100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

Εγγύηση

Εγγύηση

Αγοράζοντας από εμάς είσαι σίγουρη/ος ότι θα πάρεις 100% επώνυμο προϊόν που έχει όλα τα εμπορικά σήματα.


Κάθε προϊόν που αγοράζεις στο κατάστημά μας καλύπτεται από την εγγύηση 2 ετών. Αυτό αφορά όλα τα προϊόντα του καταστήματος, επίσης και όσα αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια προσφοράς.

Εγγύηση

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΔΩ

Πριν υποβάλεις μια καταγγελία, αξιολόγησε την κατάσταση του προϊόντος και βεβαιώσου, ότι τα ελαττώματα δεν οφείλονται στην ακατάλληλη χρήση ή φροντίδα.
Θα θέλαμε να δεχτούμε όλες τις καταγγελίες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να έχουμε πραγματικές ενδείξεις παρατυπιών που οφείλονται στο σφάλμα του κατασκευαστή.


Διαδικασία: 1. Στείλε μέσω email, στην διεύθυνση kataggelia@epapoutsia.gr , τις φωτογραφίες του προϊόντος που θέλεις να δηλώσεις σε εγγύηση και φωτογραφίες του ελαττώματος μαζί με την συμπληρωμένη φόρμα εγγύησης με την περιγραφή του ελαττώματος (είτε σε φωτογραφία είτε σε PDF).
 2. Μόλις το Τμήμα Εγγυήσεων εξετάσει το αίτημά σου, θα σε ενημερώσουμε μέσω email αν θα πρέπει να μας αποστείλεις το προϊόν για την περαιτέρω εξέταση ή για τις άλλες πιθανές λύσεις.
 3. Οι πιθανές λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε είναι:
  • μερική επιστροφή των χρημάτων,
  • ολική επιστροφή των χρημάτων
  • επιδιόρθωση του ελαττώματος
  • σε ορισμένες περιπτώσεις ανταλλαγή ένα νέο μοντέλο.
 4. Εάν θα πρέπει να μας στείλεις το προϊόν για την περαιτέρω εξέταση, ακολούθησε τα ίδια βήματα όπως και στην επιστροφή:

 5. Τοποθέτησε τη φόρμα εγγύησης και το προϊόν σε ένα κουτί και κόλλησέ το καλά. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σου ή πάρε τηλέφωνο το πλησιέστερο κατάστημα για να καλέσεις τον κούριερ να παραλάβει το δέμα από το σπίτι σου.


  Η λίστα με τα καταστήματα και τα τηλέφωνα βρίσκεται εδώ: http://www.taxydromiki.com/office-network


  Η διεύθυνση της αποστολής:

  Epapoutsia.gr
  Malkia Drum
  Sandanski, 2800
  Bulgaria
  (00359 74990807)