30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Ύφασμα
Εκτέλεση
Προϊόντα: 124
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Herschel - νεανικά σακίδια πλάτης που θα τονίσουν τη μοναδικότητά σας

Τα μοντέρνα αξεσουάρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να συμπληρώσετε τα μινιμαλιστικά σύνολα, να τονίσετε το προσωπικό σας στυλ και να εκφράσετε τη στάση σας απέναντι στη μόδα. Αν εκτιμάτε τις πρακτικές λύσεις, επιλέξτε gadgets που θα συμβαδίζουν μαζί σας και προτιμήστε προϊόντα της μάρκας Herschel. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε σακίδια πλάτης, βαλίτσες, πορτοφόλια και σάκους που χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, ευδιάκριτα, κομψά λογότυπα και πρωτότυπα χρώματα. Τα Herschel σακίδια πλάτης είναι φτιαγμένα για τους λάτρεις της μόδας και του καλού στυλ. Ταιριάζουν εξαιρετικά με σπορ, καθημερινά, casual και urban outfits, ενώ ορισμένα από τα μοντέλα που διατίθενται στην προσφορά του Epapoutsia.gr θα προσελκύσουν και όσους ενδιαφέρονται για την στρατιωτική τέχνη. Η ευρεία γκάμα τους περιλαμβάνει τόσο κλασικά μοντέλα με δυο αποθηκευτικούς χώρους, όσο και ευρύχωρα σακίδια πλάτης με μία ή δύο επιπλέον τσέπες.

Πορτοφόλι και τσάντα μέσης sashet Herschel - μοντέρνα και πρακτική προστασία των εγγράφων σας

Ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι μέσης Herschel θα αποτελέσουν το τέλειο συμπλήρωμα των σακιδίων πλάτης της μάρκας, χαρίζοντας σας μοναδικές εμφανίσεις. Χαρακτηρίζονται από μοντέρνο design και τρομερή ευελιξία. Ταυτόχρονα, αποτελούν ένα μοντέρνο αξεσουάρ και μια κομψή προσθήκη σε κάθε ντύσιμο. Ένα πορτοφόλι Herschel μπορεί εύκολα να συνδυαστεί τόσο με το σακίδιο πλάτης, όσο και με την τσάντα. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο συνεπές στυλ της συλλογής, τη χρήση των ίδιων υλικών, των αποχρώσεων και των μοντέρνων χρωμάτων στα περισσότερα μοντέλα. Ένα μαύρο σακίδιο πλάτης Herschel μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα τσαντάκι μέσης και ένα πορτοφόλι σε οποιοδήποτε χρώμα, ενώ τα πολύχρωμα μοντέλα θα πρέπει να συνδυάζονται με σκούρα αξεσουάρ.

Βαλίτσα Herschel - καλός φίλος για μικρά και μεγάλα ταξίδια

Τα ταξίδια, για να είναι ευχάριστα, πρέπει πάνω απ' όλα να είναι άνετα. Αν θέλετε να απολαύσετε στο έπακρος τη χαρά των ταξιδιών, βεβαιωθείτε ότι νιώθετε υπέροχα ήδη από το στάδιο της προετοιμασίας. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι με μια πανέμορφη και απίστευτα βολική βαλίτσα Herschel, σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε η προετοιμασία για ένα ταξίδι να γίνεται πάντα μια ήρεμη και απολαυστική διαδικασία. Τα προϊόντα Herschel, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην προσφορά του Epapoutsia.gr, δεν χαρακτηρίζονται μόνο από μοντέρνο design, αλλά, πάνω απ' όλα, από την προσεγμένη κατασκευή και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής. Ανθεκτικά, σταθερά σε κάθε ζημιά και άνετα κατά τη μεταφορά, θα αποδειχθούν o καλύτερος και πιο αξιόπιστος φίλος σας σε κάθε μικρή ή μεγάλη εξόρμηση σας.

Herschel - Συχνές ερωτήσεις

Herschel - ποια είναι αυτή η εταιρεία;

Η Herschel είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε το 2009 και έκτοτε συνεχίζει να εκπλήσσει. Με μια ποικίλη γκάμα η Herschel περιλαμβάνει σακίδια πλάτης, πορτοφόλια, σάκους, καπέλα, βαλίτσες και πολλά άλλα σε μοντέρνο σχεδιασμό και χρώματα. Αφιερωμένα σε καταναλωτές από 18 έως 35 ετών, τα προϊόντα είναι συνώνυμα της νεανικότητας και της επιθυμίας για δράση, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα συμβαδίσετε μαζί τους.

Πώς να πλύνετε ένα σακίδιο πλάτης Herschel;

Τα σακίδια πλάτης Herschel έχουν ραφτεί από υφασμάτινα υλικά υψηλής ποιότητας, πράγμα που στην πράξη μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ευκολία στο να τα φροντίσετε και να τα διατηρήσετε καθαρά. Αν και συνιστάται να χρησιμοποιείτε πλυντήριο, μπορείτε επίσης να φροντίσετε ένα Herschel σακίδιο πλάτης μόνοι σας. Πώς; Σκουπίζοντας συστηματικά με ένα υγρό πανί.