100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 39 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

8161 προϊόντα

Ανδρικά σκαρπίνια – άνετα στο να τα φοράς

Τα ανδρικά σκαρπίνια δεν είναι μόδα. Πολύ περισσότερο, τα ανδρικά καθημερινά σκαρπίνια είναι ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Αν επιλέξετε να πάρετε ένα ζευγάρι, προτιμήστε το κλασικό στυλ σκαρπινιών που δεν θα σας δεσμεύσει σε τίποτα. Σε μαύρο χρώμα ή σε ταμπά τα καθημερινά σκαρπίνια δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με άλλα είδη παπουτσιών. Αντιθέτως μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ασχέτως καιρού και outfit. Επιλέξτε ανδρικά καθημερινά σκαρπίνια για εσάς ή για να τα προσφέρετε ως δώρο και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Τα καθημερινά σκαρπίνια θα γίνουν η πρώτη σας σκέψη το πρωί όταν ντύνεστε. Πολύ συχνά μάλιστα θα συνειδητοποιήσετε πως ποτέ άλλοτε οι ανδρικές αγορές παπουτσιών δεν ήταν τόσο ικανοποιητικές.

Σκαρπίνια – μία πρακτική ιδέα για τη δουλειά και την πόλη

Τα σκαρπίνια ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη και πιο πρακτική λύση όσον αφορά τη μόδα και το στυλάτο outfit γενικότερα. Τα καθημερινά σκαρπίνια μπορούν να φορεθούν το ιδιο εύκολα στη δουλειά, όσο και για μια βόλτα στην πόλη. Και στις δύο περιπτώσεις θα δείχνετε όμορφος και στυλάτος και πολλά βλέμματα θα στραφούν ξαφνικά επάνω σας. Είναι ευκολοφόρετα, άνετα και χωρίς κανέναν περιορισμό κινήσεων. Μπορείτε να βρείτε ανδρικά καθημερινά σκαρπίνια με κορδόνια, με διάτρητα σχέδια, ακόμα και με διακριτικά φουντάκια που μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και ως πιο επίσημα. Τα σκαρπίνια είναι μία πολύ πρακτική λύση ακόμη και για τη δουλειά, ειδικά αν πρέπει να φοράτε καθημερινά κοστούμια.

Ανδρικά καθημερινά σκαρπίνια – τέλεια για επίσημες περιστάσεις και σε καθημερινή βάση

Αν η επιλογή παπουτσιών όταν βγαίνετε κάπου πιο επίσημα είναι κάτι δύσκολο για εσάς, τότε πηγαίντε σε πιο safe επιλογές. Μία τέτοια επιλογή είναι και τα ανδρικά σκαρπίνια! Δοκιμάστε να αγοράσετε ένα ζευγάρι καθημερινά σκαρπίνια ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει αγοράσει ανδρικά σκαρπίνια μετά από πίεση, κατανόησε πόσο λάθος ήταν που δεν τα είχε αγοράσει νωρίτερα. Υπάρχουν σκαρπίνια κλασικά αλλά υπάρχουν σκαρπίνια που συνδυάζουν και ύφασμα με το δέρμα, ή πλαισιώνονται από διακοσμητικά στοιχεία που τα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάτε ότι τα καθημερινά σκαρπίνια είναι τέλεια και για βραδινές εξόδους αλλά ταυτόχρονα και ιδανικά για έναν πρωινό καφέ με φίλους.

Ανδρικά καθημερινά σκαρπίνια – Συχνές Ερωτήσεις

Ποια ανδρικά σκαρπίνια ταιριάζουν με τζιν;

Τα ανδρικά σκαρπίνια που ταιριάζουν περισσότερο με τζιν είναι τα ταμπά. Τα ταμπά χρώμα σε συνδυασμό με το μπλε χρώμα του τζιν κάνει την τέλεια αντίθεση. Είναι ένας συνδυασμός που πολύ συνηθίζουν εκτός από τα τζιν να συνδυάζουν και σε επίσημες περιστάσεις με μπλε κοστούμια.

Ποια ανδρικά σκαρπίνια φοριούνται σε καθημερινή βάση;

Όλα τα σκαρπίνια μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση. Ο συνδυασμός τους με το κατάλληλο Outfit μπορεί άνετα να σας μετατρέψει από έναν αυστηρό επαγγελματία σε ένα ελκυστικό γεμάτο υποσχέσεις άνδρα. Φορέστε ανδρικά καθημερινα σκαρπίνια και θα δείτε μεγάλη διαφορά στο look και φυσικά στις κατακτήσεις σας.

Πώς φαρδαίνουν τα ανδρικά παπούτσια;

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν τα ανδρικά παπούτσια και ιδιαιτέρως τα καινούρια σκαρπίνια είναι το πόσο στενά είναι. Πολλές φορές μάλιστα είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δεν τα φοράμε συχνά. Αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους να ξέρετε ότι μπορείτε να τα «ανοίξετε» όχι μόνο στον τσαγκάρη αλλά και βάζοντας πριν τα φορέσετε αρκετή πούδρα. Μπορείτε επίσης όσο δεν τα φοράτε να τα γεμίζετε υπερβολικά με εφημερίδες μέχρι να πάρουν την φόρμα που θέλετε.