100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 167
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Παπούτσια ποδοσφαίρου για παιδιά - τι πρέπει να έχουν;

Αν η αγορά σε παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι για εσάς μια μικρή κόλαση, καλό θα ήταν να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και θα βρείτε σίγουρα πιο εύκολα τα indoor ποδοσφαιρικά παπούτσια για παιδιά που ψάχνετε. Στη σελίδα μας θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στην αγορά του καλύτερου παπουτσιού για ποδόσφαιρο. Είτε ψάχνετε για παπούτσια Nike για ποδόσφαιρο, είτε προτιμάτε Adidas ποδοσφαιρικά παπούτσια, το σίγουρο είναι ότι η ποικιλία τους θα σας ενθουσιάσει ή θα σας μπερδέψει. Ότι από τα δύο και αν συμβεί, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα Nike ποδοσφαιρικά παπούτσια για παιδιά εκτός από την καλή εφαρμογή τους, είναι για παράδειγμα το τακούνι τους. Ένα σωστό τακούνι είναι ζωτικής σημασίας για ένα καλά εφαρμοσμένο παπούτσι. Όταν βάζετε το πόδι σας στο παπούτσι και το δένετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι η φτέρνα, πρέπει δηλαδή να δείτε αν γλιστράει όταν λυγίζετε το πόδι σας. Αν γίνει κάτι τέτοιο και δείτε ότι η ολίσθηση είναι μεγάλη τότε είναι πιθανώς πολύ μεγάλο για το πόδι του παιδιού σας. Επίσης στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού πρέπει να δείτε αν η απόσταση μεταξύ του δαχτύλου σας και της άκρης του παπουτσιού απέχει περισσότερο από ένα δάχτυλο τότε το παπούτσι είναι μεγάλο. Πρέπει να υπάρχει χώρος αλλά τόσος όσος να επιτρέπει να επεκτείνονται τα δάχτυλα των ποδιών του καθώς τρέχει.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα παιδικά παπούτσια ποδοσφαίρου;

Η ασφάλεια και η εφαρμογή στα παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι σίγουρα δύο από τα χαρακτηριστικά που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελική αγορά ενός παπουτσιού ακόμα και αν αυτά είναι Adidas ποδοσφαιρικά παπούτσια ή Nike ποδοσφαιρικά παπούτσια για παιδιά. Παρατηρήστε αν το πιο φαρδύ μέρος του ποδιού του παιδιού σας, ακουμπά στο πλάι του παπουτσιού. Αν το ακουμπάει τότε βάλτε μέσα σε εκείνο το σημείο το δάχτυλό σας και ρωτήστε το παιδί σας αν πονάει. Αν πονάει σημαίνει ότι θα του είναι πολύ στενό και σφιχτό. Μερικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή σε παπούτσια Nike για ποδόσφαιρο, προορίζονται στο να αγκαλιάζουν το πόδι του παιδιού κάτι που σημαίνει ότι είναι λίγο πιο ελαστικά από τα υπόλοιπα. Υπάρχουν και ορισμένα υλικά που δεν είναι τόσο ελαστικά και άρα μπορεί να αποδειχθούν αρκετά σφιχτά στο μέλλον. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που καλό θα ήταν κοιτάτε είναι ο πάτος του παπουτσιού. Ορισμένοι πάτοι είναι σταθεροί και άλλοι αφαιρούμενοι. Η επιλογή των αφαιρούμενων πάτων είναι μια πολύ καλή λύση γιατί έτσι μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με δικού σας ορθοπεδικούς.

Τύποι παπουτσιών ποδοσφαίρου για παιδιά

Οι πάτοι μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην αίσθηση της μπότας. Επομένως αξίζει να ερευνήσετε τους νέους πάτους εάν η μπότα σας ταιριάζει στην φτέρνα και στη μύτη, αλλά κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η εξωτερική σόλα, δηλαδή το κάτω μέρος του παπουτσιού. Στο συγκεκριμένο σημείο στα παιδικά ποδοσφαιρικά παπούτσια υπάρχουν διαφορετικές μορφές πρόσφυσης, κάτι δηλαδή που σημαίνει ότι αυτό είναι το σημείο που απορροφά τους κραδασμούς.

Αθλητικά παιδικά παπούτσια ποδοσφαίρου - συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποια παπούτσια να επιλέξετε για ταρτάν ποδοσφαίρου;

Τα ιδανικά παπούτσια ποδοσφαίρου για ταρτάν είναι αυτά που έχουν καρφιά στο πέλμα για καλύτερα κρατήματα.

Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια ποδοσφαίρου εσωτερικού χώρου;Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια ποδοσφαίρου εσωτερικού χώρου;

Τα indoor ποδοσφαιρικά παπούτσια για παιδιά είναι αυτά που είναι τα πιο κατάλληλα για να παίξουν ποδόσφαιρο σε γήπεδο εσωτερικού χώρου.