100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

60 προϊόντα

Πηγαίνετε στα βουνά; Ανακαλύψτεε το brand Aku που εμπιστεύονται πολλοί σε ορειβατικά παπούτσια

Αν ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούργια ορειβατικά, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα παπούτσια Aku. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε πριν προβείτε στην αγορά, είναι το τι είδους πεζοπορία θα κάνετε και σε τι είδους έδαφος και αυτό γιατί μόνο έτσι θα επιλέξετε τα ιδανικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με την πεζοπορία και την ορειβασία οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα καινούργια παπούτσια πεζοπορίας Aku που θα αγοράσουν. Δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα παπούτσια Aku camana fitzroy αλλά και τα παπούτσια Aku gore-tex που ξεπερνούν σε πωλήσεις ακόμα και τα πιο γνωστά brand. Μερικοί πεζοπόροι αλλά και ορειβάτες προτιμούν τα ελαφριά ορειβατικά παπούτσια Aku, ενώ άλλοι προτιμούν μια πιο στιβαρή μορφή τους για να έχουν την δυνατότητα να πάνε παντού ανεξαρτήτως εδάφους και ωρών που θα τα φορούν. Αυτό το είδος είναι σχεδόν άκαμπτο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποτρέπονται οποιουδήποτε είδους μικροοτραυματισμούς.

Aku ανδρικά και γυναικεία σε ορειβατικές μπότες για πολύ δύσκολες συνθήκες

Ανεξάρτητα από τα παπούτσια Aku πεζοπορίας που θα επιλέξετε, πρέπει να φροντίσετε να εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σας και να μην τα νιώθετε άβολα. Όλα τα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν σωστά στα πόδια είναι ικανά να οδηγήσουν σε μικροτραυματισμούς, ενώ αυτά που τα νιώθετε πολύ στενά στα πόδια σας, θα λειτουργήσουν αρνητικά στους μυς του ποδιού σας και στα οστά και θα δημιουργήσουν πόνο. Θυμηθείτε ότι τα παπούτσια Aku γυναικεία αλλά και τα παπούτσια Aku ανδρικά θα χρειαστούν κάποιον πολύ συγκεκριμένο χρόνο για να πάψετε να τα νιώθετε ξένα και άβολα πάνω σας. θα χρειαστεί δηλαδή χρόνος για να πάρουν την φόρμα του ποδιού σας και βέβαια εξαρτάται από το πόσο συχνά τα φοράτε. Μια καλή συμβουλή είναι να μην φορέσετε τα καινούργια σας ανδρικά παπούτσια πεζοπορίας Aku πρώτη φορά σε μια μεγάλης διάρκειας πεζοπορία γιατί δεν θα έχουν προσαρμοστεί στο πόδι σας και θα σας οδηγήσουν σε δυσφορία.

Παπούτσια Aku Gore-Tex – αδιάβροχα και ανθεκτικά κατά την διάρκεια της πεζοπορίας και των περιηγήσεων στην φύση

Τα παπούτσια πεζοπορίας παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο κατά την διάρκεια και την πορεία της πεζοπορίας σας. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε λάτρης ή επαγγελματίας πεζοπόρος, τα παπούτσια που θα αγοράσετε θα πρέπει να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα και δεν υπάρχουν καλύτερα από τα γυναικεία παπούτσια πεζοπορίας Aku και πιο συγκεκριμένα τα παπούτσια Aku gore-tex για άνδρες και για γυναίκες. Ενώ διανύετε μεγάλες αποστάσεις, τα πόδια σας είναι σίγουρα αρκετά πιο επιρρεπή σε μικροτραυματισμούς κάτι που αποτρέπουν τα συγκεκριμένα παπούτσια. Έχουν πολύ καλό κράτημα, είναι ανθεκτικά αλλά και αδιάβροχα και έτσι σας προστατεύουν και από τις καιρικές συνθήκες.  Επενδύστε σε αυτά τα παπούτσια και δεν θα το μετανιώσετε. 

Aku παπούτσια – Συχνές Ερωτήσεις

Παπούτσια πεζοπορίας Aku – για πού προορίζονται;

Τα παπούτσια πεζοπορίας Aku προορίζονται για να παρέχουν την καλύτερη στήριξη των ποδιών και των αστραγάλων σε τραχιές και βραχώδεις επιφάνειες που συναντά κάποιος πεζοπόρος. Επίσης προστατεύουν τα πόδια από το να λερώνονται συχνά στη λάσπη και σας εξασφαλίζουν πολλά χιλιόμετρα υγιούς περπατήματος.

Παπούτσια ορειβασίας Aku – από πού μπορώ να τα αγοράσω;

Ορειβατικά παπούτσια Aku μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολα στο διαδίκτυο. Μπαίνοντας όμως στο epapoutsia.gr θα βρείτε παπούτσια Aku και θα κάνετε μια άνετη και ασφαλή συναλλαγή. Μπείτε στο epapoutsia και βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.