεσουάρ, που να δώσουν μοναδικότητα στην ένδυσή σας.

Γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ - η τέλεια συμπλήρωση της κάθε εμφάνισης

Το όμορφο ντύσιμο είναι θέμα αισθητικής, αλλά η αληθινή έκφραση του στυλ ενός ατόμου είναι όχι να έχει ντυθεί με ρούχα τελευταίας μόδας αλλά να έχει προσθέσει στην εμφάνισή του τα κατάλληλα αξεσουάρ που να την συμπληρώνουν χωρίς αυτά να φαίνονται υπερβολικά ή αταίριαστα για τη συνολική εμφάνιση. Όλα πρέπει να είναι με μέτρο, αλλιώς κινδυνεύουμε στην θέλησή μας να είμαστε μοντέρνοι να φαινόμαστε γελοίοι λόγω της υπερβολής.

Γυναικεία αξεσουάρ - απαραίτητα για κάθε γκαρνταρόμπα

Τσάντες, σάρπες, γυαλιά ηλίου, καπέλα - κάθε γυναίκα έχει από μερικές συλλογές αξεσουάρ, που να ταιριάζουν όπως μεταξύ τους, έτσι και με την γκαρνταρόμπα. Για αυτές που αγαπούν την αθλητική εμφάνιση είναι απαραίτητα τα γυναικεία καπέλα μπέιζμπολ και τα τσαντάκια μέσης, που ολοκληρώνουν την εμφάνιση ακόμα και της απλής αθλητικής φόρμας.

Τα αξεσουάρ - εκλεπτυσμένη κομψότητα για κάθε εκδήλωση

Πάρα που είναι μόνο συμπληρωτικά του βασικού μέρους της εμφάνισης, ο ρόλος των αξεσουάρ καθόλου δεν είναι μικρός, το αντίθετο - είναι το σημείο-κλειδί για την ένδυση και εάν δεν έχουν επιλεχθεί σωστά κινδυνεύετε να χαλάσουν και την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να διαλέξουμε τα αξεσουάρ σύμφωνα με την εκδήλωση στην οποία θα τα φορέσουμε. Οι εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, παραδείγματος χάριν, απαιτούν απαραίτητα την παρουσία καπέλου που ανάλογα με την περίσταση θα μπορούσε να είναι καπέλο μπέιζμπολ ή κομψό καπέλου τύπου «Φεντόρα». Ο τόπος ορίζει επίσης εάν είναι φρόνιμο να εμφανιστούμε με μικρό τσαντάκι clutch, με σακίδιο πλάτης ή με τσαντάκι μέσης.

Αξεσουάρ - Συχνές ερωτήσεις

Πως να διαλέξουμε το μέγεθος του καπέλου μπέιζμπολ;

Τα περισσότερα καπέλα μπέιζμπολ είναι ρυθμιζόμενα, κάτι που επιτρέπει να προσαρμόζονται στον κάθε ένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όταν επιλέγουμε τέτοιο καπέλο είναι εάν το γείσο είναι κατάλληλο για το μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού μας - πρέπει να είναι αρκετά φαρδύ έτσι ώστε να προφυλάσσει το πρόσωπό μας από τον ήλιο, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να μην εμποδίζει την όραση.

Ποια είναι τα γυαλιά ηλίου που είναι κατάλληλα για οδήγηση;

Για τους οδηγούς έχει σημασία όχι μόνο τα γυαλιά ηλίου να ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αλλά να είναι κατασκευασμένα από το σωστό γυαλί που να προσφέρει άνεση στο βλέμμα, όπως αυτά σε καφέ και σε σκούρο πράσινο χρώμα. Μεγάλη σημασία επίσης έχει τα γυαλιά να έχουν προστασία από την αντανάκλαση του φωτός.

Πως να επιλέξουμε το καπέλο μπέιζμπολ;

Συνιστάται τα καπέλα μπέιζμπολ να μην πλένονται στο πλυντήριο επειδή στο στύψιμο μπορεί να στραβώσει το γείσο τους που θα παραμορφώσει όλο το καπέλο. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το καπέλο σας για πολύ καιρό, πρέπει να το καθαρίζεται στο χέρι με τρεχούμενο νερό και με απαλό απορρυπαντικό και μαλακό σφουγγαράκι.

Πως φοριέται το τσαντάκι μέσης;

Το τσαντάκι μέσης είναι ένα από τις πιο πολυλειτουργικές τσάντες, επειδή λόγο του μικρού του μεγέθους μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπου - μπορείτε να το τοποθετήσετε στη μέση σαν ζώνη όταν το τσαντάκι είναι μπροστά από το σώμα σας ή στα πλάγια, στον μηρό. Άλλη ιδέα είναι να την φορέσετε στον ώμο.