100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Ύφασμα
Θερμομόνωση
Προϊόντα: 747
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Pinko παπούτσια – η Ιταλική μόδα στα χέρια σας

H Pinko είναι μια εταιρεία σύμμαχος των ανεξάρτητων, δυνατών και κομψών γυναικών που ξέρουν τον τρόπο να συνδυάζουν την θηλυκότητα και των δραστήριο τρόπο ζωής. Οι συλλογές σε τσάντες Pinko, σε Pinko παπούτσια αλλά και σε ζώνες Pinko είναι τόσο μεγάλη που είναι απίθανο να μην ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες στον χώρο της μόδας. Τα παπούτσια αλλά και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ της ξεχωρίζουν έντονα από όλα τα υπόλοιπα λόγω της εκκεντρικής και μοναδικής εμφάνισής τους και αυτό είναι που έχει κάνει τα προϊόντα Pinko να λατρευτούν από πάρα πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Η απήχηση και η δημοφιλία της Pinko έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν την Ιταλική φινέτσα σε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επιλέγοντας προϊόντα από την εταιρεία Pinko, επιλέγετε την ποιότητα, την ανθεκτικότητα αλλά και το απαράμιλλο Ιταλικό στυλ σε πολύ προσιτές τιμές για να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.

Pinko τσάντες – δημιουργήστε το τέλειο στυλ

Δημιουργήστε στυλ με τσάντα Pinko άνετα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε τσάντα Pinko μαύρη ή σε τσάντα Pinko άσπρη. Τα δύο αυτά χρώματα σε τσάντα μπορεί να σας φαίνονται σαν ότι πιο safe υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι δύο πολύ κλασικοί χρωματισμοί η Pinko τους συνδυάζει σωστά με τέτοιον τρόπο ώστε να δείχνουν πρωτότυποι και σε μερικές περιπτώσεις και αρκετά εκκεντρικοί. Οι τσάντες της συγκεκριμένης εταιρείας μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα γυναικεία Pinko παπούτσια και να σας χαρίσουν εκθαμβωτικές εμφανίσεις είτε επίσημες είτε καθημερινές. Όλα εξαρτώνται από τις συνήθειές σας αλλά και από τον τρόπο ζωής σας. Αν λοιπόν αγαπάτε το εκλεπτυσμένο στυλ και την προσεγμένη εμφάνιση, τότε εμπιστευτείτε την Pinko και θα δείτε ότι πολύ σύντομα θα είστε στο επίκεντρο του θαυμασμού οπουδήποτε και αν πάτε.

Ξεχωρίστε από το πλήθος με ζώνες και τσάντες Pinko

Αν ήδη γνωρίζετε την Pinko, τότε σίγουρα θα είστε μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από το απαράμιλλο στυλ αλλά και μια γυναίκα που αγαπά την μόδα και είναι διαρκώς ενημερωμένη γι’ αυτήν. Τα προϊόντα Pinko δεν αφορούν μόνο επίσημα παπούτσια αλλά αφορούν ακόμα και καθημερινά, τσάντες και ζώνες που είναι έτοιμα να καταπλήξουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε λίγο χρόνο και να ψάξετε για τα προϊόντα Pinko που ταιριάζουν με το δικό σας στυλ αλλά και με τις δικές σας συνήθειες οι οποίες θα καθορίσουν σίγουρα την τελική αγορά σας. Ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι ότι λόγω της μεγάλης δημοφιλίας των συγκεκριμένων προϊόντων, πολλοί είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει απομιμήσεις της, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο προσεκτικές αναφορικά με την αγορά τους.

Pinko – Συχνές Ερωτήσεις

Pinko – ποια είναι αυτή η εταιρεία;

Η Pinko είναι μία ιταλική εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της. Αυτό είναι που την κάνει πολύ αγαπητή στο κοινό αλλά και αρκετά αξιόπιστη αναφορικά με τα προϊόντα που παράγει. Οι τσάντες και τα παπούτσια της είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των προϊόντων που περιλαμβάνει γι’ αυτό φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεσή σας για να ψάξετε για το ιδανικό.

Τσάντα Pinko – πώς να εντοπίσετε μια απομίμηση;

Η Pinko χρησιμοποιεί ένα είδος τεχνολογίας για να ξεχωρίζουν οι απομιμήσεις από τα αυθεντικά προϊόντα. Μπορείτε να ελέγξετε την αυθεντικότητά της από τον μοναδικό κωδικό QR που έχει ή μέσω του ειδικού τσιπ NFC που είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος της τσάντας και που μπορεί να προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα σε μικρή εμβέλεια.