100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

380 προϊόντα

Αυστραλιανά παπούτσια Emu – ιστορία των υλικών

Τα αυστραλιανά παπούτσια Emu βρίσκονται στην ζωή μας για πάνω από 25 χρόνια τώρα. Η ιστορία των υλικών και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι αυτή που τα έχει κάνει παγκοσμίως γνωστά. Η λογική της εταιρείας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ευφυία της φύσης και αυτό σημαίνει ότι δημιουργούν τα αυστραλιανά υποδήματα Emu με φυσική πρώτη ύλη που δεν είναι άλλη από το μαλλί και το δέρμα προβάτου. Χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ανθεκτικό μακροβιώσιμο παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Τα υλικά του είναι 100% ανακυκλώσιμα και φυσικά βιοδιασπώμενα και είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό τους που τα κάνει ανάρπαστα σε όλες τις ηλικίες αλλά και σε όλους τους τύπους ανθρώπων. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που έχει φτάσει τα συγκεκριμένα παπούτσια στην κορυφή των πωλήσεων είναι η καινοτομία του σχεδιασμού τους αλλά και το γεγονός ότι δεν συμβαδίζουν με την μόδα της εποχής, καθώς δημιουργούν τα ίδια μόδα.

Αυστραλιανά παπούτσια Emu για παιδιά – άνετα αφήνοντας το πόδι να αναπνέει

Αν ο χειμώνας για εσάς στυλιστικά σημαίνει ζεστά και ανθεκτικά στο κρύο παπούτσια, τότε δεν πρέπει να ψάξετε κάτι άλλο παρά μόνο τα αυστραλιανά παπούτσια Emu για παιδιά αλλά και τα αυστραλιανά γυναικεία παπούτσια Emu για γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν μια πολύ καλή συμπεριφορά ως προς τα πόδια, εφόσον τα αφήνουν να αναπνέουν και τα κάνουν να νιώθουν ότι κινούνται χωρίς να φορούν απολύτως τίποτα. Αυτή η αίσθηση κάνει αυτομάτως τα πόδια πιο ξεκούραστα παρόλες τις ώρες που μπορεί να αναγκαζόμαστε να τα φοράμε. Το δέρμα προβάτου από το οποίο είναι κατασκευασμένα, έχει την εκπληκτική ικανότητα να είναι αδιάβροχο και να αφήνει το πόδι να αναπνέει και την ίδια στιγμή χωρίς να αφήσει ούτε ένα ψήγμα κρύου να περάσει εντός τους. Μέχρι το παπούτσι να φτάσει στην τελική του μορφή, οι ειδικοί και οι κατασκευαστές του το περνούν από διάφορα tests για να αποδείξουν την ανθεκτικότητα του αλλά και για να παραδώσουν ένα υπόδημα στο κοινό που αγαπά τα αυστραλιανά παπούτσια Emu που αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα ξοδέψουν για να το αγοράσουν.

Αυστραλιανά γυναικεία παπούτσια Emu – φυσική πολυτέλεια

Πολλές είναι οι γυναίκες που επενδύουν πολλά στα πόδια τους λόγω των ωρών ορθοστασίας που περνούν, γι’ αυτό και αγοράζουν παπούτσια βασισμένες όχι στο ποσό που κοστίζουν αλλά στις ιδιότητες που προσφέρουν στα πόδια τους και στην δημοφιλία τους. Τέτοιου είδους παπούτσια είναι και τα αυστραλιανά υποδήματα Emu. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των παπουτσιών είναι δερμάτινες γούνινες μπότες, που εκτός από το κρύο προστατεύουν τα πόδια και από εφιδρώσεις που προκαλούν μυκητιάσεις, αλλά και από την έντονη κούραση λόγω του μαλακού και ελαστικού δέρματος από το οποίο είναι κατασκευασμένα.

Αυστραλιανά υποδήματα Emu – Συχνές ερωτήσεις

Μπορούν τα αυστραλιανά παπούτσια Emu να φορεθούν χωρίς κάλτσες;

Μερικά από τα παπούτσια Emu μπορούν και να φορεθούν χωρίς κάλτσες, όπως για παράδειγμα οι εσπαντρίγιες της συγκεκριμένης εταιρείας. Υπάρχουν όμως και είδη όπως οι γούνινες μπότες, που ναι μεν μπορούν να φορεθούν χωρίς κάλτσες αλλά καλό θα ήταν να μην γίνει για αποφυγή εφίδρωσης.

Μπορούν τα αυστραλιανά παπούτσια Emu να φορεθούν όλο τον χρόνο;

Ορισμένα από τα είδη παπουτσιών που θα βρείτε αφορούν καλοκαιρινά υποδήματα, ορισμένα χειμωνιάτικα και ορισμένα φθινοπωρινά ή ανοιξιάτικα. Αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια Emu είναι πράγματι παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο και είναι εξίσου εντυπωσιακά.