30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 588
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Βαλίτσα για απαράμιλλη άνεση όταν ταξιδεύουμε

Τα ταξίδια είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, είτε πρόκειται για μακρινούς είτε για κοντινούς προορισμούς. Ο προορισμός δεν παίζει κανένα ρόλο. Εκείνο που παίζει ουσιαστικό ρόλο είναι το ταξίδι και η άνεσή του. Για να εξασφαλίσετε λοιπόν την πολυπόθητη άνεση, καλό θα ήταν να επιλέξετε την ιδανική βαλίτσα για εσάς. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο τότε η βαλίτσα καμπίνας είναι απαραίτητη και η βαλίτσα με ροδάκια υποχρεωτική. Όπως λοιπόν όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, η βαλίτσα ταξιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ταξιδιού αναψυχής. Επιλέξτε την ιδανική μεγάλη βαλίτσα που θα σας επιτρέψει να συμπεριλάβετε όλα εκείνα τα ρούχα που θα χρειαστείτε για δύο εβδομάδες διακοπών. Μπορείτε επίσης να ψάξετε και να αγοράσετε αυτή την μικρή βαλίτσα που θα σας επιτρέψει να πάρετε τα απολύτως απαραίτητα στα συχνά ταξίδια που επιβάλλεται να κάνετε λόγω δουλειάς. Η τελική επιλογή είναι δική σας. Ζυγίστε τις ανάγκες σας και επιλέξτε την καλύτερη δυνατή βαλίτσα που θα σας βολέψει.

Βαλίτσα καμπίνας – η τέλεια λύση για το αεροπλάνο

Αν τα ταξίδια με αεροπλάνο έχουν γίνει η δεύτερη φύση σας και τα ξενοδοχεία σας βλέπουν περισσότερο από το σπίτι σας, τότε η αγορά βαλίτσας ταξιδιού θέλει πολλή σκέψη και ψάξιμο. Αν λοιπόν η δουλειά σας απαιτεί πολύ συχνά ταξίδια που διαρκούν λίγο, τότε καλό θα ήταν να διαλέξετε την κατάλληλη βαλίτσα καμπίνας. Η βαλίτσα καμπίνας δεν πρέπει μόνο να είναι μικρή. Πρέπει επίσης να πληροί και όλες τις προδιαγραφές που η εκάστοτε αεροπορική εταιρεία επιτάσσει. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι η βαλίτσα καμπίνας πρέπει να έχει πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις, έτσι ώστε να χωράει στο ντουλαπάκι πάνω από τη θέση σας. Αυτού του είδους η βαλίτσα ταξιδιού είναι η τέλεια λύση για το αεροπλάνο και για όσους ταξιδεύουν πολύ συχνά. Άρα συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες από την αεροπορική εταιρεία που συνηθίζετε να πετάτε και διαθέστε λίγο χρόνο για να βρείτε ποια θα είναι η κατάλληλη για εσάς.

Βαλίτσα με ροδάκια - ένα must have για κάθε ντουλάπα

Εκτός από ρούχα και αξεσουάρ, η ντουλάπα μας χρειάζεται και άλλα πράγματα. Μπορεί να μην σας φαίνονται απαραίτητα αυτή την στιγμή, αλλά σίγουρα θα αποδειχθούν απαραίτητα στο μέλλον. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι η βαλίτσα ταξιδιού. Οι βαλίτσες βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, αλλά και σε διαφορετικές υφές και υλικά. Μπορεί για παράδειγμα κάποιοι να βρουν την βαλίτσα με ροδάκια πολύ βολική, ενώ σε κάποιους άλλους να φαίνεται αρκετά εύχρηστη μια βαλίτσα με σκληρό περίβλημα. Όποια και αν είναι η επιλογή του καθενός, το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον μία βαλίτσα είναι απολύτως απαραίτητη να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Η αλήθεια είναι ότι η πιο δημοφιλής επιλογή είναι αυτή της βαλίτσας με ροδάκια. Δεν είναι τυχαία δημοφιλής, γιατί πρόκειται για ένα είδος βαλίτσας που βοηθά τον επιβάτη να μην κουβαλά τόσο βάρος πριν και μετά το ταξίδι του.

Βαλίτσα – Συχνές ερωτήσεις

Ποια βαλίτσα είναι η καλύτερη: Αύτη που είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ή ύφασμα;

Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες βαλίτσες. Υπάρχουν μόνο ποιοτικές βαλίτσες και μη. Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν η καλύτερη για εσάς είναι η πλαστική, τότε βάλτε στο νου σας ότι η πλαστική βαλίτσα σας είναι απαραίτητη αν κουβαλάτε κάτι εύθραυστο μαζί σας. Αν όχι, τότε μια απλή υφασμάτινη βαλίτσα θα εξυπηρετήσει τους ίδιους σκοπούς.

Ποια βαλίτσα είναι κατάλληλη για το αεροπλάνο: η σκληρή ή η μαλακή;

Η καλύτερη και πιο πρακτική βαλίτσα εξαρτάται καθαρά από την χρήση που κάνει ο καθένας στο αεροπλάνο. Αν ταξιδεύετε συχνά και εκτός από τα ρούχα σας κουβαλάτε και εύθραυστα πράγματα, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια βαλίτσα με σκληρό περίβλημα. Αν πάλι ταξιδεύετε πάντα με πολλά ρούχα αλλά για λίγες ώρες, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια μαλακή βαλίτσα.