30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Προϊόντα: 71
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Παιδικά παπούτσια τένις - στόχος: ευκινησία, ευελιξία και δυναμική

Το τένις είναι ένας καλός τρόπος για τους μικρούς ήρωες να γυμναστούν και να μάθουν την φιλοσοφία των ανταγωνιστικών αθλημάτων. Η επιλογή του βέλτιστου παπουτσιού τένις για τον μικρό σας αθλητή μπορεί να κρατήσει τους τραυματισμούς μακριά και να διασφαλίσει, ότι η προπόνηση είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Τα παιδικά παπούτσια τένις επιτελούν στον καλύτερο βαθμό την μέγιστη ευελιξία και άνεση. Είναι αναπνεύσιμα και άνετα. Παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται τα παιδιά για να φτάσουν γρήγορα στη μπάλα, ενώ η ειδική για το τένις εξωτερική σόλα δίνει την πρόσφυση που χρειάζονται χωρίς να επηρεάζει την ικανότητά τους να γλιστράνε. Ένα σωστό ζευγάρι παπούτσια τένις για παιδιά μπορεί να τους συνοδεύει τόσο στο γήπεδο, όσο και εκτός και να παραμένουν άνετα, ενώ τα φορούν όλη μέρα.

Παιδικά παπούτσια για τένις - ασφάλεια για τα μικρά ποδαράκια

Ο μεγαλύτερος δολοφόνος ονείρων στον αθλητισμό είναι οι τραυματισμοί και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην απόδοση, εκτός από την ικανότητα, είναι ο εξοπλισμός. Τα παπούτσια τένις είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού μαζί με τη ρακέτα. Τα παιδικά παπούτσια για τένις, όχι μόνο εξοπλίζουν με τη σωστή εξωτερική σόλα, αλλά παρέχουν στα παιδιά σας την απαραίτητη σταθερότητα, αντοχή και άνεση που απαιτούνται για να παίξουν το παιχνίδι χωρίς κίνδυνο τραυματισμού. Τα πέλματα και οι σόλες των παπουτσιών είναι κατασκευασμένα, έτσι ώστε να συνδυάζουν την υποστήριξη με την ευελιξία για την ενίσχυση της ταχύτητας και της δύναμης, παρέχονταν την καλύτερη ασφάλεια στα παιδικά πόδια. Τα παιδικά παπούτσια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως αλλιώς αποκαλείται το τένις είναι η καλύτερη επένδυση για το αθλητικό μέλλον του παιδιού. Αν είστε ένας ανήσυχος γονέας και θέλετε να προσφέρετε στο μικρό σας τα καλύτερα παπούτσια τένις, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Παιδικά παπούτσια για τένις - τέλειο κράτημα στο γήπεδο

Τα παπούτσια τένις για παιδιά, έχουν σχεδιαστεί έχοντας κατά νου το γηπέδο στο οποίο θα παιχτεί το τένις και προσφέρουν τέλεια υποστήριξη. Τα παπούτσια επιτραπέζιας αντισφαίρισης εσωτερικού χώρου, για παράδειγμα επικεντρώνονται στην πλευρική στήριξη και σταθερότητα. Γενικά τα παπούτσια τένις είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν την μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι πιο λεπτά από τα κανονικά παπούτσια, ώστε να μπορούν να προστατεύουν τους αστραγάλους του παίκτη. Επίσης, η σόλα των παπουτσιών είναι λεπτότερη από εκείνη των αθλητικών παπουτσιών. Για ένα τέλειο κράτημα τα παπούτσια τένις είναι αυτό που χρειάζεστε. Με υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς και σε υπέροχα σχέδια τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν.

Παιδικά παπούτσια για τένις - συχνές ερωτήσεις:

Τι παπούτσια τένις;

Θα συνιστούσαμε ένα ελαφρύ, ανθεκτικό, αντιολισθητικό, αναπνεύσιμο παπούτσι, ικανό να στηρίζει το πόδι κατά την εκτέλεση σύνθετων δεξιοτήτων και κινήσεων τένις. Οι νεότεροι αθλητές που μόλις μαθαίνουν να δένουν κορδόνια μπορεί να επωφεληθούν επίσης από τα παπούτσια τένις με βέλκρο, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να επιλέξουν παπούτσια τένις με κορδόνια.

Παπούτσια τένις - ποια σόλα;

Υπάρχουν παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί με συγκεκριμένη σόλα, ειδικά για κάθε επιφάνεια γηπέδου: σκληρή, με μοκέτα ή με γρασίδι. Η λεία σόλα, προσφέρει τη σωστή πρόσφυση στα γήπεδα μοκέτας, ενώ οι σόλες των παπουτσιών για γρασίδι έχουν εξογκώματα που παρέχουν τη βέλτιστη ποσότητα πρόσφυσης που απαιτείται σε πραγματικές και τεχνητές επιφάνειες γρασιδιού. Τέλος, μια πιο ελαστική, εξωτερική σόλα είναι κατάλληλη για τα πιο σκληρά γήπεδα.