100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

140 προϊόντα

Γυναικεία Salomon – ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα Salomon γυναικεία αθλητικά παπούτσια μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά στο ευρύτερο κοινό, αλλά είναι σχεδόν διάσημα σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με την πεζοπορία και την ορειβασία. Είναι μία εταιρεία που ξεκίνησε έχοντας ως target group αυτό το ποσοστό το γυναικών. Στην πορεία όμως η κομψότητα των σχεδίων στα Salomon γυναικεία παπούτσια και η ποικιλία των χρωμάτων τους έχουν εξαπλώσει πολύ την φήμη τους και μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, παρόλο που δεν ασχολείται με αυτά τα χόμπι τα επιλέγει ακόμα και για καθημερινή χρήση. Τα πλεονεκτήματα της αγοράς σε Salomon γυναικεία σανδάλια και γενικότερα σε γυναικεία αθλητικά Salomon είναι πάρα πολλά αλλά αυτό που θα σας πουν όσες έχουν ήδη κάποια ζευγάρια είναι σίγουρα για την ανθεκτικότητά τους. Τα γυναικεία Salomon έχουν μια εξαιρετική θέση στην καρδιά των γυναικών που δραστηριοποιούνται με πεζοπορία και ορειβασία όχι μόνο για την ανθεκτικότητά τους αλλά και για το γεγονός ότι μπορούν να κρατήσουν ένα πόδι σταθερό ακόμη και αν το έδαφος είναι περίεργο και κακοτράχαλο.

Salomon γυναικεία σανδάλια – ελαφριά, ανθεκτικά και ποιοτικά

Τα Salomon γυναικεία σανδάλια έχουν για κάποιον περίεργο λόγο συνδεθεί με τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα γυναικεία Salomon είναι κάτι πέρα από αυτό και οι μόνες που μπορούν να σας το πουν είναι οι γυναίκες με πολύ έντονη δραστηριότητα αναφορικά με την πεζοπορία. Είναι τα πιο ανθεκτικά σανδάλια που έχετε φορέσει ποτέ και είναι τόσο ευκολοφόρετα που μετά την πρώτη σας δοκιμή είναι σίγουρο ότι θα τα φοράτε ακόμα και για πρωινές εξωτερικές δουλειές ή ακόμα και για την καθιερωμένη βόλτα σας με τα παιδιά στο πάρκο αφού είναι τόσο ελαφριά που είναι σαν να μην φοράτε παπούτσι. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για πεζοπορία, φροντίστε το καινούργιο σας ζευγάρι να έχει την τέλεια εφαρμογή στο πέλμα αλλά και στο πόδι σας γενικότερα. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής τους, φέρνουν τα Salomon γυναικεία σανδάλια στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων των γυναικών.

Salomon γυναικείες χειμωνιάτικες μπότες – η καλύτερη λύση για πεζοπορία στο βουνό

Οι Salomon γυναικείες χειμωνιάτικες μπότες αποτελούν την βάση για τον εξοπλισμό κάθε γυναίκας πεζοπόρου αλλά και κάθε γυναίκας που αγαπά την εξερεύνηση σε μέρη που δεν πάνε πολλοί. Οι μπότες ή τα αθλητικά πεζοπορίας είναι αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά μέρη ενός εξοπλισμού που αναφέρεται σε αυτή την δραστηριότητα. Τα περισσότερα από τα Salomon γυναικεία παπούτσια έχουν ανατομικό πάτο, ανθεκτικό περίβλημα αλλά και ωραίο κόψιμο, τόσο που άνετα φοριούνται και για εξωτερικές δουλειές τον χειμώνα. Αν λοιπόν θέλετε να αισθάνεστε ότι τα πόδια σας έχουν σίγουρο πάτημα ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους που πατάνε, επιλέξτε τα γυναικεία Salomon και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην αίσθηση των ποδιών σας αλλά και ένα αίσθημα ξεκούραστου που έχετε χρόνια να αισθανθείτε.

Salomon γυναικεία παπούτσια – Συχνές Ερωτήσεις

Salomon παπούτσια – πώς να διαλέξω το νούμερο;

Τα Salomon παπούτσια έχουν την τάση να είναι αρκετά πιο στενά από ότι έχουμε συνηθίσει και αυτό είναι που τα κάνει να έχουν και μια καλή εφαρμογή στα πόδια. Γι’ αυτό και μόνο τον λόγο επιλέξτε σίγουρα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε για να είστε απολύτως σίγουρες.

Salomon παπούτσια – από πού να τα αγοράσω;

Το epapoutsia θα αποτελέσει σίγουρα το κατάστημα των ονείρων σας για την αγορά παπουτσιών και πιο συγκεκριμένα για την αγορά σε Salomon γυναικεία. Έχει μια τεράστια ποικιλία από τα μοντέλα του συγκεκριμένου brand και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.