100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 347
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Τσάντα νεσεσέρ - ποιο μοντέλο θα είναι μια καθολική λύση;

Το τσαντάκι νεσεσέρ αποτελεί ένα αξεσουάρ καθολικής χρήσης, που δεν προσφέρει μόνο μια οργανωμένη λύση για τη μεταφορά των προϊόντων περιποίησης, αλλά είναι επίσης κατάλληλο ως εναλλακτική λύση αποθήκευσης ή ιδανικό για σύντομες εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο. Το κλασσικό οβάλ ή ορθογώνιο νεσεσέρ με μια θήκη τσέπης και ένα κύριο χώρο αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα απαραίτητα, συνιστά την καλύτερη επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Όσον αφορά το υλικό, θα πρέπει να είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και εύκολο στο καθάρισμα. Μερικά από αυτά τα υλικά θα μπορούσαν να είναι το πλαστικό, το αδιάβροχο ύφασμα ή το δέρμα. Η ύπαρξη μιας χειρολαβής ή ενσωματωμένης κρεμάστρας τέλος, προτείνεται για να απογειώσει το στυλ του νεσεσέρ που μπορεί να αποτελεί μια καθολική επιλογή.

Ποιο μέγεθος νεσεσέρ είναι το καλύτερο;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, όταν επιλέγετε ένα νεσεσέρ είναι το μέγεθος. Είναι δελεαστικό να αγοράσετε το πιο συμπαγές τσαντάκι καλλυντικών προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο ή να κλίνετε προς το μεγαλύτερο, ώστε να ξέρετε, ότι μπορείτε να χωρέσετε κάθε προϊόν περιποίησης που έχετε. Προσπαθήστε ωστόσο να βρείτε μια ισορροπία. Σκεφτείτε τα απαραίτητα είδη περιποίησης και αναζητήστε νεσεσέρ που παρέχουν αρκετό χώρο για αυτά, αλλά θα καταλαμβάνουν και ένα διαχειρίσιμο χώρο στο μπάνιο ή τις αποσκευές σας. Ένα νεσεσέρ με πολλαπλές τσέπες και ένα μεγάλο κυριώς χώρο, αρκεί συνήθως για ατομική χρήση. Για μια οικογένεια ένα μεγάλο νεσεσέρ με διαφορετικά τμήματα και εργονομικές θήκες είναι η ιδανική λύση.

Νεσεσέρ για άνδρες, γυναίκες και εφήβους διαθέσιμα στο Epapoutsia.gr

Tα ανδρικά επώνυμα νεσεσέρ μας υπόσχονται απόλυτη προσήλωση στη λεπτομέρεια, κορυφαία ποιότητα και εκλεπτυσμένο στυλ. Τα πολυτελή γυναικεία τσαντάκια καλλυντικών μας εγγυώνται να διατηρούν σε άψογη τάξη τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σας. Τα πρακτικά και σε διασκεδαστικά χρώματα νεσεσέρ μας για εφήβους θα τους μάθουν την χαρά της οργάνωσης. Από κομψά τσαντάκια καλλυντικών με θηλυκά prints μέχρι αθλητικά μεγαθήρια ανδρικά νεσεσέρ, στο Epapoutsia έχουμε τα πάντα για κάθε είδος αγοραστή.

Νεσεσέρ- συχνές ερωτήσεις

Πώς να επιλέξετε ένα τσαντάκι καλλυντικών;

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα τσαντάκι καλλυντικών, αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η απόλυτη φύλαξη και προστασία των αγαπημένων σας προϊόντων περιποίησης. Ένα νεσεσέρ με τσέπες, όπου μπορείτε να βάζετε τα πινέλα μακιγιάζ σας και θήκες για να ξεχωρίζετε τα κραγιόν, τα ρουζ και τα σφουγγαράκια σας, θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή αποθήκευσης όλα εκείνα τα αντικείμενα που σας κάνουν όμορφη. Ο καθρέφτης είναι ένα μπόνους

Πώς να επιλέξετε ένα νεσεσέρ ταξιδιού;

Όταν επιλέγετε νεσεσέρ ταξιδιού θα πρέπει να βρείτε το μέγεθος που να συμβαδίζει με τις ημέρες που θα ταξιδέψετε και να χωράει όλα τα απαραίτητα είδη προσωπική σας περιποίησης. Ένα νεσεσέρ με πολλούς μικρούς αποθηκευτικούς χώρους θα κρατήσει τα πράγματα σας οργανωμένα για ταξίδια, και αν είναι και διαφανές θα διευκολύνει την πιο εύκολη εύρεση των προϊόντων υγιεινής και περιποίησης σας.

Τι είδους νεσεσέρ να επιλέξετε;

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για νεσεσέρ. Αυτό που θα καθορίσει την επιλογή σας είναι οι δικές προσωπικές ανάγκες. Το σωστό νεσεσέρ θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό και εύκολα φορητό. Να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις ανάγκες σας σε μέγεθος και σχετικά με το πόσες θήκες θα είναι οι πιο λειτουργικές για εσάς. Ο τρόπος με τον οποίο θα το χρησιμοποιείτε καθημερινά θα πρέπει να συνυπολογίζεται σε αυτό που θα επιλέξετε.