100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

230 προϊόντα

Γυναικεία τσάντα χειρός - Ένα παγκόσμιο αξεσουάρ για κάθε περίσταση

Η χρησιμότητα μιας τσάντας χειρός δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι πως οι γυναικείες τσάντες χειρός έχουν μία πλούσια ιστορία, τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως. Είναι ένα αξεσουάρ που δεν είναι απλώς χρηστικό, αλλά και στυλιστικό. Αυτή η διττή χρήση της τσάντας χειρός την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή ως αξεσουάρ από τον 17ο αιώνα.

Σήμερα, κάθε έξοδος μπορεί να συνδυαστεί με μία στυλάτη τσάντα χειρός. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πάνω από μία τσάντα για διάφορες περιπτώσεις και συνδυασμούς. Η επιλογή μιας τσάντας αφορά την ποιότητα, τη δημοφιλία του brand, αλλά και το στυλ μας.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που οι τσάντες Jenny fairy έχουν κερδίσει μεγάλη δημοφιλία τα τελευταία χρόνια. Το brand έχει πρόσφατα λανσάρει πολλές ποιοτικές κολεξιόν σε διάφορα στυλ. Αυτή η ποικιλία, σε συνδυασμό με τα πολλαπλά, εντυπωσιακά patterns και υλικά κατασκευής, κάνουν την Jenny fairy να ξεχωρίζει. Ας δούμε γιατί το να αγοράσετε μία τσάντα χειρός Jenny fairy είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή για τη σεζόν που έρχεται.

Jenny fairy τσάντες χειρός - Ποιοί είναι οι πιο στυλάτοι τύποι;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του epapoutsia θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε τσάντες Jenny fairy. Όπως αναφέραμε παραπάνω, μία Jenny fairy γυναικεία τσάντα χειρός δεν είναι απλώς ποιοτική, αλλά ικανοποιεί και τις στυλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας. Φυσικά, δεν είναι όλες οι κολεξιόν της εταιρείας εξίσου δημοφιλείς.

Η μάλλον, υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι τύποι Jenny fairy τσάντας που θα φορεθούν περισσότερο κατά την τρέχουσα σεζόν. Όπως πάντα, μία Jenny fairy μαύρη τσάντα χειρός αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Μη ξεχνάμε πως οι μαύρες τσάντες είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο αξεσουάρ. Φυσικά, το brand έχει φροντίσει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μαύρα handbags για εσάς.

Αντίστοιχα, πολύ δημοφιλείς είναι και οι δερμάτινες τσάντες σε κάθε χρώμα. Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, η Jenny fairy χρησιμοποιεί τα πλέον ποιοτικά υλικά για να καλύψει τις ανάγκες μας και να δημιουργήσει ανθεκτικές γυναικείες τσάντες.

Jenny Fairy τσάντες χειρός- Πώς να τις καθαρίσετε;

Όπως και με τις περισσότερες ποιοτικές τσάντες, ο καθαρισμός στις Jenny fairy τσάντες χειρός θα πρέπει να είναι συχνός. Πιο συγκεκριμένα, μια τσάντα χειρός θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε περίπου 2 με 3 μήνες, αναλόγως με τη χρήση. Φυσικά, το καθάρισμα μιας τσάντας χειρός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το υλικό κατασκευής του.

Ένας γενικός κανόνας λέει πως οι περισσότερες τσάντες μπορούν να καθαριστούν στο χέρι με απλά πανάκια, λίγο ζεστό νερό και σαπούνι. Αυτό ισχύει τόσο για τις υφασμάτινες τσάντες όσο και για τις δερμάτινες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι πως δεν θα καταστραφεί το αξεσουάρ σας.

Jenny Fairy γυναικείες τσάντες χειρός - Συχνές ερωτήσεις

Jenny Fairy - Ποιό είναι το brand

Η Jenny Fairy είναι μία από τις πλέον γνωστές μάρκες μόδας από την Πολωνία. Το brand έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες κάθε ηλικίας τα τελευταία χρόνια. Ο συνδυασμός ποιοτικών προϊόντων με τις προσιτές τιμες και τη μεγάλη ποικιλία σε τσάντες και αξεσουάρ, κάνουν το brand να ξεχωρίζει.

Ποιές τσάντες Jenny Fairy είναι κατάλληλες για την καθημερινότητα

Σχεδόν όλες οι κολεξιόν της Jenny Fairy είναι κατάλληλες για την καθημερινότητα, ειδικά όσον αφορά τις τσάντες που λανσάρει το brand. Μάλιστα, στο κατάστημα του epapoutsia, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κάζουαλ και ημιεπίσημες τσάντες και αξεσουάρ Jenny Fairy. Η τελική επιλογή αφορά τις δικές σας ανάγκες και φυσικά το προσωπικό σας στυλ.