30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Τι πρέπει να σκεφτούμε όταν διαλέγουμε μια ομπρέλα βροχής;

Aν είστε σε σκέψη να αγοράσετε μια νέα ομπρέλα για εσάς ή για κάποιον δικό σας, βεβαιωθείτε ότι η ομπρέλα βροχής που θα αγοράσετε θα είναι αξιόπιστη, ανθεκτική και θα ταιριάζει τέλεια με τα περισσότερα από τα σύνολά σας. Πριν κάνετε σχέδια για να αγοράσετε μια ομπρέλα που σας αρέσει η εμφάνισή της, βεβαιωθείτε επίσης ότι η ομπρέλα έχει το σωστό μέγεθος που θα καλύπτει όλον το σώμα σας. Αν αναρωτιέστε γιατί είναι σημαντικό το σωστό μέγεθος σε μια ομπρέλα, σκεφτείτε ότι ο σωστός θόλος εκτός από την τέλεια κάλυψη από την βροχή, σας προσφέρει επίσης την τέλεια κάλυψη από τον ήλιο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε άλλωστε από μια αναδιπλούμενη ομπρέλα είναι να μην σας καλύπτει τελείως από το νερό και να σας δίνει λιγοστή σκιά.

Ποιοι είναι οι τύποι ομπρέλας στην αγορά;

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη ομπρέλας, τα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά. Για παράδειγμα, υπάρχει η γυναικεία ομπρέλα και η ανδρική ομπρέλα, η ομπρέλα για παιδιά ακόμα και unisex ομπρέλες, έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προσωπικές προτιμήσεις. Υπάρχουν μάλιστα ορισμένα brands σε ομπρέλα βροχής, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από διαφορετικών μεγεθών θόλο. Αυτά τα brands διαθέτουν κουβούκλια που είναι ικανά να σας καλύψουν από την βροχή και να σας προσφέρουν σκιά για πολλά μέτρα απόσταση από τα σώμα σας, τόσο σε ύψος όσο και σε πλάτος. Μια πολύ καλή συμβουλή θα ήταν να κάνετε ορισμένες μετρήσεις για την επιθυμητή περιοχή κάλυψής σας πριν αγοράσετε μία και να έχετε κατασταλάξει στο κατάλληλο για εσάς χρώμα.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένες οι καλύτερες ομπρέλες;

Πολλές ομπρέλες βροχής μπορεί να φαίνονται και να είναι πραγματικά υπέροχες όταν τις κρατάτε ή τις φέρνετε για πρώτη φορά στο σπίτι και μετά από μερικούς χειμώνες και καλοκαίρια να έχουν ξεθωριάσει ή ακόμα και να έχουν σκουριάσει. Αν λοιπόν δεν θέλετε να γίνει το ίδιο και με την δικιά σας ομπρέλα και θέλετε να γίνεται ακόμα καλύτερη χρόνο με τον χρόνο, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε μία που να είναι ανθεκτική στη σκουριά, ανθεκτική στον ήλιο, στον αέρα αλλά και στη βροχή. Κάποια από τα κορυφαία χαρακτηριστικά μιας ποιοτικής και ανθεκτικής στις καιρικές συνθήκες ομπρέλας είναι σίγουρα ο αναδιπλούμενος ιστός της αλλά και το πλαίσιο αλουμινίου που πρέπει να κατέχει. Αρκετές από τις ομπρέλες που κυκλοφορούν στην αγορά βάφουν το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη για να μην φαίνεται το χαμηλής ποιότητας υλικό που χρησιμοποιούν. Αν θέλετε λοιπόν η ομπρέλα σας να έχει αντοχή στον χρόνο, τότε επιλέξτε μία που να είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτα υλικά για να αντέχει στις ισχυρότερες καιρικές συνθήκες.

Ομπρέλες – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποια είναι η καλύτερη ομπρέλα για βροχή;

Η καλύτερη ομπρέλα για βροχή είναι αυτή που έχει πολύ ανθεκτικό ύφασμα στο κουβούκλιό της. Τα υφάσματα ομπρέλας που πληρούν το χαρακτηριστικό της ανθεκτικότητας και του μεγάλου πάχους, έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν ακραία καιρικά φαινόμενα και να μπορούν να καλύπτουν τις καλυπτικές ανάγκες του ανθρώπου που την κρατάει. Οι καλύτερες ομπρέλες λοιπόν είναι αυτές που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το χρώμα τους, να αντιστέκονται στη βροχή, τον άνεμο και να παρέχουν υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Πού να πετάξω μια ομπρέλα;

Το να πετάξετε μια ομπρέλα είναι πολύ απλό. Αντιθέτως, το να κάνετε ανακύκλωση χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια από το να την πετάξετε στα σκουπίδια. Αν η ομπρέλα σας έχει σπάσει και θέλετε να την ξεφορτωθείτε, φροντίστε να αποσυναρμολογήσετε όλα τα κομμάτια που την απαρτίζουν και πετάξτε τα στον κατάλληλο κάδο ανακύκλωσης.