30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Εκτέλεση
Χωρητικότητα της τσάντας
Είδος τσάντας
Προϊόντα: 1.082
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Επώνυμες τσάντες – μια κομψή επιλογή για ένα δείπνο για δύο

Αν είστε μια γυναίκα που συνηθίζει να διασκεδάζει έξω είτε σε κάποιο γνωστό club της πόλης είτε σε ένα καλό εστιατόριο, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε μια τεράστια συλλογή από τσάντες. Τι γίνεται όμως όταν έρθει εκείνη η μέρα που καμία τσάντα δεν θα ταιριάζει με ένα βραδινό σας ντύσιμο; Η αλήθεια είναι ότι μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή και ιδιαίτερα όταν η αναφορά γίνεται σε exclusive τσάντες για πολύ επίσημες βραδινές εξόδους. Ένα από τα πιο σπουδαία χαρακτηριστικά που οι επίσημες τσάντες πρέπει να έχουν είναι το χρώμα τους. Οι βραδινές τσάντες βγαίνουν κατά κύριο λόγο σε ουδέτερα χρώματα, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα βραδινά σας outfits. Τέτοιου είδους χρώματα σε βραδινές τσάντες είναι το μαύρο, το μπλε ναυτικό, το γκρι και το καφέ που αγαπούν πολύ όλες οι γυναίκες και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τα χαρακτηρίσουμε βαρετά αλλά χρώματα που θα μας αναδείξουν χωρίς εκκεντρικότητες.

Τσάντες clutch – μια πρακτική λύση για επαγγελματικά ραντεβού

Η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού με τα σωστά αξεσουάρ μπορούμε να απογειώσουμε ή να καταστρέψουμε ένα υπέροχο outfit. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των αξεσουάρ και συγκεκριμένα στην επιλογή των πιο δημοφιλών εξ αυτών που δεν είναι άλλα από τις επώνυμες τσάντες. Μία από τις πιο προσφιλής σε βραδινές τσάντες είναι η γνωστή σε όλους μας τσάντα clutch. Μπορεί η επιλογή της να φαντάζει δύσκολη στην αρχή αλλά πραγματικά δεν είναι. Η τσάντες clutch είναι μια κομψή επιλογή που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε όποια επίσημη περίσταση και αν παραβρεθείτε. Αν μάλιστα καταφέρτε να πάρετε και αυτήν που θα ταιριάζει άψογα με το βραδινό σας φόρεμα, τότε θα καταφέρετε να το αναδείξετε στο έπακρο. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που αφορούν την αγορά σε βραδινές τσάντες είναι το μέγεθός της. Το μέγεθος είναι αυτό που καθορίζει αν μια τσάντα είναι επίσημη ή όχι. Ελέγξτε λοιπόν το μέγεθός της και υπολογίστε ποια αντικείμενα θεωρείτε ότι είναι απαραίτητα για μια βραδινή σας έξοδο και προς θεού μην επιλέξετε μια μεγάλη γιατί παραπέμπει περισσότερο σε πρωινή τσάντα.

Βραδινές τσάντες - ένα must have για κάθε γυναίκα

Αν είστε από τις γυναίκες που πιστεύουν ότι οι βραδινές τσάντες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις εντυπώσεις που εσείς επιθυμείτε σε ένα event, μην χάσετε χρόνο και μπείτε στο site μας. Για να κάνετε λοιπόν την σωστή εντύπωση, καλό θα ήταν να επιλέξετε πρώτα απ’ όλα τα στυλ που ταιριάζει στο event που θα παραβρεθείτε. Βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι ορισμένα χρώματα όπως το nude και ταμπά παραπέμπουν σε πρωινές εμφανίσεις. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η ευελιξία μιας βραδινής τσάντας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσετε μία που μπορεί να σας συνοδεύει στις βραδινές σας εξόδους όλες τις εποχές του χρόνου διακριτικά και χωρίς κραυγαλέα πατρόν. Μια τέτοια τσάντα θα μπορούσε να είναι μια μικρή μαύρη τσάντα clutch. Επίσης μια καλή επιλογή θα ήταν ένας μικρός διακριτικός μαύρος φάκελος που συμπληρώνει κάθε σας επίσημη τουαλέτα και γενικότερα κάθε σας βραδινό outfit.

Βραδινή τσάντα – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποια επώνυμη τσάντα να επιλέξω για το βράδυ;

Να επιλέξετε αυτή που θα ταιριάζει χρωματικά με το σύνολό σας. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται δύσκολο επιλέξτε μια μαύρη βραδινή τσάντα που είναι πάντα μια από τις πιο safe επιλογές.

Ποια επίσημη τσάντα να επιλέξω για ένα μαύρο φόρεμα;

Αν το μαύρο σας φόρεμα είναι απλό χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκκεντρικότητα καλό θα ήταν να επιλέξετε μια ευφάνταστη βραδινή τσάντα. Επιλέξτε μία που θα κλέψει τις εντυπώσεις και συνδυάστε τη με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να αναδείξετε στο μέγιστο την εμφάνισή σας.