30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 228
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Vagabond σανδάλια και sneakers - Επιλέξτε ένα ζευγάρι για τον εαυτό σας για τους χειμερινούς μήνες

Τα περισσότερα προϊόντα της Vagabond είναι από γνήσιο ολόκληρο δέρμα (κυρίως από βοοειδή, αλλά και από κατσίκια, γουρούνια και πρόβατα). Η επεξεργασία του δέρματος εγγυάται ότι τα παπούτσια σας θα διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση για αρκετά χρόνια, χωρίς να φθαρούν, τουλάχιστον από φυσικά αίτια. Το δέρμα είναι αρκετά απαλό και κυρίως ζεστό, κάτι που σας εξασφαλίζει την απαραίτητη θερμότητα, αλλά και θερμομόνωση κατά τους χειμερινούς μήνες. Κυκλοφορώντας με Vagabond sneakers ή μποτάκια Vagabond τον χειμώνα στο κρύο, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα σανδάλια Vagabond αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή, αν ψάχνετε ένα στυλάτο προϊόν της εταιρείας για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μποτάκια και παπούτσια αστραγάλου της Vagabond - Μοντέρνα υποδήματα από τον σουηδικό κατασκευαστή

Το στυλ είναι, μαζί με την ποιότητα, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει στον καταναλωτή η εταιρεία υποδημάτων της Vagabond. Παράγει ένα μεγάλο εύρος σχεδίων σε αρκετές κατηγορίες παπουτσιών, κι έτσι απευθύνεται σε μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού. Σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα με γυναικεία παπούτσια Vagabond έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις διαθέσιμες επιλογές, ώστε να είστε ντυμένες με στυλ τόσο το χειμώνα, με κάποιο μποτάκι Vagabond ή παπούτσι Vagabond μέχρι τον αστράγαλο, ή το καλοκαίρι με ένα παντοφλέ παπούτσι τύπου σανδαλιού.

Vagabond - Γυναικεία παπούτσια σε πολλά διαφορετικά σχέδια στο ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος epapoutsia μπορείτε κι εσείς να βρείτε το παπούτσι της Vagabond που σας ταιριάζει, τόσο αισθητικά, όσο και από άποψη χρηστικότητας. Μέσα από τη σελίδα έχετε πρόσβαση σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία υποδημάτων κάθε είδους, από Vagabond σανδάλια, μέχρι παπούτσια Vagabond τύπου Chelsea. Χάρη στην οργανωμένη και πλήρη ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα, μπορείτε εύκολα να βρείτε το παπούτσι Vagabond που ψάχνετε, γράφοντας για παράδειγμα στο σχετικό πλαίσιο αναζήτησης Vagabond sneakers ή μποτάκια Vagabond. Η ποικιλία σε μεγέθη είναι κι εκείνη πολύ μεγάλη, ώστε να γνωρίζετε ότι όταν βρείτε το παπούτσι που σας αρέσει, θα μπορείτε να το παραγγείλετε και στο νούμερο που σας κάνει.

Vagabond - Παπούτσια και αξεσουάρ - Συχνές ερωτήσεις

Vagabong - Ποια είναι αυτη τη εταιρεία;

Η αρχική εταιρεία της Vagabond ξεκίνησε για πρώτη φορά στη Σουηδία το 1973. Η ίδρυση της σημερινής Vagabond έγινε είκοσι χρόνια αργότερα. Από την αρχή, το όραμα ήταν να γίνει μια εταιρεία μόδας με παγκόσμια εμβέλεια κι επιρροή σε ότι αφορά τα παπούτσια, με γνώμονα σε κάθε περίπτωση την ποιότητα και το στυλ. Από τότε, έχει καταφέρει να αγαπηθεί από εκατομμύρια φίλους της μόδας ανά την υφήλιο, αφού τα παπούτσια της μπορούν να φορεθούν σε μία πλειάδα συνθηκών και κοινωνικών περιστάσεων, καθιστώντας την Vagabond εξαιρετική επιλογή.

Vagabond - Τι μέγεθος να πάρω;

Γενικότερα, τα παπούτσια της εταιρείας υποδημάτων Vagabond ανταποκρίνονται στο νούμερο παπουτσιού που φοράτε συνήθως με τα υπόλοιπα παπούτσια σας. Σε μερικές περιπτώσει, ωστόσο, αυτά τα παπούτσια μπορεί να προκύψουν κάπως μικρότερα. Γι’ αυτό το λόγο, συστήνεται να αγοράσετε τα παπούτσια Vagabond που σας αρέσουν σε ένα ίσως νούμερο μεγαλύτερο από εκείνο που φοράτε συνήθως, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν και θα σας είναι άνετα. Να έχετε υπόψιν ότι λόγω της ποιότητας και της κατασκευής τους, τα περισσότερα παπούτσια Vagabond δεν “ανοίγουν” ιδιαίτερα όσο καιρό και να τα φορέσετε.